GREM Stockholm Bygg AB

GREM Stockholm Bygg AB

Vi tycker inte att det ska vara ansträngande och stressigt att hitta kompetenta hantverkare för ett omfattande byggprojekt. Du som kund ska inte heller behöva planera och koordinera de olika yrkesgrupperna eller ta hänsyn till byggtekniska aspekter. Det sköter vi. GREM Bygg ser fram emot ett lyckat projekt tillsammans med dig som kund. Vi vågar påstå, att våra tim- och fasta priser är de bästa i service-tid-resultat förhållande. Om ni ändå får en till synes förmånligare offert, är vi redo att ta ett närmare titt på båda offerten och komma fram till den bästa lösningen för dig som kund.. Med vänligahälsningar, Grem Stockholm&Bygg AB www.grembygg.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som GREM Stockholm Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Golvläggning " utfört av GREM Stockholm Bygg AB

Golvläggning

lägga linoleumplattor marmoleum click ,slipning bänkskiva

Referensjobb "Slipning " utfört av GREM Stockholm Bygg AB

Slipning

Slipning bänkskiva

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för GREM Stockholm Bygg AB.

K

Slipa och lacka el vaxa

GREM var flexibla kring när jobbet kunde göras, hjälpsamma och trevliga och gjorde framför allt ett mycket bra jobb.

– Karin (2021-04-05)

H

Holländsk parkett

Behövde hjälp med att lägga nytt golv i köket. Viktigt var att golvet matchade rummet intill då vi tagit ned väggen. Trots att golvet i rummet intill är 70 år gammalt och i annan nivå än köket lyckades grabbarna fixa så det det nya golvet hamnade på samma nivå och i exakt samma stil. Trevligt bemötande och snabbt och snyggt!

– Henric (2021-03-18)

E

tvättstuga, vardagsrum/kök

Slutresultatet blev bra, de jobbade på konstant och det gick snabbt framåt. Dock var vägen hit ibland ganska jobbigt. Det gick det ibland lite för snabbt, vi fick säga till om fel mått och t ex vägg som sattes upp för snabbt på ställen där det inte skulle bli någon vägg. det åtgärdades direkt men den (vikarierande) projektledaren var stressad och lyssnade inte särskilt bra. När de var klara så fanns det ett uppenbart fel (golvet var svajande på ett ställe) men det åtgärdades snabbt.

– Enno (2021-02-10)

L

Göra 1 rum till 2 st små rum, sätta upp väggar mm.

Extremt nöjda med GREM Bygg! Byggde om ett sovrum till 2 små sovrum och hall, resultatet blev bättre än förväntat. God kommunikation med Valdemar rakt igenom som hörde av sig vid minsta frågetecken-det var faktiskt därför valet föll på GREM Bygg! Rekommenderar starkt!

– Linda (2020-10-04)

G

Renovering

Extremt nöjd med Grem Bygg!! Väldigt proffsiga, tillmötesgående, tydlig kommunikation och höll tidsplanen. Resultatet vart bättre än förväntat med väldigt hög kvalite. Rekommenderar Grem Bygg starkt och kommer bara använda dem i alla mina framtida renoveringar.

– Gabriel (2020-04-28)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...