RADAARKO

Välkommen till RadaarkoBygg Vi är ett modernt och serviceinriktat byggföretag som hjälper kunder med ny- och om- byggnationer: från totalentreprenad till mindre uppdrag. Vi levererar kvalitetsjobb på avtalad tid. Vi tar olika uppdrag inom nybyggnation av bostäder, skolor och industrilokaler. Ombyggnadsprojekt omfattar renoveringar och tillbyggnader av hus och fastigheter. VARFÖR OSS? RESPEKT TILL KUNDER Vi är ärliga och pålitliga och vi visar respekt för våra kunder med vårt arbete som utförs med hög kvalitet och på avtalad tid. Välkommen till RadaarkoBygg! KVALITET Kvalitet är vår huvudprincip. Våra kunder är alltid nöjda med vårt arbete och rekommenderar oss till andra kunder. Vi följer alla byggnormer och skapar glädje för våra kunder. PRISER Ersättning för vårt arbete är överkomligt för våra kunder. Vi hittar bra finansiella lösningar som passar alla parter i avtalet. ERFARENHET RadaarkoBygg arbetare har många års yrkeserfarenhet som garanterar utmärkta resultat i alla byggprojekt. SÄKERHET Säkerhet är en av de viktigaste prioriteringarna i vårt byggarbete. Liv och hälsa av våra anställda är alltid i fokus för vårt företag. Välkommen att höra av dig! Ring oss från 7:00 till 20:00 073-907 24 78

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som RADAARKO har utfört.

Referensjobb "Byggande av altan runt pool i Bålsta!" utfört av RADAARKO

Byggande av altan runt pool i Bålsta!

Vi har byggt 145m2 altan runt pool (fler bilder finns på vår hemsida radaarkobygg.se)

Referensjobb "Renovering, litet hus." utfört av RADAARKO

Renovering, litet hus.

-

Referensjobb "Ny terrass med pool" utfört av RADAARKO

Ny terrass med pool

-

Referensjobb "Ny terrass med pool" utfört av RADAARKO

Ny terrass med pool

-

Referensjobb "Byggande av altan runt pool i Bålsta!" utfört av RADAARKO

Byggande av altan runt pool i Bålsta!

Vi har byggt 145m2 altan runt pool (fler bilder finns på vår hemsida radaarkobygg.se)

Referensjobb "Trätrappa utomhus" utfört av RADAARKO

Trätrappa utomhus

-

Referensjobb "Trätrappa utomhus" utfört av RADAARKO

Trätrappa utomhus

-

Referensjobb "Trätrappa utomhus" utfört av RADAARKO

Trätrappa utomhus

(belysning kvällstid)

Referensjobb "Inglasad altan" utfört av RADAARKO

Inglasad altan

-

Referensjobb "Inglasad altan" utfört av RADAARKO

Inglasad altan

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för RADAARKO.

J

Bygga altan, uterum, växthus eller annat i Stockholm

Bra kommunikation och snabbt utfört arbete. Kände mig trygg genom hela processen och är väldigt nöjd med resultatet. Ser fram emot att få anlita Radaarko igen!

– Johan (2019-07-19)

