Wilstam Bygg AB

Wilstam Bygg AB bygger stort och smått åt privatpersoner, företag, fastighetsbolag, med flera. Du får tryggheten med en garanti, tydliga fakturor från ett ställe och en och samma kontaktperson som ansvarar för hela projektet. Vi är engagerade och fokuserade på varje uppdrag och målet är att alltid göra det där lilla extra för att just du ska bli nöjd. Tveka inte på att kontakta oss för kostnadsfri offert eller om du bara har några frågor. Vi hjälper dig förvandla dina drömmar till verklighet. Varmt välkommen med ditt projekt! 0732-472025

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Wilstam Bygg AB.

K

Montering Uterum

Suveräna snickare som jobbade stenhårt. Trevliga, tillmötesgående och snabba. Städade undan väldigt snyggt. Det stora problemet är att de inte pratade svenska vilket föranledda en del missar i kommunikationen. Det är väldigt svårt att få tydlighet med knagglig engelska. Priset blev en miss för oss pga. detta med snabb offert, bra och snabb kommunikation var ett stort plus. Önskar bara att arbetsledaren hade pratat ännu bättre svenska så att allt blir ännu tydligare. 5 stjärnor för jobbet, 1 för många kommunikationsmissar.

– Kristin och Peter (2020-06-01)

M

Ny tak för altan

Fast response, excellent work and nothing but full satisfaction. They fixed in addition some other problems that none of the other companies wanted to do.

– Minna (2020-03-31)

T

Ommåling fasad

Ommålning och snickeri av träfasad på hus. Vi är mycket nöjda med resultatet. De är väldigt måna om att göra ett bra jobb och är lätta att ha att göra med.

– Thomas (2019-05-23)

A

Uterum från Willab

Wilstam byggde en altangrund och monterade ihop ett uterum från Willab. De gjorde allt jobb snabbt och effektivt och informerade oss hela tiden om förändringar. De rådde oss också att byta laminat golv mot komposit trall som är underhållsfritt vilket blev jättesnyggt och vi är väldigt nöjda med!

– Ace Ivanovski (2019-05-06)

U

Stensatt uteplats (terrass)

Såväl arbetsledare som arbetare mycket artiga och trevliga. Arbetade snabbt, effektivt och noggrant. Höll rent under arbetets gång och städade noggrant efter sig. Mycket (!) nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera detta företag.

– Ulla Rengman Malm (2019-03-29)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...