Firma: BURLAND, NILS FREDRIK LENNART

-

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Firma: BURLAND, NILS FREDRIK LENNART har utfört.

Referensjobb "Förvaring" utfört av Firma: BURLAND, NILS FREDRIK LENNART

Förvaring

Platsbyggd förvaring under trapp

Referensjobb "Garderober" utfört av Firma: BURLAND, NILS FREDRIK LENNART

Garderober

Platsbyggda garderober i hall

Referensjobb "Kök" utfört av Firma: BURLAND, NILS FREDRIK LENNART

Kök

Platsbyggt kök, 20-tal

Referensjobb "Trappa" utfört av Firma: BURLAND, NILS FREDRIK LENNART

Trappa

Renoverad trapp, platsbyggd hallmöbel

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Firma: BURLAND, NILS FREDRIK LENNART.

T

Snickeriarbeten på plats,

Han har gjort snickeriarbeten på plats: t.ex. platsbyggda garderober, bokhyllor, golv, lister m.m. Vidare har han spacklat, målat, renoverat etc. Fredrik är väldigt noggrann. Han arbeta väldigt seriöst, professionellt och kan ändå hålla bra priser. Han är pålitlig. Han är tillgänglig och utför sina arbeten fackmannamässigt. Han kan även installera lampor och sätta ihop kök. Jag ger honom mina bästa rekommendationer och vid liknande arbeten kommer jag vända mig till honom. Arbetena är utförda på Östermalm i Stockholm.

– Therese (2019-03-19)

D

Platsbyggd utdragbar garderob,

Platsbyggd utdragbar garderob under trapp i entré. Speciell lösning som inte många i Sverige verkar ha än..Servicen var väldigt bra, Fredrik var tydlig med allting kring projektet - från utmaningar, lösningar till leveranstider. Det var alltid undanplockat och av städat så när vi kom hem från jobbet eller över en helg var det inte det minsta jobbigt med att ha arbete inomhus och en 2 åring som hade tillgång till hallen. Vi är mer än nöjda med allting Fredrik utförde här! Verkligen! En riktig wow faktor när man kommer in i entrén Skulle du anlita/samarbeta med dom igen? Absolut! Vi har faktiskt frågat om ett annat projekt till sommaren, och väntar på besked från Fredrik!

– Dolores (2019-03-19)

T

Byggnation av garderob

Jag var väldigt nöjd med det utförda arbetet av Fredrik. Han gjorde ett utmärkt jobb med byggnationen av min garderob samt att det var en god kommunikation under arbetets gång. Han var behjälplig med en lösning och även med förändringar som jag gjorde. Jag skulle anlita honom igen och vill ge honom bästa betyg.

– Ted (2019-03-18)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...