GREM Stockholm Bygg AB

GREM Stockholm Bygg AB

Vi tycker inte att det ska vara ansträngande och stressigt att hitta kompetenta hantverkare för ett omfattande byggprojekt. Du som kund ska inte heller behöva planera och koordinera de olika yrkesgrupperna eller ta hänsyn till byggtekniska aspekter. Det sköter vi. GREM Bygg ser fram emot ett lyckat projekt tillsammans med dig som kund. Vi vågar påstå, att våra tim- och fasta priser är de bästa i service-tid-resultat förhållande. Om ni ändå får en till synes förmånligare offert, är vi redo att ta ett närmare titt på båda offerten och komma fram till den bästa lösningen för dig som kund.. Med vänligahälsningar, Grem Stockholm&Bygg AB www.grembygg.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som GREM Stockholm Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Golvläggning " utfört av GREM Stockholm Bygg AB

Golvläggning

lägga linoleumplattor marmoleum click ,slipning bänkskiva

Referensjobb "Slipning " utfört av GREM Stockholm Bygg AB

Slipning

Slipning bänkskiva

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för GREM Stockholm Bygg AB.

P

slipa parkettgolv

Företaget utförde arbetet på ett utmärkt sätt, ingenting att anmärka.

– Paula (2019-09-16)

K

Kontorsrenovering

Arbetet sattes igång direkt . De utförde arbetet snabbt och smidigt och det blev riktigt bra.

– Kicki (2019-09-04)

Å

Slipa golv, lägga golv och mattor i Stockholm

Fort och fel. Den som utför själva jobbet talar varken svenska eller engelska. Först EFTER att dom slipat och vaxat golvet informerar Valdemar (företräder Grem bygg) mig om att golvsliparen egentligen skulle informerat mig om att fogarna skulle behöva fixas innan. Dom åtar sig att foga i efterhand. Fogen släpper. Aldrig mer GREM-bygg.

– Åsa (2019-07-16)

E

Montering av köksfläkt

Trevliga hantverkare som kom i tid, utförde jobbet enligt överenskommelse och hjälpte t.o.m. till med en liten extragrej utan att ta mer betalt för det. Jag är mycket nöjd!

– Eva (2019-03-14)

K

Lägga linoleumplattor marmoleum click

Golvet de la in blev jättefint. (rev ett gammalt stavparkettgolv och lade in linoleumplatter i schackmönster). Jag hade beställt för lfå plattor, men det var inga problem. De köpte det som fattades och jobbet tog inte längre tid eller blev dyrare (förutom extra plattor förstås) för det. Snabba svar, flexibla. Aram är trevlig och proffessionell.

– Karin (2019-01-30)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...