Krafttag AB

Krafttag är ett bolag som bedriver ingenjörsverksamhet inom elkraft. Vi erbjuder tjänster som projektledning, anläggningskonstruktion, drifttagning och dvs el-beräkningar. Krafttag har även en utförande det i form av rena elinstallationer som görs av certifierade elektriker och du får alltid intyg på att installationen är godkänd och följer alla regler och normer för svenskstandard. ROT-avdrag kan begäras i en förfrågan. Tack på förhand. Med vänlig hälsning Jens Johansson

null

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Krafttag AB.

A

Elkontakter

Mycket trevliga och pålitliga elektriker! Jag rekommenderar företaget!

– Anna (2019-11-18)

E

Installera laddbox till elbil

Krafttag gjorde ett bra jobb i alla avseenden. De gjorde ett bra jobb, höll utlovade tider, bra och snabb återkoppling och uppföljning. Arbetet gjordes snabbt och punktligt. Jag anlitade dem också för byta ut min elcentral till en ny normcentral med jordfelsbrytare. Jag upplever att de är skickliga yrkesmän med gedigen kunskap och erfarenhet.

– Erik (2019-11-17)

J

Byte av elcentral mm

Vi valde att anlita Krafttag efter att vi fått besök av Jens. Han gav ett mycket professionellt intryck, lyssnade och kom med goda råd. Eftersom vi bor i en ombyggd sommarstuga där förra ägaren dragit elen själv och inte gjort ett vidare säkert jobb, så bestämde vi att elen skulle dras om och att vi fick en ny central, nya uttag mm. Elektrikern, en ung kille kom på avtalad tid, slet i 2 veckor samtidigt som han såg till att vi hade ström till det nödvändigaste under tiden och gjorde ett strålande jobb, alltid glad och trevlig. Vi är jättenöjda! Vilka killar!

– Jan&Kajsa (2019-10-17)

J

Bygga staket, plintarna redan satta

Bra kommunikation under hela processen, tydlig offert. Väl utfört arbete.

– Jonas (2019-06-04)

E

Installera jordfelsbrytare

Företaget svarade snabbt på min förfrågan på brabyggare. De kom först hem till oss för att kolla på den elcentral vi hade, för att sedan ge offert. Utförandet (byte till jordfelsbrytare) bokades snabbt. Hantverkaren var jättetrevlig, och punktlig. Överlag är jag nöjd med företaget och kan rekommendera att anlita dem!

– Emma Johansson (2018-11-16)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...