Golden House Bygg och Städ AB

Välkommen! Golden House bygg kan bygga din altan eller göra en fasadmålning på ditt hus eller din fastighet. Efter din renovering eller byggnation tar vi hand om spillet och avfallet på ett korrekt och miljövänligt sätt och forslar bort det till specifika återvinningsstationer. Vår byggfirma har funnits sedan 2017 och har sedan dess byggt upp en trogen kundkrets som dessutom ständigt förnyas tack vare vårt goda rykte. Vi gör allt som krävs för att du ska få dina drömmar uppfyllda, oavsett om det rör sig om ett stort eller litet projekt, renovering som nybygge. Vi levererar resultat till hög kvalitet samtidigt som du kan räkna med ett rimligt pris från vår sida. När vi arbetar för dig, arbetar vi bara för dig och ingen annan för tillfället. Kontakta oss och be om en gratis offert på jobbet. Tillsammans går vi igenom dina idéer och finner en lösning som gynnar dig på både kort och lång sikt!

-

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Golden House Bygg och Städ AB har utfört.

Referensjobb "Altan, Norrtälje" utfört av Golden House Bygg och Städ AB

Altan, Norrtälje

Referensjobb "Altan, Huddinge" utfört av Golden House Bygg och Städ AB

Altan, Huddinge

Referensjobb "Altan, Norrtälje" utfört av Golden House Bygg och Städ AB

Altan, Norrtälje

Referensjobb "Altan, Nacka" utfört av Golden House Bygg och Städ AB

Altan, Nacka

Referensjobb "Altan, Järfälla" utfört av Golden House Bygg och Städ AB

Altan, Järfälla

Referensjobb "Altan 130 kvm, Järlåsa" utfört av Golden House Bygg och Städ AB

Altan 130 kvm, Järlåsa

Referensjobb "Altan, Värmdö" utfört av Golden House Bygg och Städ AB

Altan, Värmdö

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Golden House Bygg och Städ AB.

B

Bygge av ett trädäck

Snabbt utfört. Snyggt gjort. Lätt att komma överens både om utförande, material med mera. Trevliga byggare och kundmottagaren Maya. Kan varmt rekommendera dem. Fantastisk tårta, vilket var en mycket trevlig överraskning.

– Berit (2021-10-02)

P

Målning av bostadshus och 2 mindre hus bl.a.

Maya, som jag var i kontakt med är mycket trevlig och hjälpsam, allt för att jag ska känna mig trygg med deras hjälp. Pålitliga arbetare, om än med en del språksvårigheter, men då kontaktar man Maya så hon hjälper till så det blir rätt och riktigt. FANTASTISKT!

– Pia (2021-05-30)

J

Väldigt nöjd med slutresultatet

Jobbade på bra och dokumenterade hela processen, byggare med bra koll på läget trots en liten språkbarriär.

– Johan (2020-10-20)

D

Ommålning av två garagesidor och en balkong in och utvändigt

Fantastiska målare med suverän känsla för sitt arbete och skicklighet när det gällde målning rekommenderas hundrafalt till detta arbete! Ärliga människor och rekommenderas varmt till målning!

– DORIT GROBGELD (2013-12-11)

T

Målning av hall - träpanel

Toppenbra målning! Vi är mycket nöjda med målningen som deras duktiga och flitiga målare gjorde åt oss under några dagar juli 2013. De slipade och målade tak, väggar, fönsterkarmar, dörrar och dörrfoder i vardagsrummet, entrehallen och innerhallen. Allt gjordes mycket noggrant och bra med de ekologiska färger som vi ville ha (äggoljetempera och linoljefärg från Kulturhantverkarna). Vi uppskattar även att Maya och hennes målare var trevliga, tillmötesgående och flexibla, jobbade med stort engagemang samt att avtalet hölls.

– Tommy & Inga (2013-07-20)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...