GREM Stockholm Bygg AB

GREM Stockholm Bygg AB

Vi tycker inte att det ska vara ansträngande och stressigt att hitta kompetenta hantverkare för ett omfattande byggprojekt. Du som kund ska inte heller behöva planera och koordinera de olika yrkesgrupperna eller ta hänsyn till byggtekniska aspekter. Det sköter vi. GREM Bygg ser fram emot ett lyckat projekt tillsammans med dig som kund. Vi vågar påstå, att våra tim- och fasta priser är de bästa i service-tid-resultat förhållande. Om ni ändå får en till synes förmånligare offert, är vi redo att ta ett närmare titt på båda offerten och komma fram till den bästa lösningen för dig som kund.. Med vänligahälsningar, Grem Stockholm&Bygg AB www.grembygg.se

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som GREM Stockholm Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Golvläggning " utfört av GREM Stockholm Bygg AB

Golvläggning

lägga linoleumplattor marmoleum click ,slipning bänkskiva

Referensjobb "Slipning " utfört av GREM Stockholm Bygg AB

Slipning

Slipning bänkskiva

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för GREM Stockholm Bygg AB.

B

Slipa ekparkett

Allt fungerade bra! Från platsbesök till proffsig offert, själva arbetet samt fakturering och ROT-hantering. Rekommenderas varmt!

– Bettina (2021-05-21)

A

Golvslipning parkett, kakel kök

Trevliga hantverkare. Bra utfört arbete. Punktliga och var klara på tid.

– Andreas (2021-05-19)

E

Slipa gammalt trägolv i sekelskifteslägenhet

Jag blev professionellt och trevligt bemött. Fick även en tydlig och bra offert som uppdaterades snabbt när jag behövde göra tillägg till min ursprungsförfrågan. GREM bygg var även ett bra bollplank kring hur man skulle kunna få bästa möjliga resultat utifrån mina önskemål. Fick faktura per mail efter utfört arbete, helt i enlighet med accepterad offert. Supernöjd!

– Emma Å (2021-05-10)

K

Slipa och lacka el vaxa

GREM var flexibla kring när jobbet kunde göras, hjälpsamma och trevliga och gjorde framför allt ett mycket bra jobb.

– Karin (2021-04-05)

H

Holländsk parkett

Behövde hjälp med att lägga nytt golv i köket. Viktigt var att golvet matchade rummet intill då vi tagit ned väggen. Trots att golvet i rummet intill är 70 år gammalt och i annan nivå än köket lyckades grabbarna fixa så det det nya golvet hamnade på samma nivå och i exakt samma stil. Trevligt bemötande och snabbt och snyggt!

– Henric (2021-03-18)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...