Karlfeldt Bygg AB

Bild av företag Karlfeldt Bygg AB

Ett modernt företag i en traditionell bransch! Karlfeldt Bygg AB grundades juli 2017 av Oskar Karlsson och Kim Landfeldt. Vi valde att slå ihop våra hjärnor och efternamn och blev tillsammans Karlfeldt Bygg AB. Vi arbetar enligt svensk byggstandard och håller hög kvalitet. Vi vill att kunden ska känna sig trygg att anlita oss – därför ska vi alltid ha en god, tydlig kommunikation. Vi förstår att vår byggarbetsplats är ert hem, därför har vi stor respekt för omgivningen och med den följer ordning och reda. Vi bidrar gärna med idéer men bygger alltid efter kundens önskemål! Vi strävar efter ett okomplicerat samarbete, där du som kund känner en enkelhet innan, under och efter vår byggprocess. Vi erbjuder byggtjänster till privat- och företagskunder i Stockholmsområdet Exempel på arbeten vi åtar oss: ▪️ Kök ▪️ Altanbygge ▪️ Uterum ▪️ Fönsterbyten ▪️ Fasad ▪️ Badrum ▪️ Golvläggning ▪️ Innerväggar ▪️ Platsbyggd inredning

Vi erbjuder snickeritjänster i Norrort – med ledorden trygghet, kvalitet, tydlighet tar vi oss med glädje an olika typer av projekt. Kontakta oss info@karlfeldtbygg.se 08-409 104 20 Text visas om bilden är trasig

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Karlfeldt Bygg AB har utfört.

Köksrenovering

Badrumsrenovering

Altan

Takrenovering

Fasadarbeten

Golv

Övrigt

Övrigt

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Karlfeldt Bygg AB .

A

Slutfinishen på jobbet blev Top Notch!

Vi anlitade Karlfeldt Bygg AB för att byta ut fönster och träfasad på vårt hus, vi anlitade dem även för lite mindre jobb invändigt i huset som att byta golv, bygga garderobsdörrar till en inbyggd värmepanna och sätta fönsterbänkar till fönsterna mm. Karlfeldts snickare var under byggtiden mycket professionella och omtänksamma mot oss och försökte möta våra behov eftersom vi har en liten gosse på åtta månader. De jobbade på i bra takt och slutfinishen på jobbet blev Top Notch. Vi är mycket nöjda med att vi anlitade Karlfeldts Bygg AB till att göra jobb hemma hos oss och de får högsta betyg av oss, en femma.

– Anders (2023-08-31)

T

Om- och tillbyggnad

Proffsiga, ödmjuka, lyhörda, idérika och hjälpsamma grabbar med yrkesstolthet som levererar hög kvalitet i rätt tid. Anlitat dem vid flera tillfällen och skulle göra det igen. Ombyggnad/renovering, ut-/tillbyggnad, isolering av vind och div. mindre jobb. Våra bästa rekommendationer.

– Tommy (2023-08-30)

Hantverkarens svar

Tusen tack för detta fina omdöme.

M

Staket

Dom gjorde ett fint jobb, inga problem.

– Mac (2023-08-30)

A

Inbyggnad av garderob i hall samt målning av väggar och ytterdörrar

Redan 2021 anlitade vi Karlfeldt Bygg för montering och installation av garderobsvägg i ett rum. Arbetet utfördes snabbt och till vår fulla belåtenhet. När det under våren 2023 blev aktuellt med uppfräschning av hallen togs kontakt med Karlfeldt Bygg. Arbetet omfattade även målning av ytterdörrar (3 st) och målning av väggar i hallen. Vi är mycket nöjda med arbetet som utfördes snabbt noggrant. Ett plus är också vänligt bemötande av de som utförde arbetet. Offerten överskreds inte - tvärtom.

– Anita (2023-06-16)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt