RITARCADER

RITARCADER Företaget har funnits i över 18 år. Ritarcader får fler och fler nöjda kunder varje år. Företaget sysslar främst med byggteknik och kontrollansvar och även entreprenad och byggbesiktningar. Mitt namn är Wioletta Vavolidu och representerar RITARCADER. Jag är en erfaren konstruktör, tekniker, arkitekt och kontrollansvarig. Jag jobbar med konstruktionshandlingar (ritningar, dimensionering) och med arkitekthandlingar (bygglov, A projektering). Jag tillhandahåller bygghandlingar samt värdefulla bygg råd inom avtalad tid, med kvalité. KA- Kontrollansvarig Jag är certifierad Kontrollansvarig sedan 16 år tillbaka. Jag har jobbat med kunder, Byggherrar inom hela Stockholm. Jag har lyckats att avsluta alla mina projekt med erhållen slutbevis. Eftersom jag är konstruktör så ser jag byggfel samt utförande fel eftersom jag sysslar med K och A projektering i vardagen. Mina kunder får värdefulla råd och kan känna sig trygga med mig under byggnationstiden och även senare under drifttiden. K- Konstruktör Konstruktörens arbete kräver byggkunskap och erfarenhet, kunskap om dimensionering och om byggmaterialens hållfasthet. Jag kan enkelt knyta funktionen till materialets hållfasthet, materialets brister eller starka sidor, därför mina råd blir värdefulla för dig som Byggherre eller byggare. Jag använder mig av med 2D och 3D, med CAD och Revit i projektering samt flertal dimensioneringsprogram. A- tekniker Arkitekt Arkitektens roll är att skapa framförallt god funktion av byggnaden med hjälp av Byggherre och hans behöv och önskemål. Jag har tagit fram flertal bygglov och A Bygghandlingar och skaffat genom det nöjda kunder. Jag använder mig av 2D och 3D program, med CAD och Revit i projektering för framtagning av bygglov och bygghandlingar. BM- besiktningsman Jag genomför även byggbesiktningar och entreprenad besiktningar. MVH Wioletta

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som RITARCADER har utfört.

2 plans villa, Nytt Hus, Högmora

KA- till byggnation av ny villa på 240m² i Högmora. A+K handlingar till Attefal/ bostadkomplement referens: Bobby Sarvanidis <babbis70@hotmail.com>

Referensjobb "Tak lyft, Huddinge" utfört av RITARCADER

Tak lyft, Huddinge

KA och K handlingar till tak lyft på en 2 plans villa. Ny takkonstruktion möjliggjorde för kunden att få en inredd vind och genom det skapa nya bostadsytor. Låglutande tak ändrad till brantare tak fick helt nytt utseende, med 2st stora takkupor. referens: Niklas Wikström <niklas.wikstrom@gmail.com>

Referensjobb " Nytt hus, 1,5 plans Villa, Segeltorp" utfört av RITARCADER

Nytt hus, 1,5 plans Villa, Segeltorp

A handlingar till ny villa. Jag har deltagit i framtagning av funktion, utseende för villan på 168m² på en strandnära tomt. I detta projekt agerade jag som Arkitekt och inredare. Kunden hade önskemål om påkostad interiör och behövde råd för byggmaterialval och färgsättning. Villan anpassades till behov av familj med ett handikappad barn.

Referensjobb "Efter ombyggnad" utfört av RITARCADER

Efter ombyggnad

Otroligt noggrann, kompetent och detaljorienterad. Du får hängslen och livrem om du anlitar henne. Hade aldrig kunnat genomföra mitt projekt utan hennes hjälp. Hon gjorde om den ritningen som fanns (som var felaktig). Hon har styrt upp projektet väldigt bra. Gediget intresse för sitt uppdrag.

Referensjobb "Under ombyggnad" utfört av RITARCADER

Under ombyggnad

Referensjobb "Före ombyggnad" utfört av RITARCADER

Före ombyggnad

Referensjobb "" utfört av RITARCADER

Referensjobb "" utfört av RITARCADER

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för RITARCADER.

B

Ritning och Kontrollansvarig

Otroligt noggrann, kompetent och detaljorienterad. Du får hängslen och livrem om du anlitar henne. Hade aldrig kunnat genomföra mitt projekt utan hennes hjälp. Hon gjorde om den ritningen som fanns (som var felaktig). Hon har styrt upp projektet väldigt bra. Gediget intresse för sitt uppdrag.

– Bosse Ö (2020-06-16)

M

Kontrollansvarig

Jag anlitade henne som KA för mitt villabygge. "Att bygga hus som lekman är inte lätt - speciellt i Sverige där tolkning av byggregler är langt ifran entydigt. Wioletta V har som KA i mitt villabygge varit till mycket stor hjälp i att reda ut hur man kan resonera, och vad som gäller, och sett till att jag som byggherre fått den kontroll och dokumentation som jag behöver från mina entreprenörer.

– Mats R (2020-06-15)

N

KA + Konstruktör

Vi fick hjälp med vårt 50-tals hus. Vi la till en våning, gjorde tilläggsisolering, ny fasad och fönster. Väldigt bra jobb. Noggrann. Trevlig att ha och göra med.

– Niklas W (2017-12-07)

A

Attefallshus

Väldigt proffsig. Hon är professionell i sitt arbete. Bra att ha att göra med. Efter hennes ritning hade tom jag kunna bygga huset ;) Har anlitat henne tidigare till min villa.

– A Sarestål (2017-12-06)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...