LGE Plattsättning AB

Har haft eget i 30 år med min familj men har nu startat egen firma. Jobbar mest med badrum men gör andra plattjobb också. Har bra kontakt med elektriker samt rörläggare som jag jobbar med så jag har hand om allt som rör badrummet . Gå gärna in på hemsidan www.lgeplattsattning.se och kika. Med vänlig hälsning, Leif Ekman

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LGE Plattsättning AB.

H

Tvättstuga

Vi har anlitat LGE Plattsättning för renovering av vår tvättstuga. Vi är mycket nöjda med resultatet. VI fick en tydlig offert och inga ”extra” kostnader efter avslut. Mitt omdöme är: proffsigt, välorganiserat och problemlösande.

– Hans (2019-06-10)

P

Badrums- och tvättstugerenovering

Vi är mycket nöjda med LGE Plattsättning. Leif gjorde ett gott första intryck och lämnade en lättöverskådlig och tydlig offert. När arbetet sen började var han punktlig och man såg stora framsteg varje dag under renoveringen då man kom hem på kvällen. Leif var också lätt att ha att göra med, gav oss tips och vägledning när det gällde att välja produkter till badrummet och tvättstugan. Resultatet blev över förväntan! Vi kan varmt rekommendera LGE Plattsättning!

– Pernilla & Dag (2019-04-14)

A

Ombyggnad av badrum

Jag anlitade LGE Plattsättning AB för att bygga om mitt badrum, något som jag haft som plan från den dag vi köpte huset. Vi tog in offerter från 3 olika byggare/ plattsättningsfirmor och det som vart avgörande var byggtiden som Leffe uppskattade till 3 veckor tack vare att han fokuserar på det jobbet han är på och inte flänger runt på flera jobb samtidigt, något som dom andra inte var i närheten av. Vårt badrum skulle byggas om från cirka 5 kvadrat till cirka 12 kvadrat, en väg skulle rivas och flyttas, om dragning av el, vatten och mycket mer än så. Lika spännande varje dag att komma hem från jobbet och se hur arbetet fortskred i en hissnande fart. Efter knappt 3 veckor var allting klart och vår dröm blev en verklighet och allting vart precis som vi önskade om inte bättre! Jag/vi kan verkligen rekommendera LGE Plattsättning och dom hantverkare han samarbetar med och vårt betyg kan inte bli annat än en 5:a eftersom skalan inte går högre!

– Anders (2019-01-28)

B

Badrumsrenovering

Jag har fått hjälp av LGE Plattsättning AB och Leif med att renovera mitt badrum som lämnats orört sedan det byggdes 1959. Jag är mycket nöjd med slutresultatet och dessutom mycket nöjd med hur arbetet utfördes. Leif var snabb med att efter min förfrågan komma in med en offert, offerten var tydlig avseende vad som ingick och vad som skulle tillkomma. Offerten var genomtänkt på så sätt att allt som behövs för att göra jobbet men som inte syns ingick. För mig återstod bara att skaffa kakel och badrumsinredning. Efter avrop av offerten fick jag en utlovad startdag samt slutdag för jobbet. Leif kom på överenskommen tid och slutförde dessutom jobbet till utlovad leveranstid. Jag är mycket nöjd med det arbete LGE och Leif gjort och med hela upplägget runt offert, leverans, tid och kostnad. Dessutom var Leif och hans team mycket trevlig och lätta att ha med och göra.

– BG (2019-01-21)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...