Lundqvist bad och bygg AB

Välkommen till Lundqvist Bad och Bygg AB!

Har du ett trist badrum? Då kan Lundqvist Bad och Bygg hjälpa dig! Vi har branschbehörighet och hantverkare som har utbildat sig på Byggkeramikrådets kurs. Vi utför vårt arbete på fackmannamässigt sätt, samt har lång erfarenhet.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi är en totalentreprenör samt har badrumsrenovering specialitet. Vi installerar bergvärme. Vi kan utföra renoveringar av kök, målningsarbeten och diverse snickeriarbeten, det är bara att fråga oss. Vi anpassar oss efter kundens behov och önskemål och vi kommer tillsammans överens om vad som är det bästa alternativet. Vi ansvarar för ert arbete ska bli professionellt utfört och ligger bra till prismässigt. Läs gärna på vår omdömessajt vad våra tidigare kunder tycker. Ni är varmt välkomna att besöka oss på våra pågående arbete och se hur vi arbetar. Kontakta Lars Lundqvist. Vi lämnar kostnadsfri offert.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Lundqvist bad och bygg AB.

G

Två bad, en gästtoa

Anlitade Lundqvist Bad och Bygg för renovering av gästtoa och dusch vid bastu samt för hopslagning av badrum och toalett och ombyggnad av entréutrymmet. Jag hade skapat en ungefärlig bild av hur set skulle se ut och vilka materiel jag ville ha och lämnade sedan arbetet till Lundqvist Bad och Bygg. Hantverkarna, Irek och Karol, har jobbat snabbt och noggrant och har under arbetets gång kommit med förslag till bättre lösningar och förbättringar. Chefen, Lars, har kommit flera gånger och kollat hur arbetet har fortskridit. Inte billigt, men de har gjort ett kanonjobb och resultatet har blivit långt bättre än jag hade tänkt mig från början! Rekommenderas verkligen!

– Göran Stafrin (2018-09-15)

U

Badrum Tyresö

Jag har anlitat Lundqvist Bad & Bygg till att helrenovera mitt badrum och mitt tvättrum i villan i Tyresö. Vad jag uppskattar med Lundqvist är: 1. Priset i offerten blev exakt det fakturerade när jobbet var utfört. 2.Tiderna för start och färdigställande blev de avtalade och firman arbetade kontinuerligt utan avbrott med andra jobb. 3. Lars Lundqvist kom flera gånger själv och inspekterade arbetet medan det pågick. 4. Allt arbete blev mycket noggrant och professionellt utfört. 5. Det slutliga intrycket och nöjdheten från mej som kund blev en 5:a på en skala 1-5 där 5 är bäst.

– Ulf Jensen (2018-04-26)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...