Lundqvist bad och bygg AB

Bild av företag Lundqvist bad och bygg AB

Välkommen till Lundqvist Bad och Bygg AB!

Har du ett trist badrum? Då kan Lundqvist Bad och Bygg hjälpa dig! Vi har branschbehörighet och hantverkare som har utbildat sig på Byggkeramikrådets kurs. Vi utför vårt arbete på fackmannamässigt sätt, samt har lång erfarenhet.

Vad kan vi hjälpa till med?

Vi är en totalentreprenör samt har badrumsrenovering specialitet. Vi installerar bergvärme. Vi kan utföra renoveringar av kök, målningsarbeten och diverse snickeriarbeten, det är bara att fråga oss. Vi anpassar oss efter kundens behov och önskemål och vi kommer tillsammans överens om vad som är det bästa alternativet. Vi ansvarar för ert arbete ska bli professionellt utfört och ligger bra till prismässigt. Läs gärna på vår omdömessajt vad våra tidigare kunder tycker. Ni är varmt välkomna att besöka oss på våra pågående arbete och se hur vi arbetar. Kontakta Lars Lundqvist. Vi lämnar kostnadsfri offert.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Lundqvist bad och bygg AB.

Golvbrunn utbyte och ny kran till badkar

M

Färdigställa badrumsrenovering

Jag anlitade Lundqvist Bad och Bygg AB för att färdigställa en tidigare påbörjad badrumsrenovering. Föregående firma som utfört renoveringen hade avsagt sig uppdraget efter att besiktningsman konstaterat att deras renovering ej uppfyllt gällande regler. Lars såg möjligheter istället för problem och tänkte utför ramarna hur vi skulle kunna färdigställa badrummet, att jag också ville besiktiga badrummet under arbetets gång var inget hinder. Efter ett par månader blev det äntligen dags för Lars att sätta igång, med sig hade han Irek som utförde arbetet. Irek är noggrann och har en yrkesskicklighet som imponerar. Han frågade hur vi ville ha vissa detaljer utförda och kom med bra lösningar under arbetets gång. Irek jobbade sena kvällar och lördagar för att hjälpa oss att färdigställa badrummet. Efter varje pass städade han och lämnade det snyggt och prydligt efter sig. Irek färdigställde badrummet på utsatt tid, besiktningsmannen godkände arbetet efter olika steg och slutfakturan från Lars blev enligt offerten. Mitt helhetsintryck efter kontakt med flera firmor är 5 av 5 för Lundqvist Bad och Bygg. Om man ska nämna något negativt var det den långa väntetiden innan Lars kunde börja, då de är eftertraktade.

– Mikael (2020-03-19)

B

Badrumsrenovering

Jag anlitade Lundqvist Bad och Bygg för en helrenovering av mitt badrum. Kontraktet skrevs i september och arbetet startade i februari. Så det var lite lång väntetid. Det gamla badrummet revs och nya väggar byggdes. Värmeslingor i golvet. Nytt fönster. Kakel och klinkers på väggar och golv. Arbetet löpte på bra. En person arbete med allt förutom elektriska arbeten. Han var mycket noggrann och arbetade långa dagar. Trevlig och diskret. Kom med bra lösningar på problem. Fick hjälp med inköp av kakel och klinkers. Arbetet skulle ta ca tre veckor men avslutas lite tidigare. Jag är väldigt nöjd med resultatet och kan varmt rekommendera dem. Fakturering efter färdigställande. Priset hölls.

– Berit (2020-03-06)

G

Två bad, en gästtoa

Anlitade Lundqvist Bad och Bygg för renovering av gästtoa och dusch vid bastu samt för hopslagning av badrum och toalett och ombyggnad av entréutrymmet. Jag hade skapat en ungefärlig bild av hur set skulle se ut och vilka materiel jag ville ha och lämnade sedan arbetet till Lundqvist Bad och Bygg. Hantverkarna, Irek och Karol, har jobbat snabbt och noggrant och har under arbetets gång kommit med förslag till bättre lösningar och förbättringar. Chefen, Lars, har kommit flera gånger och kollat hur arbetet har fortskridit. Inte billigt, men de har gjort ett kanonjobb och resultatet har blivit långt bättre än jag hade tänkt mig från början! Rekommenderas verkligen!

– Göran Stafrin (2018-09-15)

U

Badrum Tyresö

Jag har anlitat Lundqvist Bad & Bygg till att helrenovera mitt badrum och mitt tvättrum i villan i Tyresö. Vad jag uppskattar med Lundqvist är: 1. Priset i offerten blev exakt det fakturerade när jobbet var utfört. 2.Tiderna för start och färdigställande blev de avtalade och firman arbetade kontinuerligt utan avbrott med andra jobb. 3. Lars Lundqvist kom flera gånger själv och inspekterade arbetet medan det pågick. 4. Allt arbete blev mycket noggrant och professionellt utfört. 5. Det slutliga intrycket och nöjdheten från mej som kund blev en 5:a på en skala 1-5 där 5 är bäst.

– Ulf Jensen (2018-04-26)

Kontakt