SOLUTIAS AB

SOLUTIAS AB hjälper dig med ditt nästa byggprojekt! Våra duktiga kvalitetshantverkare löser dina byggprojekt Om- och tillbyggnad Nybyggnation Renovering Alltid prisförslag före jobbstart ROT-avdrag Tveka inte att kontakta oss inför ditt nästa byggprojekt. Vi hjälper dig med rådgivning och utför alla typer av byggnationer, både små och stora projekt. Genom vårt goda samarbete med lokala företag inom VVS, el och plåt erbjuder vi samordning för hela projekt. Du får en kontaktman, faktura och garantier från ett och samma ställe. Du får snabbt en offert efter genomgång och undersökning av jobbets omfattning. Allt som krävs för ett färdigställande finns med i offerten, t ex elektriker, VVS-montörer, målare och allt material som behövs för bygget. Vi lämnar arbetsplatsen snygg efter oss och utlovar kvalitet och garanti på vårt jobb. Vänligen, Bogdan med personal

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som SOLUTIAS AB har utfört.

Referensjobb "-" utfört av SOLUTIAS AB

-

-

Referensjobb "-" utfört av SOLUTIAS AB

-

-

Referensjobb "-" utfört av SOLUTIAS AB

-

-

Referensjobb "-" utfört av SOLUTIAS AB

-

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SOLUTIAS AB.

H

SÄTTNING AV STÖDMUR, MARKSTEN OCH STAKET

Resultatet över förväntan! Det är sällan man får så energiska och noggranna hantverkare som vi fick från Solutias. De flesta morgnar startade de prick kl 08.00, någon morgon också kl 07.00 och slutade aldrig före kl 17.00, oftast till kl 18.00! Och under tiden de jobbade - inga mobilsamtal! Kortfattat kan nämnas att projektet innehöll sättning av stödmur ca 20 m i tomtgräns, sättning av staket, ca 20 m, och läggning av marksten på uppfart och gångväg ca 90 m2. Det var ett relativt omfattande arbete med manuellt arbete, schaktning med grävmaskin, transporter av material mm. Sättningen av stödmuren var svår eftersom den skulle ligga rak i tomtgräns och uppfylla kontrollplan enligt bygglov. Visserligen kunde jag inte kommunicera direkt med byggarbetarna (polacker), men Bogdan (projektledaren från Solutia) har bra språkkunskaper i både svenska och polska. Han skötte arbetet med grabbarna perfekt! Alla detaljer/synpunkter togs omhand seriöst – även tillägg och allt ordnades och vi är nöjda med resultatet. Arbetskostnaden bestämdes till fast pris. Därutöver betalade vi allt material, transporter, maskiner mm.

– Hans (2020-06-05)

A

Byte av akryltak på uterum

Solutias team bytte det läckande uterumstaket. Bogdan, som är lätt att kommunicera med, lämnade förslag till hur det skulle utföras på bästa sätt. Vi fick också bra svar på de frågor vi hade. Arbetet utfördes professionellt, smidigt och snabbt med bra resultat. Dessutom under sämsta möjliga vädermässiga förhållanden i november. Vi rekommenderar Solutias till andra.

– Anna-Karin och Lars Bergström (2020-01-14)

J

Renovera & bygga badrum, tvättstuga, toalett i Linköping

Det kunde klämma in mig trots kort varsel. Hantverkare gjorde sitt yttersta för att bli klart inom en dag, som jag är väldig tacksam för. De fixade dessutom en sak till som vi upptäckte under renoveringen. Allt gjordes proffsig och priset var överkomlig.

– Jens (2019-10-14)

K

Montering av dropplåt över murad husgrund

Utförandet av jobbet Montering av dropplåt över murad husgrund gick till Solutias AB. Jobbet är svårare än det låter för att husets grund inte är horisontell eller symmetrisk. Det krävs alltså lite av en plåtslagare för att få en Estetisk följsamhet med plåten. Detta var inget problem för Hantverkarna som förklarade att man kan glömma vattenpass i dessa lägen, samtidigt undviker man att kapa längden på plåten i onödan. Jag blev förvånad över hur väl man lyckades med att få plåten löpa längs husgrunden med stabil infästning och funktionell lutning. Tycker verkligen dom har lyckats både med det estetiska och praktiska. Dessutom till ett bra pris! Solutias har gett ett förtroendeingivande intryck från första till sista steget i detta arbete!

– KC (2019-08-06)

M

Renovera kök i Linköping

Vi är mycket nöjda med utförandet av vår renovering. Bogdan har som arbetsledare haft bra dialog med oss och han har varit snabb på att återkoppla när vi sökt honom. Hantverkarna har gjort ett gediget jobb och de har varit väldigt måna om att slutresultatet skulle bli 100%. Som med alla projekt har även vårt krävt små speciallösningar men det har inte varit några problem för Solutias. De har själva kommit med förslag när vi själva har haft svårt att ta beslut. Hantverkarna var även mycket noga med att hålla rent och snyggt omkring sig under projektets gång, vilket vi uppskattat väldigt mycket. Den angivna tidsramen höll och vi är mycket nöjda med slutresultatet. Vi kan absolut rekommendera Solutias för ert nästa projekt!

– Mikael (2019-07-15)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...