Dictum et factum Renovering

Hej och välkommen till Dictum et Factum Renovering Vi är ett företag som jobbar med flera det mesta inom renovering och städning. -Vi jobbar snabbt och med hög kvalitet -Vi renoverar lägenheter och hus. -Vi jobbar med snickeriarbete, kakel och laminat, målning och tapetsering och mycket mer... -Vi också gör köksrenoveringar och möbelmonteringar. -Vi är också proffs på städning i alla dess former. Vi erbjuder i nuläget Hemstädning (veckostädning), Kontorsstädning, Storstädning och Flyttstädning. Vi börjar direkt efter en överenskommelse och garanterar ett bra kvalitets jobb! HEMBESÖKET ÄR GRATIS Fler referenser lämnas på begäran. Vårt företag innehar F-skatt Ring eller smsa till 0707449952 Hälsningar Dictum et Factum 0707449952

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Dictum et factum Renovering har utfört.

Referensjobb "Köket" utfört av Dictum et factum Renovering

Köket

Köket är husets hjärta. Det är en viktig plats där samlas familjen för att äta och njuta av en mysig middag eller bara fika med hembakat kakor. Därför är det viktigt att den platsen blir en skönt och härlig plats.

Referensjobb "Fasad - måleri och snickeri" utfört av Dictum et factum Renovering

Fasad - måleri och snickeri

Vi jobbar många med fasad av huset. Utsidan av huset kräver uppmärksamhet varje år. Solen och fuktighet ger goda utsikter att växla mygel och svampar upp. Vi tvättar fasader samt målar och bygger om det vid behov.

Referensjobb "Altan " utfört av Dictum et factum Renovering

Altan

I början av december fick vi att göra en uteplats. Det var en stor altan med trappor och räcken.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Dictum et factum Renovering.

K

Kedjehus BV + takfönster

Helt OK

– KS (2018-11-06)

G

Två nya staket med grind

Vi beställde två staket och la till två altaner. Företaget gjorde ett bra jobb, visade sig vara pålitliga, kommunikativa och intresserade av kundnöjdhet.

– Georgios P (2018-11-05)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...