Herman Murare

Hej. Om du söker efter kvalitativa murningsjobb så har du hittat helt rätt. Jag prioriterar att möta kundens behov till fullo och brinner för att utföra arbeten av hög kvalitet. Jag har yrkesbevis som murare och erfarenhet sedan sent 80-tal. Jag tillhandahåller bl.a. följande tjänster: putsning, plattsättning, uppförande/reparation av murar, fasadmurning, skorstensmurning, gjutning, badrumsrenovering (kakel, klinker, tätskikt etc) mm. Tjänsterna tillhandahålls i Ale, Kungälv och Göteborg med omnejd. På min hemsida www.hermanmurare.se finns mer information om mig och foton på referensjobb.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Herman Murare har utfört.

Referensjobb "Helrenovering av badrum (fler bilder finns på www.hermanmurare.se)" utfört av Herman Murare

Helrenovering av badrum (fler bilder finns på www.hermanmurare.se)

Innan renoveringen var badrummet kraftigt angripet av mögel, hade fuktskador, dålig ventilation och dålig layout. När huset byggdes placerades badrummet innanför en litet kapprum. Senare hade kapprummet byggs om till en dusch och satts ihop med den tidigare toaletten. Det innebar att badrummet var "felvänt"; det var långsmalt och man fick gå genom duschytan för att komma till toalettstolen och handfatet. Tätskikt saknades helt och det var därför fuktskador i golvet ända ut i lägenhetens hall. Vid rivning av ytskikten upptäcktes att man vid ett stambyte inte murat igen den lecavägg vilken rör bytts bakom, utan man hade bara täckt för hålet från stambytet med en gipsskiva och monterat kakel på den. Vid renoveringen byttes ytskikten, toalett och dusch bytte plats och jag öppnade upp helt mellan utrymmena. Liksom i det första referensjobbet monterades en fuktstyrd fläkt, handdukstork och golvvärme. Även i detta fall monterades Unidrain hörngolvbrunn för att få ett bra och snyggt fall på golvet och för att kunna använda stora klinkersplattor som kunden ville ha. Jag utförde rivning, murarbete, gjutning av nytt golv, tätskikt och plattsättning. Jag utförde rivning, murarbete, gjutning av nytt golv, tätskikt och plattsättning.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Herman Murare.

U

Ny fasad utanpå fasadsten på västra gaveln

Hela väggen blev jättefint murad. Proffsigt utfört.

– Ulf (2020-08-31)

U

Ny fasad utanpå fasadsten på västra gaveln

Gaveln blev väldigt snygg murad. Proffsigt jobb.

– Ulf (2020-08-31)

E

Putsen på grunden behöver repareras.

Ett proffs. Gav allt för att få arbetet klart innan vädret skulle sätta stopp. Jag är oerhört tacksam för detta med hänsyn till hur regnigt o blåsigt vädret sedan har varit.

– Elvi (2020-03-16)

Byte av fog i kaklat badrumsgolv

Noggrant och professionellt utfört arbete till ett bra pris. Vänligt bemötande.

J

Putsa mur av leca

Tryggt och noggrant genomförande. Stor lyhördhet mot kundens önskemål och frågor. Trevligt bemötande.

– Jan (2018-09-26)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...