LGE Plattsättning AB

Har haft eget i 30 år med min familj men har nu startat egen firma. Jobbar mest med badrum men gör andra plattjobb också. Har bra kontakt med elektriker samt rörläggare som jag jobbar med så jag har hand om allt som rör badrummet . Gå gärna in på hemsidan www.lgeplattsattning.se och kika. Med vänlig hälsning, Leif Ekman

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LGE Plattsättning AB.

B

Badrumsrenovering

LGE Plattsättning AB totalrenoverade mitt badrum. Rev befintlig inredning, la in värmegolv, kaklade och la klinker samt satt upp all inredning. Arbetet flöt på bra och gjordes på utsatt tid till den kostnad som givits på offerten. Leif var mycket professionell, skicklig och trevlig. Resultatet blev mycket bra . Det kändes tryggt att anlita LGE plattsättning. Jag är mycket nöjd med resultatet.

– Berit (2022-03-25)

F

Badrumsrenovering

Vi anlitade Leffe (LGE Plattsättning AB) till vårat badrum för en total renovering från VVS till El och plattsättning. Jobbet utfördes professionellt, supersnabbt och smidigt. Skulle vilja påstå att människor som inte använt sig av Leffe men ändå påstår sig haft den bästa vet inte vad dom pratar om. Kommer GARANTERAT att använda oss av Leffe igen i framtiden och kommer att rekommendera honom vidare rakryggad.

– fredrik (2022-03-24)

D

Badrum

Vi anlitade firman för ombyggnad av befintligt litet badrum. Arbetet bestod av röjning av gammalt kakel, klinker, kommod, badkar, vattenburet värmegolv, samt äldre avloppsrör. Därefter sattes nytt kakel, klinker, dusch, duschvägg, kommod, vägghängd toalett, fixtur, spegelskåp, blandare, samt nytt vattenburen värmegolv. Arbetet utfördes utöver firmans ägare Leffe av en rörmokare och en elektriker. Leffe kom på utsatt tid varje morgon och arbetade hela dagen. Han skötte kontakterna med elektrikern och rörmokaren och såg till att de var på plats vid rätt tillfälle. Arbetet skulle vara klart på två och en halv vecka vilket det också var. Vi uppskattade verkligen att Leffe endast hade vårt projekt igång och att han var på plats hela tiden. Det gjorde att vi kunde diskutera alla saker och lösningar i realtid. Leffe är mycket skicklig och lösningsinriktad. Om vi ändrade oss under arbetets gång kom han upp med ett förslag till lösning som vi sedan kunde godkänna. Därefter genomförde han det momentet med bravur.

– Dan (2022-03-04)

K

Badrum

Vi är mycket nöjda med LGE plattsättning och projektet är nu i princip klart så jag skriver gärna. Leffes planering och tidshållning fungerade utmärkt. Tog till och med lite kortare tid än beräknat. Leffe kom alltid på utsatt tid, informerade oss om processen och var lyhörd för våra önskemål. Arbetet genomfördes till stora delar av honom själv (med hjälp av elektriker och röris) och det kändes skönt och enkelt. Snyggt jobb och proffsigt bemötande. Leffes offert var något kortfattad jämfört med andra vi fick, men vi hade en bra dialog och tilläggen som tillkom förmedlades tydligt och klart. Vi kan varmt rekommendera Leffe och hans LGE plattsättning.

– Karin (2020-11-12)

M

Badrumsrenovering

Jag anlitade LGE Plattsättning AB för renovering av vårt badrum. Jag är mycket nöjd över resultatet, framför allt för all den koordinering som sköttes åt mig mellan de olika hantverkarna som utförde arbetet. För mig som kund var det många problem som löstes utan min involvering vilket kändes väldigt proffsigt. Arbetet utfördes innan utsatt sid och till ett pris utan överraskningar. Jag rekommenderar starkt LGE Plattsättning AB för andra badrumsrenoveringar och skulle gärna anlita firman igen.

– Marcus (2020-11-09)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...