019 Partners AB

Bild av företag 019 Partners AB

019 Partners AB - Bygg & Fastigheter Är heltäckande inom bygg och har goda samarbeten med underentreprenörer som EL, VVS, Måleri, med mera. Vi erbjuder både företag och privatkunder med en mängd olika snickeri tjänster allt ifrån byte av fönster, dörrar, takomläggning, golvläggning till nybyggen av hus, uterum, attefallshus, fritidshus och tillbyggnationer. Vi har även en del erfarenheter av att bygga butiker, restauranger och offentliga kontors- lokalutrymmen. Nyttja ditt ROT-avdrag när du väljer oss som byggnads entreprenör. Hälsningar 019 Partners AB Bygg & Fastigheter

null

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för 019 Partners AB.

T

Byte ytterdörr

De hade en bra kommunikation. Var på plats när de skulle, gjorde ett bra jobb och hade bra återkoppling. Rekommenderas varmt.

– Thomas (2023-11-07)

N

Byte av ytterdörr. Tegelfasad på huset Villa byggd 1961

Snabba, tillmötesgående, trevliga killar som var måna om att göra ett bra jobb så att kunden blir nöjd. Lyhörda för synpunkter.

– Nöjd dörrkund på Brickebergsvägen (2018-12-26)

N

Målning av hall, matrum, trappa och liten toalett

Firman gjorde ett mycket bra jobb i vår villla. Hantverkarna var både skickliga och trevliga, höll rent och snyggt samt var flexibla så att vi kunde göra tilläggsbeställningar under arbetets gång. Slutresultatet blev mycket bra. Vi lämnar våra bästa rekommedatiiner till denna firma.

– Nina Mörman Aldunge (2018-11-14)

Kontakt