AWB Entreprenad AB

Bild av företag AWB Entreprenad AB

AWB Entreprenad AB Vi är ett välrenommerat företag som utför badrumsrenoveringar, köksrenoveringar, ombyggnationer av hus, större fastighetsprojekt där vi sköter projektledning och upphandling med underentreprenörer och mycket mer. Vi har ett brett kontaktnät innehållande elektriker, rörmokare, ventilationsföretag, grävmaskinist, murare med flera. Vår huvudfokus är väl utförda arbeten med nöjda kunder och vi arbetar bara under schyssta villkor vilket innebär korrekta löner och försäkringar och vi sätter stort värde i vidareutbildning. Vi har självklart alla utbildningar och behörigheter inom det område vi utför arbeten.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för AWB Entreprenad AB.

G

Totalrenovering av köket och rivning av en vägg .

Mycket bra service och är väldigt lätta att få tag på och man ringer , mejlar eller skickar sms . Slutresultatet blev bättre än vad vi kunde föreställt oss , vi fick så mycket hjälp och Anders gav sina egna Idéer innan vi beställde och ritade köket hos Ikea . Han vet vad han sysslar med . Jag har precis hört av mig igen angående en offert på ett nytt projekt så svaret är solklart att jag skulle anlita de igen . Tipsar jämt till nära och kära som ska renovera om Anders företag . Vårat betyg är en solkar 5 a .

– Gustav (2018-05-16)

R

Renovering

Jag äger Arboga stadshotell och använde mig av awb när vi förra året renovera 22 st badrum i varierande storlek. Jag upplevde inga som helst problem med awb. Vi hade satt upp tidsplanen som följdes utmärkt. Och resultatet va mycket tillfredställande. Servicen hade allt man kunde begära. Vi anlitar awb hela tiden. Jag skulle rekommendera dom starkt.

– Roberth (2018-04-26)

Kontakt