Frids Bygg

Hos oss är kunden alltid i fokus. Vi lyssnar och anpassar oss för att varje projekt ska bli så bra som möjligt. Vi kan hjälpa dig med både små och stora projekt, från ritning till färdigt bygge!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Frids Bygg.

F

Jag har anlitat Frids Bygg till att renovera mitt 1,5 plans 30-talshus utvändigt och invändigt! De började med att byta alla fönster och sätta ny träfasad! Därefter har de gjort omfattande renoveringsarbeten inomhus. I två rum har bärande väggar rivits och limträbalkar satts in. Nya tak (träpanel)och ny väggbeklädnad! De har också gjort omfattande renoveringsarbeten i köket (nytt tak, ny väggbeklädnad, monterat och byggt in ventilationskanal, satt kakel).Så har de monterat mitt Ikea-kök! Alla jobb har föregåtts av offerter och efterföljande fakturering har varit detaljerad och lätt att stämma av mot offert! Jag har i stort sett aldrig haft något att anmärka på avseende faktureringen. De har hållit sig inom ramarna på ett mycket bra sätt- lite merkostnader har jag själv förorsakat genom ändringar av planen! De 3-4 personer från Frids som jobbat hos mig har samtliga varit kompetenta, ansvarstagande och lätta att ha att göra med! Jag har varit mycket nöjd med det arbete som utförts och jag har känt stort förtroende för dem alla! På en skala 1-5 får de högsta betyg av mig!

– Frida (2018-02-14)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...