P

fasadmålning

Jag måste helhjärtat hålla med de ovannämnda bedömningarna. Här hemma är vi nu på andra året i vårt treåriga husrenoveringsprojekt. I juni 2018 anlitade vi Raddarko för att genomföra den första fasen av projektet som bestod av följande: • Tvättning av husfasader • Byte och målning av nockar • Målning av fasader och balkong • Målning av detaljer runt fönstren • Byte av pelare och panel • Bortkörning av skräp Vi var så imponerade över den övergripande kvaliteten och noggranheten av Radarrkos arbete att vi i februari 2019 beslutade att anlita företaget igen för att genomföra nästa fas i projektet som innehöll följande: • Rivning av innertak i vardagsrummet • Uppsättning av nytt innertak i vardagsrummet • Målning av vardagsrummet med 2 strykningar • Rivning av innertak i hallen på övervåningen • Uppsättning av nytt innertak i hallen på övervåningen • Målning av hall, matrum och kök inklusive spackling, grundmålning och 2 strykningar med vit färg • Byte av innertak i hallen på övervåning • Byte av ytterdörr • Montering av Yale Doorman med kodlås • Rivning av kök • Montering och installation av nytt kök • Slipning och lackering av köksmöbler samt golv i vardagsrummet • Byggnad av altan • Omläggning av marksten • Bortkörning av skräp och storstädning Under hela arbetets gång visade Ramunas och hans medarbetare stor engagemang och stolthet i allt de gjorde. De kom aldrig sent och visade stor yrkeskunnighet. En stor fördel med att anlita Radaarko är att företaget besitter en väldigt bred kompetens. Det verkar som om de kan allt från vanlig målning och snickerijobb till slipning och lackering av möbler, köks och badrumsrenoveringar, läggning av marksten, altanbygge osv. Att kunna anlita ett enda företag för att genomföra alla de olika faserna i ett husrenoveringsprojekt är en stor fördel för kunden: allt blir så mycket smidigare och man behöver inte ringa runt till olika företag. Offerten var exakt och grundlig och det uppkom ingen avvikelse under hela projektet. Allt arbete slutfördes inom den angivna tidsramen. Prissättningen var konkurrenskraftig och hölls under hela projektet och ROT bestämmelser tillämpades till punkt och pricka. 4 ord som kännatecknar företaget är: integritet, skicklighet, noggranhet och passion i allt de gör. År 2020 hoppas vi kunna anlita Radaarko igen för att genomföra den sista fasen av vårt renoveringsprojekt.

– Patrick Plunkett (2019-04-02)

M

sprickor i Mexitegelfasad

Snabba svar, pålitlig, håller tider eller hör av sig vid problem. Är mycket nöjd med utförd arbete.

– Martina (2019-03-22)

A

Plank/staket/insynsskydd

Vi anlitade RADAARKO för att bygga ett staket. Vi hade under bygget kontakt med Ramunas. Han och hans killar höll allt de lovade de kom när de sa att de skulle komma och Ramunas höll kontakten med oss på ett föredömligt sätt. Vi fick en offert och ett avtal precis som utlovats. Priset hamnade på det som hade angivits i offerten, det blev till och med något billigare. Vi vill lämna de bästa rekommendationerna till Ramunas och hans medarbetare. Om vi behöver ytterligare hjälp så vet vi vem vi lyfter luren till: Ramunas och Radaarko!

– Alexander Heynes (2019-02-13)

O

Byte av vindskivor + skrapning/målning fasadgavel

Det här jobbet blev större än det var tänkt från början och slutade med byte av fasad på en gavel, tilläggsisolering och målning. Ramón på Radaarko kom först hit för att ge offert på byte av vindskivor och skrapning + målning av fasad på en gavel. Ramón rekommenderade oss att byta hela fasaden på gaveln istället för att bara byta ruttna brädor och dessutom kunde han lämna garanti på jobbet. Vi hade även ett fönster på gaveln som vi ville sätta igen, så det passade perfekt. Under arbetets gång upptäcktes att ytterväggen bara var knappt 90 mm tjock. Självklart ordnade de även detta och tilläggsisolerade 45 mm på utsidan innan panelen sattes upp. Bara kvalitetsprodukter användes. Hela arbetet blev klart i tid trots den oplanerade tilläggsisoleringen och trots att det var över 30 grader varmt helt tiden. Dessutom tog de själva bort ett 15 cm getingbo på vinden. Ramón är mycket noggrann och mycket kunnig. Han har en yrkesstolthet som gör att allt måste bli perfekt. Han kan allt om svenska byggnormer och hur saker ska utföras korrekt. Nästa gång jag behöver ha hjälp av hantverkare kommer jag garanterat att anlita Radaarko. Uppdatering: Jag glömde skriva lite om ekonomi och avtal. Jag fick både en ordentlig offert och ett ordentligt avtal där alla kostnader fanns med, som till exempel byggställningar och frakt. Fakturan stämde till 100% mot avtalet. Även kostnad för tilläggsisolering stämde till 100%. Jag fick fast pris på allt, inga saltade räkningar.

– Oliver Heusinger (2018-08-02)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...