UTE Tak Stockholm AB

Takarbeten av proffs Vi är specialister på allt inom tak, såsom takmålning, takskottning och taksäkerhet. Med vår gedigna kompetens och långa erfarenhet kan du lita på att ditt tak sköts av riktiga proffs. Vi hjälper dig med alla typer av taktjänster UTE TAK startades 2014 med visionen att vara ett företag som levererar den högsta kvaliteten av takarbeten. Vi består av ett gäng med lång och gedigen erfarenhet av takmålning, takservice och andra typer av takarbeten. Vi erbjuder våra tjänster till företag, föreningar och privatpersoner i både Stockholm och Uppsala. Vill du ha hjälp med att renovera taket på din villa eller behöver fastighetshuset ett serviceavtal för underhåll av taket? Oavsett vad dina behov är så är vi på UTE TAK en proffsig takfirma som håller tidsplanen. Boka en kostnadsfri takkontoll Vi erbjuder kostnadsfria takkontroller. Under kontrollen går vi igenom takets status och välmående. Efteråt får du en sammanställd rapport om takets tillstånd som även innehåller bilder och eventuella åtgärdsförslag.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som UTE Tak Stockholm AB har utfört.

Referensjobb "Nytt tegeltak " utfört av UTE Tak Stockholm AB

Nytt tegeltak

Tegeltak och ställning

Referensjobb "Certifikat" utfört av UTE Tak Stockholm AB

Certifikat

Plåt & Ventföretagen

Referensjobb "Takmålning" utfört av UTE Tak Stockholm AB

Takmålning

Takmålning

Referensjobb "Målning" utfört av UTE Tak Stockholm AB

Målning

Här målar vi taket på Viktor Rydbergs Gymnasium.

Referensjobb "Takmålning " utfört av UTE Tak Stockholm AB

Takmålning

Takmålning

Referensjobb "Snöskottning" utfört av UTE Tak Stockholm AB

Snöskottning

Snöskottning

Referensjobb "Di Gasell 2019 " utfört av UTE Tak Stockholm AB

Di Gasell 2019

Di Gasell 2019

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för UTE Tak Stockholm AB.

S

Taksäkerhet, takservice och skottning

Vi har ute tak på taksäkerhet och taksevice samt snöskottning på tak. Dom är snabba och lyhörda.

– Stefan (2021-09-16)

M

Stort Takarbete i förening med 132 lägenheter

Jag kan varmt rekommendera Ute Tak i Stockholm AB! De hjälpte oss i Brf Körsbärsgården, stor förening med 132 lägenheter, att laga och måla fastighetens plåttak samt bygga takstegar mellan huskropparna och montera de säkerhetsanordningar som behövs enligt gällande regelverk. De gjorde ett väldigt bra arbete. De var mycket noggranna, kunniga och professionella med sitt arbete hos oss. De höll både betalning- och tidplan utan anmärkning. Helt enkelt väldigt bra att ha att göra med. Kan som sagt, varmt rekommendera dem.

– Madelaine Possman ordförande Brf Körsbärsgården (2021-09-15)

H

Omläggning av tak och löpande snöröjning

skötte omläggningen av vårt tak för ett antal år sedan. Inga problem med taket sedan dess... Ute-Tak har vi idag snöröjningskontrakt med. Den tjänsten har inte behövts nämnvärt de två senaste vintrarna. Kontakterna med Ute-Tak fortsätter att alltid vara mycket trevliga och lätta, vilket uppskattas .

– Helena Wiklund (2021-06-05)

J

Taklagningar, byte av stuprör och snöskottning

Jag har länge jobbat med dom. Deras arbeten är alltid professionellt utförda. Dom har gjort allt ifrån takskottning till större lagningar och utbyten av stuprör.

– Johan K (2021-03-21)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...