Mattsson & Tholen Bygger AB

Bild av företag Mattsson & Tholen Bygger AB

Välkommen till Mattsson & Tholen Bygger AB! Mattsson & Tholén bildades av Magnus Mattsson och Tomas Tholén för 10 år sedan. Vi drev MM Bygg & Förvaltning samt Frötuna Bygg i egen regi, dessa företag lever fortfarande kvar men vi ville slå ihop verksamheterna och skapa det vi gör idag. Idag består vi av 16 personer och inriktar oss mest på nyproduktion av både lösvirkeshus och Prefab. Vi utför även om- och tillbyggnader samt renoveringar. Vi har egen båt och utför gärna Ö- projekt som hittills har bestått av arkitektritade hus i lösvirke. Vårt mål är att driva företaget med denna bemanning och struktur som är lagom för att hålla den kvalitét och kontroll som finns idag, med ett gott rykte och nöjda kunder. Vi har ett gott samarbete med Beijer och C24 för att hålla rätt prisbild på det vi köper in och vi använder oss av deras husfabriker i Grisslehamn och Uppsala för Prefab husen samt Stockholms Takstolsfabrik och Uppsala Trä för takstolslösningar. Vi arbetar bara med lokala underleverantörer som varit med oss under vår utveckling och som har samma mål som oss när det gäller kvalitet och kundfokus. Kvalitet står högst upp på vår lista och vi jobbar oftast med projekten som ”förtroendeuppdrag” vilket har visat sig vara mest ekonomiskt för båda parter. Kontakta oss: Magnus 073-3119991 magnus@mtbygger.se Tomas 070-3770275 tomas@mtbygger.se Mer information finner du på vår hemsida www.mtbygger.se Följ oss gärna på Instagram och Facebook. Klicka på länkarna nedan.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Mattsson & Tholen Bygger AB har utfört.

Mycket bra byggare i alla avseenden. 5 i betyg! ⭐⭐⭐⭐⭐ /Olof

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Mattsson & Tholen Bygger AB.

M

Bygga två hus

De byggde två nya hus och vi är mycket nöjda. Duktiga hantverkare, bra kommunikation. Inte billigast, men förmodligen bästa ekonomin långsiktigt.

– Magnus (2024-05-24)

S

Nyproduktion av vill i Södersvik

Vi var mkt nöjda med både pris och utfört arbete. Vi hade en god kommunikation under hela byggprocessen. Hantverkarna och underleverantörerna var alla av hög kvalitet. En lokal byggare som jag varmt kan rekommendera.

– Sven (2024-05-21)

T

Tillbyggnad av fritidshus i lösvirke på Yxlan

Mkt bra kontakt med företaget och jobbet blev bra gjort trots att det blev en del ändringar och beslut som måste tas under byggets gång. En tillbyggnad på ca 75 kvm med tornrum och takterrass.

– TORD (2024-05-08)

C

Bygga hus

Mattsson och Tholen har byggt flera hus åt oss. Vi har varit mer än nöjda med såväl bygge, kvalitet, dialog, uppföljning och slutkostnad i relation till beräknat.

– Claes-Göran S (2024-04-17)

O

Nyproduktion av fritidshus i lösvirke

Mycket bra byggare i alla avseenden.

– Olof (2024-04-04)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt