VEM Bygg AB

Välkommen till VEM Bygg AB - Takarbeten, Renovering & Byggtjänst. V.E.M. Bygg AB är det breda företaget som utgår från Ronneby Kommun men även i Blekinge - Kalmar – Skåne Län som löser kundens alla problem. Vi bygger hus från grunden, renoverar och bygger till. Vi utför de flesta förekommande markarbeten, som grunder, avlopp, fiber-och kabelgrävning m m. Vi har oftast totalentreprenad och håller i all samordning med andra entreprenörer och planering av arbetet. Företaget bildades 2018 av far Blerim Shala och som innan dess har drivit enskild firmor i 10 år, bygg och entreprenad vid sidan om heltidsanställning. Med i driften är också sambo Alexandra G. som ansvarar för kontor, ekonomi och personal. Vi utgår från Ronneby med omnejd personalrum och kontor. Våra kunder är främst privatpersoner men även större företag och kommuner främst inom marksidan. Vi tar oss an projekt i hela Blekinge – Kronoberg samt Skåne Län. Vill du komma i kontakt med oss, tveka inte att skicka ett e-postmeddelande eller ringa till: 076-210 99 85

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som VEM Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Pågående jobb" utfört av VEM Bygg AB

Pågående jobb

-

Referensjobb "Tapetsering" utfört av VEM Bygg AB

Tapetsering

-

Referensjobb "Altan/Trädäck" utfört av VEM Bygg AB

Altan/Trädäck

-

Referensjobb "Altan/Trädäck" utfört av VEM Bygg AB

Altan/Trädäck

-

Referensjobb "Altan/Trädäck" utfört av VEM Bygg AB

Altan/Trädäck

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för VEM Bygg AB.

U

Stort husprojekt

VEM- bygg har arbetat med ett stort husprojekt hos mig i ca 2 år. De har utefter mina ritningar gjort om hela planlösningen i mitt hus. Bland annat har det byggts nya väggar, installerat ny innertrappa, tagit upp hel takhöjd, installerat nya fönster och glaspartier. Hela husfasaden är omgjord med puts från att ha varit tegel. Utomhus har de gjort betonggångar, gjutit in Ölandssten vid entrén samt byggt altan runt hela huset. De har också byggt staket, pergola och planteringar. Jag är mer än nöjd med allt arbete som slutförts. Blerim har stora yrkesmässiga kunskaper och kommer ibland med lösningar som jag inte själv tänkt på. Samarbetet har fungerat otroligt bra och jag är så tacksam att jag anlitat företaget. Kan varmt rekommendera VEM bygg till både mindre och större byggprojekt. 5 av 5 stjärnor!

– Ulrika (2021-02-08)

U

Nytt golv, väggar och nya skjutdörrar samt altan.

Jag bor i ett gammalt hus. Behövde hjälp med att lägga nytt golv samt fick hjälp med att sätta in nya skjutdörrar. Ändra på väggar. Byggde också en ny altan ute. Allt perfekt utfört. Kunde alltid lita på dem och jag uppskattade det professionella utförandet . Är verkligen nöjd och ger 5 points!

– UllaKarin (2020-08-01)

I

Laga tak

Trevlig och gjorde ett bra jobb.

– Inga Wilhelmsson (2019-09-04)

L

Altan, trädäck samt målning

Jag anlitade Vem Bygg AB. För att jag skulle förnya utseendet på min innealtan och även nytt golv på mitt trädäck. Behövde även hjälp med målning av mina gavlar då huset är högt. Bytta även panel på den ena gaveln. Jag har bara gott och säga om Vem Bygg AB. Dom kom när dom sa man kände man var i fokus är mycket nöjd med vad dom gjort. Utav mig får dom 5 poäng. Hade anlitat dom igen.

– Lena (2019-04-05)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...