Komplett Bygg i Älta AB

Din kompletta byggare Vi är ett komplett byggföretag som arbetar i Stockholm med omnejd. Komplett Bygg i Älta AB hjälper privatpersoner & villaägare med allt inom bygg & renovering: från byggande av trädäck, till omläggning av tegeltak till nyproduktion av fritidshus och omfattande renoveringar & ombyggnader Våra projektledare hjälper er att hitta smarta lösningar och kostnadseffektiva förslag för att se till att ni får det ni drömt om! Nyttja ROT-Avdraget Visste du att som privatperson kan du använda ROT-avdraget vid renoveringar i hemmet? Detta innebär att du kan dra fördel av skattereduktion på arbeten i er fastighet. Vill du veta mer? Läs vidare på Skatteverkets hemsida.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Komplett Bygg i Älta AB har utfört.

Referensjobb "Takarbeten" utfört av Komplett Bygg i Älta AB

Takarbeten

Referensjobb "Nybygge i Bålsta" utfört av Komplett Bygg i Älta AB

Nybygge i Bålsta

Referensjobb "Skärgårdsprojekt" utfört av Komplett Bygg i Älta AB

Skärgårdsprojekt

Referensjobb "Poolbygge" utfört av Komplett Bygg i Älta AB

Poolbygge

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av Komplett Bygg i Älta AB

Badrumsrenovering

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Komplett Bygg i Älta AB.

M

Fasadrenovering och fönsterbyte

Jobbet är utmärkt utfört! Det handlade om att bygga ny fasad med tillägsisolering, byta 11 fönter ink invändigt arbete, bygga en trappa till en terrass, mm Företaget höll hög kvalitet och den bestämda tidplanen. David, min kommersiella kontakt, och Daniel, arbetsledare, var lätt tillgängliga och lätt att göra med Rekomenderas starkt

– Marco (2021-01-16)

M

Omläggning befintligt tak med tegelpannor

Var bra att ha göra med under hela omläggningen o återkom snabbt vid frågor/åtgärder mm. Bytte dock ofta folk under arbetet så det var oklart vem som egentligen hade koll på helheten vilket då ledde till att det drog ut lite på tiden och jag själv fick följa upp mycket saker. Helhetsintrycket var dock positivt även om det gav mig själv en del merarbete.

– Magnus (2021-01-05)

H

Nytt tak

Jag fick hjälp att lägga ett nytt falsat plåttak på vårt hus samt byte av hängrännor. Vi var väldigt nöjda. Arbetet blev klart i tid. Professionellt utförande. Jag skulle ge dom högsta betyget.

– Hans-Olov (2020-06-23)

A

Tilläggsisolering samt panel & målning

Mycket nöjd! Lyhörda på våra önskemål. Dom har hjälpt oss med tilläggsisolering, ny panel och målning. Vi har haft en besiktningsman på plats som godkänt allt. Grannarna går nu förbi oss och kommenterar hur fint det är.

– Avan S (2020-06-01)

J

Nytt tak och garagetak

Väldigt professionella och prisvärda. Vid frågor och problem som vi stötte på så har dom löst allt till belåtenhet. Dom har bytt vårt tak och garagetak plus alla stuprör och rännor. Dom har även varit hos min granne som också är nöjd.

– Johan S (2020-05-02)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...