Götaland Byggtjänster Handelsbolag

Götaland Byggtjänster

Götaland Byggtjänsters policy bygger på partnerskap och kundnöjdhet genom att engagera våra medarbetare med projektanpassade lösningar som kan hjälpa beställarsidan att kunna säkerställa projektets tid, kostnad och innehåll.
 
Vi utför allt ifrån små reparationer till stora renoveringar.
Vi förstår vikten av att ha en öppen dialog med våra kunder. Vi erbjuder fullständiga och långsiktiga lösningar med garantier på hög service- och kvalitetsnivå.
 
Badrum: Vi hjälper dig förverkliga drömmen om ett nytt badrum. När du anlitar oss så ser vi till att projektet blir rätt utfört enligt dina behov, förväntningar och önskemål. Inför ett kommande hembesök och badrumsrenovering vill vi rekommendera att ni funderar över hur mycket ni är beredda att investera i ert nya badrum så vi tillsammans kan hitta en lämplig budget för just er som vi kan följa. När i tiden vill ni att renoveringen påbörjas och avslutas. Vi uppfyller kraven som ingår i Byggkeramikrådet (BKR) och efter att slutfört projektet kan ni få ett våtrumskvalitet-dokument av oss.
 
Vi ger dig som kund alltid en korrekt, tydligt specificerad offert med ett fast pris för din renovering. Du kan känna dig trygg med att kostnaderna inte löper iväg. För att få en kostnadsfri offert kan ni kontakta oss att boka en tid för ett kostnadsfritt hembesök.
 
Projektstyrning och uppföljning. Tack vare att vi använder oss av projektanpassade kontrollplaner, tillverkningsprocesser och genomtänkta lösningar har vi fått förtroende att genomföra flertal projekt med goda resultat.
 
 
Kontakta oss så berättar vi mer
 Mobil: 0727245678
 E-post: info@gotaland-byggtjanster.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Götaland Byggtjänster Handelsbolag har utfört.

Badrumsrenovering

Badrum

Badrum

Dusch

Köksrenovering

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...