Kök & Badrum i Väst AB

Bild av företag Kök & Badrum i Väst AB

Med ett sinne av design och brinnande kreativitet bygger vi och inreder ditt badrum eller kök, utifrån dina önskemål. Vi gör helheten för dig som tröttnat på ditt badrum -kök och söker nya inspirationer och Idéer.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Kök & Badrum i Väst AB har utfört.

Marksten

Lägga marksten

Kök

renovera hela köket

Fasadrenovering

Stensättning

Stensättning

Ombyggnad

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Kök & Badrum i Väst AB.

H

Källarbadrum

Vi är väldigt nöjda med vårt badrum. Det var bra totalentreprenad. En oberoende besiktningsman kollade av arbetet löpande, det kändes tryggt. När vi hade åsikter på utförandet åtgärdades det snabbt. Trevligt bemötande och snabbt jobbat!

– Heln å Johan Bernhardsson (2018-03-04)

Hantverkarens svar

Tack för de fina omdömet.

P

1,5 * 6 meter badrum

Grymt företag! Badrummet blev sjukt snyggt och jävligt proffsigt gjort. Super nöjd med bemötande och utförande

– Philip (2017-07-18)

Hantverkarens svar

Kul och höra Philip. Tack för de fina omdömet

B

Dränering på en sida av huset

Hej! Jag valde att lägga upp två olika arbeten på brabyggare.se Det ena arbetet gällde en totalrenovering av ett kök och de andra arbetet gällde dränering. Efter att ha haft flera företag på besök. Så valde jag att köra båda jobben med KBV AB. Eftersom jag ansåg att de var prisvärda och bemötandet var väldigt professionellt. Därefter satte de igång omgående enligt mina önskemål, och oj va de satte fart. De var igång med båda arbeten samtidigt. De frågade även om de kunde hålla på med dräneringen lite längre än till 16. Eftersom vi bara ville bli klara sa ja. Och då körde de på oftast till 18. Jag rekommenderar verkligen detta bolaget till alla som skulle behöva hjälp med sin fastighet. De är fruktansvärt snabba vilken är super bra! De är noggranna och extremt proffsiga i sitt utförande. Sist men inte minst ägarna far och son är bland de trevligaste jag träffat. Kommer för alltid anlita detta bolag vid behov. Mvh Bita Bångens

– Bita Bångens (2017-06-19)

Hantverkarens svar

Underbart att höra Bita. Kul att du är nöjd med jobbet samt dina ord om oss värmer. Tveka inte att höra av dig för minsta lilla så kommer vi och hjälper till!

M

Stenmur på trädgården.

Vilket underbart företag! Vi önskade att få de gjort så fort som möjligt. Så de skickade tre stycken av deras medarbetare dagen därpå. Effektiva, proffsiga och väldigt kunniga.

– Mirtha (2017-06-13)

Hantverkarens svar

Tack Mirtha. Tveka inte att höra av dig om du behöver mer hjälp!

M

Behöver renovera vårt badrum.

Fantastiskt företag att ha att göra med! Super snabba och effektiva. Arbetet var väldigt professionellt utfört samt bemötandet.

– Mathias Karlsson (2017-06-04)

Hantverkarens svar

Tack Mathias. Tveka inte att höra av dig om du behöver mer hjälp!

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt