Ekeby Grävning AB

Bild av företag Ekeby Grävning AB

Ekeby Fastighetsservice är ett familj företag, som har drivit och förvaltat egna fastigheter sedan 1996. Vi har utfört ett flertal mark och anläggnings arbeten för både privat personer samt företag. Vi ser till att kunden är nöjd innan, under och efter vårt arbete är utfört eftersom vi strävar att alltid ha 100% nöjda kunder. Vi vill att alla våra kunder ska vara nöjda för att vi tror starkt på återkommande kunder och på rekommendationer. Vi valt att inrikta oss på mark och anläggnings branschen eftersom vi har mycket erfarenhet och vi älskar att jobba med maskiner. Vi vet att våra mark och anläggnings tjänster är i ett stort behov nu och kommer att behövas lika mycket i framtiden, just därför är vi här för att stanna; Vårt motto ”Ditt Familjeföretag För Framtiden”. Vi är godkända att utföra de flesta mark och anläggnings tjänster som finns på marknaden. Vi har licenser och certifieringar i följande: • Isodrän Certifierade • Validerad för grävning Licens 0 < 50ton • Validerad för hjullastare licens 0 < 50ton • Validerad för arbete på väg 1&2 • Fallskydd • Ställning 9 meter Företaget innehar: • F-skatt • Momsregistrerade • Företagsförsäkring med entreprenad och anläggning

Gabriel Brexon 073-738 39 38 info@ekebyfastighetsservice.se www.ekebyfastighetsservice.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Ekeby Grävning AB har utfört.

Avloppläggning

Avloppläggning

Avloppläggning

Avloppläggning

Avloppaskoppling

Avloppskoppling

Certifikat

Certifikat

Certifikat

Certifikat

Certifikat

Certifikat

Certifikat

Certifikat

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ekeby Grävning AB.

M

Dränering

De dränerade vårt hus och plattsatte vår garageuppfart och gjorde ett kanonjobb! Snabb och korrekt offert, höll tiden trots att det dök upp en del problem under arbetets gång. Höll arbetsplatsen städad och snygg. Gabriel var otroligt bra på att hålla oss informerade, skickade bilder på processen hela tiden. Om jag hade frågor svarade han omedelbart på dem! När allt var klart fick vi alla nödvändiga dokument och ett USB med alla bilderna. Vi ger dem en klar 5a!

– Marit (2024-03-08)

J

Omfattande grävningsarbete

Äntligen torrt i källaren i vårt gamla hus efter återkommande översvämningar, nu behöver vi inte pumparna längre även om vattnet står högt på åkrarna runtomkring. I projektet ingick omfattande grävningsarbete, anslutning till kommunalt avlopp, dränering av husgrund, dagvattenledningar, anläggning av grusplan. I källaren ny dragning av avloppsledning samt installation av golvbrunnar. Arbetet utfördes snabbt och effektivt, till ett bra pris. Stort tack till Gabriel och hans medarbetare för gott samarbete, tydlig kommunikation och avstämningar hela vägen från offert till överlämning. Vi är mycket imponerade av Gabriels förmåga att hitta lösningar på problem som uppstod längs vägen. Budget och tidsplan hölls perfekt och vi är mycket nöjda. Helt klart högsta betyg, en femma.

– Joar (2024-03-06)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt