LA Bygg och Entreprenad AB

Välkommen till LA Bygg och Entreprenad AB Vilka projekt drömmer du om? Går du i renoveringstankar? Funderar på att byta tak? Eller kanske lägga nytt golv. Kanske måla över den där gamla tapeten. L.A. Bygg och Entreprenad AB är ett byggföretag som inriktar sig mest på ombyggnation, tillbyggnader, takomläggningar, nybyggnationer, måleri samt golv. Noggrannhet, ärlighet och kvalitet - Detta är de ledord vi på L.A. Entreprenad jobbar efter! Vi strävar att sätta kunden och dennes önskan i fokus, för att du som kund ska få ut så mycket som möjligt och för att vi ska uppnå det bästa möjliga resultat så jobbar vi med totalentreprenader, vi samarbetar med duktiga VVS-entreprenörer, elektriker, plåtslagare och markarbetare där vi noggrant med en väl utförd offert, kontrakt och en betalningsplan skräddarsyr just ditt projekt. Vi är pålitliga, kompetenta, tillmötesgående och väldigt anpassningsbara. Allt för att underlätta för kunden. Kontakta oss Kalkstensvägen 8, 437 32 Lindome 031- 99 16 10 kontakt@labygg.com Besök gärna vår Facebook-sida Vi finns även på Instagram!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som LA Bygg och Entreprenad AB har utfört.

Referensjobb "Fasadmålning" utfört av LA Bygg och Entreprenad AB

Fasadmålning

Referensjobb "" utfört av LA Bygg och Entreprenad AB

Referensjobb "" utfört av LA Bygg och Entreprenad AB

Referensjobb "Byggnation av en dubbel terrass!" utfört av LA Bygg och Entreprenad AB

Byggnation av en dubbel terrass!

Referensjobb "Resning av lösvirkeshus" utfört av LA Bygg och Entreprenad AB

Resning av lösvirkeshus

Referensjobb "Tapetsering, Mölndal" utfört av LA Bygg och Entreprenad AB

Tapetsering, Mölndal

Referensjobb "Husbyggnation" utfört av LA Bygg och Entreprenad AB

Husbyggnation

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för LA Bygg och Entreprenad AB.

T

Altan

LA Bygg och Entreprenad AB byggde en altan och de utförde jobbet exemplariskt, både tidsram och pris hölls. Mycket nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera denna byggfirma

– Therese P (2020-09-07)

R

Målning av fasad

Erfarna, duktiga och trevliga målare som utförde jobbet helt enligt mina förväntningar. Företaget var flexibla och enkla att ha att göra med och priset bra i jämförelse med andra. Svarade ärligt på att jag inte behövde byta ut fasaden utan att det räckte med målning. Kommer sannolikt att anlita dem igen för andra jobb.

– Robert (2020-08-12)

J

Målning

Vi anlitade LA Entrepenad för målning av vårt hus i Mölnlycke Detta arbete gjordes i April, så vädret var lite nyckfullt med kylan .. Men allt arbete utfördes professionellt, med tvätt, skrapning och målning. Överenskommen tid för arbetet hölls och inga färgrester på tomten efteråt. Målarna var trevliga och väl värda en kopp kaffe då och då. Vi är nöjda med resultatet av målningen och ger en 5:a i betyg.

– Johnny (2020-07-10)

K

Måla och reparera sprucket tak sekelskifte

Reparation och målning av tak. Professionella, prisvärda och tillmötesgående. Utförde arbetet snabbare än beräknat(!). Jag anlitar gärna LA Bygg och Entreprenad AB igen. Betyg 5/5.

– Karolina S (2020-07-02)

R

Inredning av källare samt altan

LA bygg och entreprenad är ett pålitligt företag där man som kund känner sig bra bemött. De anlitades för inredning av vår källare samt altan. Jag är mycket nöjd över resultatet då de genomförde ett mycket noggrant utfört arbete. Vi hade kontakt regelbundet under arbetets gång och de hade en offert som tydligt visade prisuppgifter och avtal. Mitt betyg är 5/5 Jag kan varmt rekommendera att anlita LA bygg och entreprenad.

– Rebecca (2019-12-19)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...