Extenter Hus AB

Bild av företag Extenter Hus AB

Extenter Hus AB är en byggfirma som specialiserar sig på att leverera högkvalitativ byggnadsentreprenad och byggservice med ett starkt fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Vårt mål är att erbjuda våra kunder bästa möjliga lösningar för deras byggbehov, samtidigt som vi tar hänsyn till miljön och arbetar för att minska vår påverkan på planeten. Vi erbjuder en rad olika tjänster, såsom nybyggnation, ombyggnation, renovering och underhåll av befintliga fastigheter. Vi jobbar med både privata och offentliga kunder, och vi har en bred kompetens inom alla områden inom byggnadsentreprenad och byggservice. Vårt miljötänk genomsyrar alla delar av vår verksamhet, från materialval till byggprocessen och avfallshantering. Vi jobbar med de senaste teknikerna och metoderna för att minimera användningen av naturresurser och utsläpp av farliga ämnen. Vi ser också till att våra kunder är medvetna om de miljövänliga alternativ som finns tillgängliga för deras byggbehov och erbjuder aktivt rådgivning kring hållbara lösningar. Vi är dessutom engagerade i att främja socialt ansvarstagande genom att arbeta med leverantörer som är etiskt och ekologiskt ansvarstagande samt genom att bidra till sociala initiativ på lokal nivå. Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ byggnadsentreprenad och byggservice med starkt fokus på hållbarhet och miljövänlighet. Välj Extenter Hus AB för att få bästa möjliga lösningar för dina byggbehov samtidigt som du vet att du gör ett aktivt val för en grönare framtid.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Extenter Hus AB har utfört.

Tillbyggt uterum

Nytt tak - Takrenovering - Takkupor - Fasadbyte

Nytt tak - Takrenovering - Takkupor - Fasadbyte

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Extenter Hus AB.

M

Bygga förstukvist på ett hus byggt 1909

ExtenterHus AB byggde en ny förstukvist på vårt hus. De leverarar mycket hög kvalitet. Resultatet blev hundra gånger bättre än vi kunnat förvänta oss. ExtenterHus är proffsiga, kunniga, pålitliga och hade lätt att ta till sig ändringar under pågående arbete. De var väldigt måna om att vi skulle bli nöjda, vilket vi verkligen blev. Vi har redan anlitat dem till ett nytt projekt och rekommenderar dem varmt.

– Maria och Fredrik (2024-01-03)

U

Tillbyggnad av villa

Vi är Jättenöjda, ett jättefint jobb, jättebra kontakt. Dök det upp någon fråga från företaget så hörde dom alltid av sig och stämde av. Dom hade respekt för vår budget, kände aldrig att dom försökte få ut mer än vad vi kommit överens om. Högsta betyget och kan varmt rekommenderas!

– Ulrika Norrgård Milln (2023-02-20)

L

Nya ventiler i huset

Så nöjd med uppsättning av friskluftsventiler i hela huset. Snabbt enkelt och mitt hus med två våningar har nu frisk fräsch luft bara på en dags jobb! Som lovats! Helt fantastiskt!

– Lena Ekström (2020-10-10)

J

Ny dörr

Riktigt nöjd över bytet av ytterdörr! Verkligen ett öga för detaljer som gjorde att helheten vart kanon! Snabbt från första kontakt tills arbetet var klart. Helt enligt mitt önskemål, kan verkligen rekommendera.

– Jonas Palola (2020-09-20)

M

Renovering

Duktiga med sin erfarenhet, punktliga och mycket trevliga, god kommunikation genom hela byggprocessen!

– Madelene Segerberg (2020-02-21)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt