SOLUTIAS AB

Bild av företag SOLUTIAS AB

SOLUTIAS AB hjälper dig med ditt nästa byggprojekt! Våra duktiga kvalitetshantverkare löser dina byggprojekt Om- och tillbyggnad Nybyggnation Renovering Elinstallationer Alltid prisförslag före jobbstart ROT-avdrag Tveka inte att kontakta oss inför ditt nästa byggprojekt. Vi hjälper dig med rådgivning och utför alla typer av byggnationer, både små och stora projekt. Genom vårt goda samarbete med lokala företag inom VVS, el och plåt erbjuder vi samordning för hela projekt. Du får en kontaktman, faktura och garantier från ett och samma ställe. Du får snabbt en offert efter genomgång och undersökning av jobbets omfattning. Allt som krävs för ett färdigställande finns med i offerten, t ex elektriker, VVS-montörer, målare och allt material som behövs för bygget. Vi lämnar arbetsplatsen snygg efter oss och utlovar kvalitet och garanti på vårt jobb. Vänligen, Bogdan med personal

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som SOLUTIAS AB har utfört.

Plattläggning, målning, dörr- och fönsterbyten

Vi bygger även altaner precis enligt dina önskemål. Kombinera stenläggningen med trädäck så får du kombinationen av ett beständigt material och levande trä. Det som krävs för ett färdigställande finns med i offerten, till exempel maskinhyra, bortforsling av schaktmassor, markväv och allt material. Vi lämnar arbetsplatsen snygg efter oss och utlovar kvalitet och garanti på vårt jobb. Vi har lång erfarenhet, gott renommé och bra pris!

Byggprojekt, Tannefors

Byggprojekt, Tannefors

Byggprojekt, Tannefors

Byggprojekt, Tannefors

Byggprojekt, Tannefors

Byggprojekt, Tannefors

Ett utav våra jobb i Haverastad, Linköping

Ett utav våra jobb i Haverastad, Linköping

Ett utav våra jobb i Haverastad, Linköping

Ett utav våra jobb i Haverastad, Linköping

Ett utav våra jobb i Haverastad, Linköping

Ett utav våra jobb i Haverastad, Linköping

Ett utav våra jobb i Haverastad, Linköping

-

-

-

-

-

-

-

-

Stenmur

Staket

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SOLUTIAS AB.

M

Ny stödmur ca 70 m * 90 cm

Genomgående en väldigt bra utfört jobb! Bra kommunikation från början till slut. Bra kvalitet på jobbet som utfördes. Ordning och reda på fakturorna som gått iväg med tydlig kommunikation och underlag om något avviker. Kan varmt rekommendera dom!

– MS (2023-10-08)

S

Hög kvalité på jobbet!

Plattläggarna på Solutias AB har gjort ett riktigt bra jobb hos mig! Förutsättningarna var inte alltid lätta, men dem löste uppgiften bra med hantverkskunnighet och stort ansvar för det färdiga resultatet. Jag har normalt sett höga kvalitetskrav, men i det här fallet överträffade Solutias AB mina krav på både utförande och kvalité! Det är inte ofta det händer - men det är trevligt när det händer! Lätta att jobba med, dem kommer när de ska och gör som dem sagt! Kort sagt, jag är mycket nöjd med deras arbete!

– Stefan (2022-09-26)

M

50-tals kök

Vi fick av Solutias vad vi önskade - och mer därtill. Vårt 50-tals kök är nu både modernt, praktiskt och snyggt samtidigt som den ursprungliga stilen är bevarad. Hantverkarna var duktiga, lyhörda och punktliga och jag uppskattade inte minst att de hade egna konstruktiva idéer på smarta och stilsäkra lösningar. Tack för det!

– Martin Kylhammar (2022-09-09)

K

slipning och efterbehandling av trägolv i kök och

Arbetet utfördes enligt önskemål.

– kerstin (2020-12-07)

H

SÄTTNING AV STÖDMUR, MARKSTEN OCH STAKET

Resultatet över förväntan! Det är sällan man får så energiska och noggranna hantverkare som vi fick från Solutias. De flesta morgnar startade de prick kl 08.00, någon morgon också kl 07.00 och slutade aldrig före kl 17.00, oftast till kl 18.00! Och under tiden de jobbade - inga mobilsamtal! Kortfattat kan nämnas att projektet innehöll sättning av stödmur ca 20 m i tomtgräns, sättning av staket, ca 20 m, och läggning av marksten på uppfart och gångväg ca 90 m2. Det var ett relativt omfattande arbete med manuellt arbete, schaktning med grävmaskin, transporter av material mm. Sättningen av stödmuren var svår eftersom den skulle ligga rak i tomtgräns och uppfylla kontrollplan enligt bygglov. Visserligen kunde jag inte kommunicera direkt med byggarbetarna (polacker), men Bogdan (projektledaren från Solutia) har bra språkkunskaper i både svenska och polska. Han skötte arbetet med grabbarna perfekt! Alla detaljer/synpunkter togs omhand seriöst – även tillägg och allt ordnades och vi är nöjda med resultatet. Arbetskostnaden bestämdes till fast pris. Därutöver betalade vi allt material, transporter, maskiner mm.

– Hans (2020-06-05)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt