LGE Plattsättning AB

Har haft eget i 30 år med min familj men har nu startat egen firma. Jobbar mest med badrum men gör andra plattjobb också. Har bra kontakt med elektriker samt rörläggare som jag jobbar med så jag har hand om allt som rör badrummet . Gå gärna in på hemsidan www.lgeplattsattning.se och kika. Med vänlig hälsning, Leif Ekman

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LGE Plattsättning AB.

K

Badrum

Vi är mycket nöjda med LGE plattsättning och projektet är nu i princip klart så jag skriver gärna. Leffes planering och tidshållning fungerade utmärkt. Tog till och med lite kortare tid än beräknat. Leffe kom alltid på utsatt tid, informerade oss om processen och var lyhörd för våra önskemål. Arbetet genomfördes till stora delar av honom själv (med hjälp av elektriker och röris) och det kändes skönt och enkelt. Snyggt jobb och proffsigt bemötande. Leffes offert var något kortfattad jämfört med andra vi fick, men vi hade en bra dialog och tilläggen som tillkom förmedlades tydligt och klart. Vi kan varmt rekommendera Leffe och hans LGE plattsättning.

– Karin (2020-11-12)

M

Badrumsrenovering

Jag anlitade LGE Plattsättning AB för renovering av vårt badrum. Jag är mycket nöjd över resultatet, framför allt för all den koordinering som sköttes åt mig mellan de olika hantverkarna som utförde arbetet. För mig som kund var det många problem som löstes utan min involvering vilket kändes väldigt proffsigt. Arbetet utfördes innan utsatt sid och till ett pris utan överraskningar. Jag rekommenderar starkt LGE Plattsättning AB för andra badrumsrenoveringar och skulle gärna anlita firman igen.

– Marcus (2020-11-09)

K

Badrumsrenovering

Vi anlitade LGE Plattsättning AB för en totalrenovering av badrum på 5 kvm. Till och börja med så fick vi en väldigt tydlig och bra offert. Det Leffe tryckte mycket på var att han fokuserar på ett jobb i taget och att detta jobb skulle ta två veckor. Vi är mycket nöjda med arbetet. Arbetet bestod i att riva det gamla och sedan upp med nytt kakel och klinkers samt montering av den badrumsutrustning som vi köpt in. Vi lade även in golvvärme och satte upp en vägghängd toalett. Leffe gjorde det mesta arbetet själv och både elektrikern och rörmokaren kom på utsatt tid. Alla var mycket trevliga att ha och göra med och Leffe kom även med bra rekommendationer om vad som som kunde vara snyggt och liknande. Allt var klart på två veckor och till det pris som vi fick offererat. Skulle nog säga att Leffe gjorde mer än vad vi hade förväntat oss. Snygga detaljer runt kaklingen av väggtoaletten exempelvis Vi är jättenöjda och ger LGE Plattsättning 5 i betyg!

– Kenneth (2020-10-14)

H

Tvättstuga

Vi har anlitat LGE Plattsättning för renovering av vår tvättstuga. Vi är mycket nöjda med resultatet. VI fick en tydlig offert och inga ”extra” kostnader efter avslut. Mitt omdöme är: proffsigt, välorganiserat och problemlösande.

– Hans (2019-06-10)

P

Badrums- och tvättstugerenovering

Vi är mycket nöjda med LGE Plattsättning. Leif gjorde ett gott första intryck och lämnade en lättöverskådlig och tydlig offert. När arbetet sen började var han punktlig och man såg stora framsteg varje dag under renoveringen då man kom hem på kvällen. Leif var också lätt att ha att göra med, gav oss tips och vägledning när det gällde att välja produkter till badrummet och tvättstugan. Resultatet blev över förväntan! Vi kan varmt rekommendera LGE Plattsättning!

– Pernilla & Dag (2019-04-14)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...