GREM Stockholm Bygg AB

Bild av företag GREM Stockholm Bygg AB

Vi har många års erfarenhet av att erbjuda byggtjänster av högsta kvalitet och har ett team av skickliga och kvalificerade medarbetare som är redo att hjälpa dig med ditt projekt. Vi är stolta över vårt arbete och ser till att alla våra projekt utförs med högsta möjliga kvalitet och noggrannhet, från planering och förberedelse till genomförande och efterarbete. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och kostnadseffektiva lösningar för alla våra byggtjänster, oavsett om det är ett mindre reparationsjobb eller ett större renoveringsprojekt. Välkommen till Grem Stockholm Bygg, din pålitliga och erfarna byggpartner i Stockholm och omnejd. Vi erbjuder ett brett utbud av byggtjänster för både privatpersoner och företag. Vår kompetenta och engagerade personal är här för att hjälpa dig med alla dina byggbehov, oavsett projektets storlek och omfattning. Att välja rätt byggpartner kan vara avgörande för projektets framgång. Med Grem Stockholm Bygg kan du känna dig trygg i att du har valt en kompetent och erfaren samarbetspartner för dina byggprojekt. Vi erbjuder en rad tjänster som täcker alla aspekter av bygg- och renoveringsprojekt, och vi arbetar nära våra kunder för att säkerställa att alla deras behov och önskemål uppfylls.

GREM Stockholm Bygg AB

Vi tycker inte att det ska vara ansträngande och stressigt att hitta kompetenta hantverkare för ett omfattande byggprojekt. Du som kund ska inte heller behöva planera och koordinera de olika yrkesgrupperna eller ta hänsyn till byggtekniska aspekter. Det sköter vi. GREM Bygg ser fram emot ett lyckat projekt tillsammans med dig som kund. Vi vågar påstå, att våra tim- och fasta priser är de bästa i service-tid-resultat förhållande. Om ni ändå får en till synes förmånligare offert, är vi redo att ta ett närmare titt på båda offerten och komma fram till den bästa lösningen för dig som kund.. Invändigt: Renovering Golvläggning / Golvslipning Målning / Tapetsering Köksrenovering Snickeriarbeten Plattsättning Badrumsrenovering El-arbeten Våtrum / VVS

Utvändigt: Nybyggnation Tillbyggnation Murning och putsning Renovering Fasadrenovering Plattsättning och stenläggning Dränering Altaner Fönsterbyten

Besök gärna vår Instagram Med vänliga hälsningar, Grem Stockholm Bygg AB 073-708 01 90 www.grembygg.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som GREM Stockholm Bygg AB har utfört.

Badrum

Badrum

Badrum

Badrum

Tvättstuga

Kök

Kök

Kök

Kök

Bastu

Golvslipning

Golvslipning

Parkett

Parkett

Renovering

Kontorsanpassning

Certifikat

linoleum marmoleum click

Platsbyggd bokhylla

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för GREM Stockholm Bygg AB.

F

Ombyggnation

Väl utfört arbete där delar överträffade förväntningarna. Tydligt offert och arbetet utfört inom planerad tid till överenskommet pris. Bra dialog under byggtiden och ett intresse att göra ett riktigt bra jobb. Vi är mycket nöjda och kan varmt rekommendera GREM Stockholm Bygg AB.

– Fredrik (2024-03-30)

I

Renovering tvättstuga och toalett

Väl utfört arbete inom planerad tid och till överenskommet pris. Trevliga hantverkare som städade väl efter utfört arbete. Bra regelbunden kontakt och uppföljning med byggledaren under arbetets gång. Vi är mycket nöjda och kan rekommendera GREM Stockholm Bygg AB.

– Ivan (2023-02-24)

C

Slipa och behandla parkettgolv

Grem var proffsiga och gjorde ett mycket bra jobb hos oss, med att slipa och behandla ek- och furuparkettgolv. De visade prover på behandlingarna innan de körde igång, vilket var tur eftersom de färgprover vi gillat i butik inte alls blev så snygga på våra golv ;) De genomförde arbetet enligt överenskommen tidsplan och offert. Blev jättefint!

– Cecilia (2021-10-25)

B

Slipa ekparkett

Allt fungerade bra! Från platsbesök till proffsig offert, själva arbetet samt fakturering och ROT-hantering. Rekommenderas varmt!

– Bettina (2021-05-21)

A

Golvslipning parkett, kakel kök

Trevliga hantverkare. Bra utfört arbete. Punktliga och var klara på tid.

– Andreas (2021-05-19)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt