Artur Kaczmarczyk Bygg

Mitt företag sysslar med fönsterrenovering och målning. Vi jobbar mycket med portar, dörrar och fönster. Vi utför komplexa renoveringar och slipar, målar, kittar samt byter ut trasiga delar av trä. Vi bytar också ut glas till energiglas, kulturglas och annat material. Vi utför dessutom montering och inställning av nya fönster och dörrar. Vi har stor erfarenhet av snickeri. Vi är polacker och har jobbat i över 15 år med byggrenovering och snickeri. Vi har låga priser. Vi jobbar också med målning av fasader. Kostandsfri offert Om du är intresserad av ett samarbete kan vi kan träffas på plats och då kan jag ge dig ett kostnadsfritt förslag på det arbete du vill ha utfört. Rotavdrag ingår (30% skattereduktion). Vi garanterar dig ett professionellt arbete med tre års garanti. Vi arbetar ärligt och samvetsgrant och har många nöjda kunder samt bra referenser. Pris för renovering av fönster Ex 1 En st (en karm och två bågar) komplex renovering av utsida och mellansida (slipning, målning, kittning, byte av trasiga delar av trä mm) kostar ca 3 500 kr, exkl moms, material ca 250 kr exkl moms. Priset beror på hur många kanter vill du renovera samt hur många sidor (innersidor, mellansidor, utsidor). Detta avgör priset. Ex 2 Endast målning av utsida - priser från 450,00 kr/per st Ett fast pris för just ditt projekt får du efter genomfört hembesök. Ett normaljobb tar 5-10 arbetsdagar. Ex på en grundlig fönsterrenovering Fönstret demonteras för transport till vår verkstad. Karm och ytterbåge rengörs in till det friska virket. Omkittning/träbyten Grundoljning Grundstrykning Mellanstrykning Färdigstrykning Återmontering och finjustering.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Artur Kaczmarczyk Bygg har utfört.

Referensjobb "Fönsterrenovering" utfört av Artur Kaczmarczyk Bygg

Fönsterrenovering

Före

Referensjobb "Fönsterrenovering" utfört av Artur Kaczmarczyk Bygg

Fönsterrenovering

Efter

Referensjobb "Fönsterrenovering" utfört av Artur Kaczmarczyk Bygg

Fönsterrenovering

Älvsjö

Referensjobb "Fönsterrenovering" utfört av Artur Kaczmarczyk Bygg

Fönsterrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Artur Kaczmarczyk Bygg.

T

Uppfräschning fönster

Jobbet bestod i att skrapa lös färg från fönsterbågar och måla om dem, byta innerglas till isolerglas och byta tätningslister. Mycket väl utfört jobb till bra pris och i tid. Artur och hans firma är mycket duktiga och professionella, och dessutom trevliga och enkla att kommunicera med. En av de allra bästa hantverkarfirmor vi anlitat någonsin skulle jag säga. Rekommenderas!

– Tobias R (2021-08-19)

M

Renovera/måla delar av två fönsterkarmar

Pålitlig och bra genomfört arbete. Lätt att få kontakt med och håller överenskomna tider.

– Marie (2018-09-10)

K

Skrapa, måla och kitta fönster

Mycket bra jobb. Började jobba omgående. Relevanta priser.

– KS (2018-01-27)

V

Fönster skall skrapas, kittas och målas.

Efter att Artur snabbt tagit kontakt, besiktigat och informerat om vad han ansåg behövdes göras och hur arbetet skulle utföras, bestämde vi oss för hans företag. Det har vi inte behövt ångra. Arbetet är mycket väl utfört, vi är helt nöjda med resultatet. Vi är vidare nöjda med att jobbet utfördes på rätt tid och utan tillkommande kostnader samt ett mycket trevligt bemötande från Artur.

– Värmdö (2017-09-29)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...