Wilstam Bygg AB

Wilstam Bygg AB bygger stort och smått åt privatpersoner, företag, fastighetsbolag, med flera. Du får tryggheten med en garanti, tydliga fakturor från ett ställe och en och samma kontaktperson som ansvarar för hela projektet. Vi är engagerade och fokuserade på varje uppdrag och målet är att alltid göra det där lilla extra för att just du ska bli nöjd. Tveka inte på att kontakta oss för kostnadsfri offert eller om du bara har några frågor. Vi hjälper dig förvandla dina drömmar till verklighet. Varmt välkommen med ditt projekt! 0790485487

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Wilstam Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Altan" utfört av Wilstam Bygg AB

Altan

Referensjobb "Uterum" utfört av Wilstam Bygg AB

Uterum

Referensjobb "Fasadrenovering" utfört av Wilstam Bygg AB

Fasadrenovering

Referensjobb "Stensättning" utfört av Wilstam Bygg AB

Stensättning

Referensjobb "Köksrenovering" utfört av Wilstam Bygg AB

Köksrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Wilstam Bygg AB.

S

Montering av ett IKEA kök

Wilstam Bygg hjälpte oss montera ett nytt kök från Ikea, samt lägga nytt kakel i köket. Vi är väldigt nöjda med deras arbete. De kom på avtalad tid, utförde jobbet proffsigt och med hög kvalité, samt smidigt och kreativt löste små problem som upptäcktes på vägen. Rekommenderas!

– Selma (2021-02-24)

D

Tak Reparationsarbete

– Daniel (2020-09-24)

Justering altan

A

Höst altan Projekt i Göteborg

2020-07-17. Projektets omfattning: Rivning gammal altan samt gammal betongtrappa. Nedmontering och återmontering av en 100år gammal stenmur. Uppbyggnad av 3 nya altaner på totalt 100m2 samt tillhörande trappor. Byte av fasadpanel i anslutning till nya altaner. Wilstam bygg gav ett proffsigt första intryck och va det företag som lämnade en tydlig offert snabbast. Jag visade projektet på plats för 6 olika företag. Flertalet företag hörde inte av sig förrän efter 2-3 veckor medan Wilstam bygg lämnade offert efter bara några dagar. Offerten va väl uppdelat och tydlig. Dom va även snabba med återkoppling efter mindre justeringar på omfattningen. Wilstam bygg startade projektet snabbt och blev färdiga enligt ök. Projektet tog totalt 5 veckor som utlovats trots en del problem med väder och sjukdomar. Samarbetet flöt på bra och jag hade löpande avstämningar med Pietr då språket med hantverkarna på plats ibland va lite utmanande. Wilstam bygg åtgärdade dom små fel som dök upp under vägen utan problem. Gubbarna såg alltid till att städa och plocka i ordning efter sig innan dom åkte hem för dagen. Totalt sett är vi väldigt nöjda med slutresultatet och kan rekommendera Wilstam Bygg.

– Antero (2020-07-17)

K

Montering Uterum

Suveräna snickare som jobbade stenhårt. Trevliga, tillmötesgående och snabba. Städade undan väldigt snyggt. Det stora problemet är att de inte pratade svenska vilket föranledda en del missar i kommunikationen. Det är väldigt svårt att få tydlighet med knagglig engelska. Priset blev en miss för oss pga. detta med snabb offert, bra och snabb kommunikation var ett stort plus. Önskar bara att arbetsledaren hade pratat ännu bättre svenska så att allt blir ännu tydligare. 5 stjärnor för jobbet, 1 för många kommunikationsmissar.

– Kristin och Peter (2020-06-01)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...