Herman Murare

Hej. Om du söker efter kvalitativa murningsjobb så har du hittat helt rätt. Jag prioriterar att möta kundens behov till fullo och brinner för att utföra arbeten av hög kvalitet. Jag har yrkesbevis som murare och erfarenhet sedan sent 80-tal. Jag tillhandahåller bl.a. följande tjänster: putsning, plattsättning, uppförande/reparation av murar, fasadmurning, skorstensmurning, gjutning, badrumsrenovering (kakel, klinker, tätskikt etc) mm. Tjänsterna tillhandahålls i Ale, Kungälv, Göteborg och Österlen med omnejd. På min hemsida www.hermanmurare.se finns mer information om mig och foton på referensjobb.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Herman Murare har utfört.

Referensjobb "Helrenovering av badrum (fler bilder finns på www.hermanmurare.se)" utfört av Herman Murare

Helrenovering av badrum (fler bilder finns på www.hermanmurare.se)

Innan renoveringen var badrummet kraftigt angripet av mögel, hade fuktskador, dålig ventilation och dålig layout. När huset byggdes placerades badrummet innanför en litet kapprum. Senare hade kapprummet byggs om till en dusch och satts ihop med den tidigare toaletten. Det innebar att badrummet var "felvänt"; det var långsmalt och man fick gå genom duschytan för att komma till toalettstolen och handfatet. Tätskikt saknades helt och det var därför fuktskador i golvet ända ut i lägenhetens hall. Vid rivning av ytskikten upptäcktes att man vid ett stambyte inte murat igen den lecavägg vilken rör bytts bakom, utan man hade bara täckt för hålet från stambytet med en gipsskiva och monterat kakel på den. Vid renoveringen byttes ytskikten, toalett och dusch bytte plats och jag öppnade upp helt mellan utrymmena. Liksom i det första referensjobbet monterades en fuktstyrd fläkt, handdukstork och golvvärme. Även i detta fall monterades Unidrain hörngolvbrunn för att få ett bra och snyggt fall på golvet och för att kunna använda stora klinkersplattor som kunden ville ha. Jag utförde rivning, murarbete, gjutning av nytt golv, tätskikt och plattsättning. Jag utförde rivning, murarbete, gjutning av nytt golv, tätskikt och plattsättning.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Herman Murare.

Byte av fog i kaklat badrumsgolv

Noggrant och professionellt utfört arbete till ett bra pris. Vänligt bemötande.

J

Putsa mur av leca

Tryggt och noggrant genomförande. Stor lyhördhet mot kundens önskemål och frågor. Trevligt bemötande.

– Jan (2018-09-26)

J

Putsning av innerväggar i källare

Fick hjälp med putsning av fyra innerväggar i en källare som skall bli gillestuga och Roger gjorde ett kanonjobb. Den gamla putsen var på tre av fyra väggar till stora delar intakt rent visuellt men jag hade själv känt att det hade släppt och satt löst på flera ställen och Roger hade redan i offerten gjort tydligt att ett ordentligt arbete kräver att man tar ner gammal puts. Ett par andra firmor som tittade på jobbet svarade lite svävade och sa att det kanske skulle gå att laga eller fixa till men jag är glad att jag gick på Rogers linje nu när jag ser slutresultatet. Med all gammal puts borta och rent in till murstenen + nätning/armering av alla väggar, känns och ser väggen mycket stabil och gedigen ut. Roger fixade även infällning av all el på ett snyggt sätt och fräste spår och hål för flexslang och apparatdosor. Allt detta om själva jobbet men det bästa var ändå bemötandet. Är man inte så bevandrad i ämnet är det skönt när någon tydligt säger vad man bör göra och kommer med lösningsförslag där man själv inte tänkt hela vägen och detta utan att man får känslan av att bli ”påsåld” extra onödigt jobb. Sedan gick det även fort; inga avbrott för att fixa något annat jobb emellan, han jobbade helt självständigt och man behövde inte svara på massa frågor om hur man ville ha det utan han fixade det helt enkelt på bästa sätt. Av bara farten flytspacklade han även golvet och det tog en dag eller så och blev mycket bra. Dessutom, när jag i efterhand kom med frågor om tips för hur jag skulle behandla golvet kom han snabbt med utförliga råd och kommentarer.

– Johan Törnberg Göteborg (2018-09-18)

R

Helrenovering av jättelitet badrum (1.6kvm), en vägg ner och en annan flyttas

Mitt badrum finns som referensjobb 1 på hemsidan www.hermanmurare.se Roger gjorde ett fantastiskt jobb med att omvandla mitt mögliga sunkiga minibadrum till ett badrum som är lyxigt, större och underbart att vara i. På köpet har lägenhetens värde ökat med betydligt mer än vad det kostade att renovera badrummet. Jag hade kontakt med flera olika lokala hantverkare och hantverkare från brabyggare.se, men alla utom Roger var oseriösa med att de inte hörde av sig/dök upp när de hade sagt och inte återkopplade med offerter som de lovat. Det jag verkligen gillade med hur Roger utförde jobbet är dels att han respekterade mitt förslag om att flytta väggar för att göra badrummet större, vilket andra hantverkare sagt var omöjligt (tydligen pga att de tyckte det var för svårt), dels att han löste "allt" som flytta väggar, skapa nischer, mura upp en diagonal vägg med badrumsdörr i mm och dels att han är perfektionist och man märker att han aldrig skulle lämna ifrån sig något han själv är missnöjd med.

– Referensjobb (2018-06-24)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...