Bad- & Köksmästarna

Bild på bygghjälmar

Hej! Vi är ett företag specialiserat på bad- och köksrenoveringar, men som självfallet även står till tjänst med alla andra förekommande bygg- och anläggningsarbeten. Vi erbjuder er - om så önskas - en s k totalentreprenad där vi tillhandahåller alla de yrkeskategorier som kan tänkas bli aktuella för ert projekt såsom rörläggare, elektriker, snickare, målare, murare, plattsättare etc, etc. Vi har självklart våtrumsbehörighet, säker vatten behörighet och el-behörighet. Vi har F-skattesedel så att ni kan tillgodoräkna er ett eventuellt s k ROT-avdrag. Sist men inte minst: Vi har massor av goda referenser som vi gärna delar av oss med! Jag kommer att under dagen försöka nå er per telefon för att boka en tid för ett besök på plats då vi gemensamt tittar på ert projekt samt resonerar igenom det hela så att ni därefter kan få en korrekt, kostnadsfri, offert ifrån oss. Om jag inte lyckas nå er per telefon, tag då själv OMGÅENDE kontakt med mig per telefon 0762 44 30 57. mvh Bad- och Köksmästarna Christer

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bad- & Köksmästarna har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bad- & Köksmästarna.

M

Kakel köksolv

Bra kontakt och genomförande!

– Marie (2022-12-15)

S

Tvättstuga med dusch

Min uppfattning efter genomförd renovering i våtrum är att Christer Ekenstierna är en oseriös entreprenör som inte följer Byggkeramikrådets (BKRs) bestämmelser trots att han är behörig hos dem. Det krävdes en bekräftelse från BKR på att Christers påståenden om regelverket var felaktiga samt en slutbesiktning för att Christer till slut skulle avhjälpa, dock motvilligt, vissa av de många brister som slutresultatet hade. Om du mot förmodan skulle vilja anlita Christer så överväg starkt ett standardiserat avtal där även slutbesiktning är avtalad.

– Sophia Hansson (2022-08-01)

J

Renovering stallvägg

Första kontakten var positiv och arbetet skulle kunna utföras ganska omgående. 12 april började två killar att fräsa bort fogarna inför omfogningen. Tyvärr ställde de till det och skadade ett större antal av tegelstenarna. Efter diskussion med Christer så avbröts jobbet. Christer lovade att försöka få tag på extra tegelstenar och återkomma så att jobbet skulle kunna slutföras men det hände aldrig. Jag kontaktade Christer ett par gånger men svaret var att han inte lyckats hitta några passande tegelstenar. Inga förslag på lösningar heller. När jag den senaste tiden (slutet av maj - början av juni) försökt ringa Christer så varken svarar han eller ringer tillbaka. Inte så seriöst.

– J Ohlsson (2021-06-16)

T

Fasadputs, Stänkputs eller liknande

Mycket bra genomfört arbete, fasaden blev fantastiskt fin på vårt gamla hus. Kunnig o duktiga hantverkare. Kommer att anlita dem igen.

– Tony (2020-09-02)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt