Fredrik Burland enskild firma

Bild av företag Fredrik Burland enskild firma

Välkommen till Fredrik Burland enskild firma Jag utför snickeri- och måleriarbeten. Platsbyggda lösningar, specialtillverkade möbler samt invändiga hus- och lägenhetsrenoveringar.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Fredrik Burland enskild firma har utfört.

Platsbyggd garderob/förvaring

Platsbyggd garderob/förvaring

Platsbyggd garderob/förvaring

Walk in closet, Bromma

(Bild 1 av 2)

Walk in closet, Bromma

(Bild 2 av 2)

Garderobslösning

(Bild 1 av 2)

Garderobslösning

(Bild 2 av 2)

Platsbyggd garderob

(Bild 2 av 2)

Platsbyggd garderob

(Bild 1 av 2)

Förvaring

Platsbyggd förvaring under trapp

Garderober

Platsbyggda garderober i hall

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Fredrik Burland enskild firma.

T

Platsbyggd bokhylla + Vägg stuckatur mm

Vi anlitade Fredrik för att att göra en platsbyggd bokhylla, väggstuckatur och målning. Han var extremt noggrann och professionell, kommunicerade hela tiden enkelt och snabbt och vi är otroligt nöjda med resultatet. Vi kan absolut rekommendera Fredrik.

– T&C (2020-12-22)

P

Utdragbar garderob snedtak + walk-in closet + inbyggd garderob hall

Fredrik gjorde från dag 1 ett lugnt och seriöst intryck. Han var trevlig, tillmötesgående och noggrann såväl vad avsåg genomgångar, skisser som tagna mått. Han bidrog själv med idéer och inspiration, och var ett kontinuerligt bollplank genom hela projektet. Fredrik var också väldigt kommunikativ, och såg till att vi hela tiden hölls uppdaterade på tidsramar, prognoser och eventuella kostnadsjusteringar beroende på yttre faktorer. När han jobbade så var det just det han gjorde, dvs inga omotiverade pauser i syfte att dra ut på tiden. Ytterligare en stjärna i kanten för hans vilja och engagemang i att komma på kluriga (och kostnadsbesparande!) lösningar där omständigheterna krävde det. Jobbet utfördes klanderfritt, de speciallösningar vi begärde och erhöll är vi extremt nöjda med och imponerade av, och finishen är riktigt, riktigt bra! Det enda vi önskar är att man kunde lägga till en extra stjärna i omdömet… För om ni väljer Fredrik så kan det liksom inte gå fel. En riktigt bra kille, och en jäkligt duktig snickare!

– Peter Gutniak Bromma (2020-02-29)

T

Snickeriarbeten på plats,

Han har gjort snickeriarbeten på plats: t.ex. platsbyggda garderober, bokhyllor, golv, lister m.m. Vidare har han spacklat, målat, renoverat etc. Fredrik är väldigt noggrann. Han arbeta väldigt seriöst, professionellt och kan ändå hålla bra priser. Han är pålitlig. Han är tillgänglig och utför sina arbeten fackmannamässigt. Han kan även installera lampor och sätta ihop kök. Jag ger honom mina bästa rekommendationer och vid liknande arbeten kommer jag vända mig till honom. Arbetena är utförda på Östermalm i Stockholm.

– Therese (2019-03-19)

D

Platsbyggd utdragbar garderob,

Platsbyggd utdragbar garderob under trapp i entré. Speciell lösning som inte många i Sverige verkar ha än..Servicen var väldigt bra, Fredrik var tydlig med allting kring projektet - från utmaningar, lösningar till leveranstider. Det var alltid undanplockat och av städat så när vi kom hem från jobbet eller över en helg var det inte det minsta jobbigt med att ha arbete inomhus och en 2 åring som hade tillgång till hallen. Vi är mer än nöjda med allting Fredrik utförde här! Verkligen! En riktig wow faktor när man kommer in i entrén Skulle du anlita/samarbeta med dom igen? Absolut! Vi har faktiskt frågat om ett annat projekt till sommaren, och väntar på besked från Fredrik!

– Dolores (2019-03-19)

T

Byggnation av garderob

Jag var väldigt nöjd med det utförda arbetet av Fredrik. Han gjorde ett utmärkt jobb med byggnationen av min garderob samt att det var en god kommunikation under arbetets gång. Han var behjälplig med en lösning och även med förändringar som jag gjorde. Jag skulle anlita honom igen och vill ge honom bästa betyg.

– Ted (2019-03-18)

Kontakt