Bignest AB

Vilka vi är och bakgrund: BIGNEST AB är ett litet företag bestående av 4 anställda med svensk utbildning och lång erfarenhet inom varsitt arbetsområde. Företaget har funnits sedan 2019 och har hittills utfört mer än 31 större projekt (totalrenoveringar) och 84 mindre projekt. Vi har tidigare jobbat hos bl.a. Skanska och Qi Construction AB i Danderyd i sammanlagt 18 år. Vi pratar bl.a. svenska, engelska, persiska och grekiska. Vad vi är bra på: Vi är specialister på inomhusrenoveringar, dvs. design och renovering av badrum, kök, golv och målning. Offert: För större projekt lämnar vi offert två gånger. Den första är sammanfattad och ifall pris och tidsplanen ser bra ut så lämnar vi ytterligare en offert med mer detaljer. Behörighet och försäkring: Plattsättning och våtrumsbehörighet enligt BKR (ByggKeramikRådet). VA utförs av BIGNEST AB & EL installation utförs av behörigt företag fast under vårt ansvar. Ansvarsförsäkring (värde 10 000 000 sek)- if Allriskförsäkring (fullvärde)- if Vår medlemskap hos ByggKeramikRådet: https://www.bkr.se/medlemsforetag/bignest-ab/1469201/ Våra leverantörer: Kakeldesign i Sollentuna (tätskiktsprodukter), BAUHAUS och Hornbach (byggmaterial), Solar och Ahlsell (El- och VVS material). Bilder och beskrivning: Nedan kan ni se före- och efterbilder från vårt tidigare jobb. För att se mer före-och efter bilder kan du kika på vår instagram. https://www.instagram.com/bignest.se/ Bilder och beskrivning från pågående projekt kan du se på vår facebookssida: www.facebook.com/bignest.se Upphovsrätt: Bilder på vår profil och sociala kanaler är tagna av oss själva och det är inte tillåtet att använda dessa bilder till kommersiellt syfte.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bignest AB har utfört.

Referensjobb "Totalrenovering av badrum med snedtak" utfört av Bignest AB

Totalrenovering av badrum med snedtak

Borttagning av vattenburet element. Byte av fönster i tak. Granitkeramik för golv & väggar. Omplacering av badrumsinredning. Plats för badkar. Nischer i väggar.

Referensjobb "Totalrenovering av badrum" utfört av Bignest AB

Totalrenovering av badrum

Dimbara spotlights och kristallkrona i tak. Sminkspegel med fjärrkontroll. Borttagning av vattenburet element. Kakel Metro Vit Matt 7,5x15 på vägg samt svarta och vita 15 x15 klinkers till golv. Tapeter i våtzon 2 med klarlack. Varmvattenberedare, tvättmaskin och torktumlare byggdes in med spegelskjutdörrar framför.

Referensjobb "Flytt av kök till hall och förvandling av gamla köket till sovrum." utfört av Bignest AB

Flytt av kök till hall och förvandling av gamla köket till sovrum.

Vatten och avlopp drogs från badrum och spårade in nya elkablar direkt från elcentralen. Kolfilter köksfläkt. Köksluckor lämnades in för lackering och alla snickerier i lägenheten handmålades med samma kulörkod. Golv i hall, sovrum och v-rum vitlaserades. Slutligen målade vi alla väggar och tak i denna lägenhet.

Referensjobb "Totalrenovering och utökning av badrum" utfört av Bignest AB

Totalrenovering och utökning av badrum

Hälften av ett förråd bakom badrummet användes till duschplats i det nya badrummet. Nischer med belysning. 90 cm Unidrain som golvbrunn. 2 st svarta elhanddukstorkar, elektrisk golvvärme med svart termostat. Inspektionsluckan och utloppsbrickan målades till svart. En ”slits” byggdes bredvid den vägghängda toalettstolen för att gömma alla avlopp-och vattenrör.

Referensjobb "Totalrenovering" utfört av Bignest AB

Totalrenovering

Totalrenovering av denna lägenhet i samarbete med ett annat företag som gjorde stambyte. Vi monterade detta kök, bytte och slipade golv, bredspacklade alla väggar och tak, tapetserade och målade, lade klinkers innanför ytterdörr, bytte alla lister, fönster, dörrar, element osv.

Referensjobb "Badrum" utfört av Bignest AB

Badrum

Vägg istället för glasvägg. Plats för tvättmaskin och torktumlare med en bänkskiva ovanför. Väggskåp med glasdörrar och belysning. Dubbelhandfat och spegel med belysning. Vägghängd toalettstol. Nytt fönster. 2 st elektriska el-handdukstorkar. Byte av tak till gips som målades svart. Montering av ett högskåp bredvid tvättmaskin. El-golvvärme. Hörnavlopp Unidrain. Nisch med belysning.

Referensjobb "Gästtoalett till gästbadrum" utfört av Bignest AB

Gästtoalett till gästbadrum

Väggen till vänster flyttades mot en garderob för att göra plats för dusch. Vattenburna elementet byttes till vattenburen handdukstork. En vägghängd toalettstol installerades där det tidigare fanns element. Infällda vattenrör. El-golvvärme med termostat.

Referensjobb "Totalrenovering av kök" utfört av Bignest AB

Totalrenovering av kök

Montering av nytt kök. Byte av golv, målning av tak och väggar.

Referensjobb "Totalrenovering av tvättstuga" utfört av Bignest AB

Totalrenovering av tvättstuga

Dubbla eluttag och belysning under väggskåp på båda sidor. Plats för tvättmaskin och torktumlare under bänkskiva. El golvvärme med termostat. 6 st spotlights med dimmer. Se nästa bild för mer beskrivning.

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Varmvattenberedare och torkskåp täcktes med täcksida och överskåp. Infällda vattenledningar. Vattenmätaren (längst till höger) byggdes in med en öppningsbar lucka ovanför. En inspektionslucka placerades i slitsen.

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bignest AB.

P

Totalrenovering och partiell renovering av badrum

Vi är supernöjda med BigNest som hjälpte oss att totalrenovera ett badrum och delvis renovera ett annat. De är sakkunniga, trevliga och stressar inte, vilket gör att man känner sig trygg som kund. Slutresultatet blev väldigt bra, och vi kommer definitivt ta hjälp av BigNest igen vid tillfälle. Rekommenderas starkt!

– Peter (2022-09-08)

M

Renovering tvättstuga

Tillmötesgående, lätta att ha kontakt med, bra att bolla idéer med och levererade i tid!

– Mats&Susanne (2022-05-10)

J

Tvättstuga och Gästtoa

Supernöjd med Bignest jobb. Ombyggnad av tvättstuga och bygge av gästtoa. Bilning av avlopp, nya vattenledningar och en del el, klinker och underarbete för målning av kund. De löste smidigt uppkomna strul som uppstod pga av leverantörer. Tillmötesgående.

– Jannecke (2022-04-27)

K

Renovering av en gästtoalett

Renoveringen utfördes bra, tid och pris hölls. Slutresultatet blev bra. I renoveringen ingick även håltagning i golv samt omdragning av avlopps-, värme- och vattenrör. Eftersom golvet i rummet under inte täcktes i samband med gjutningen blev det förstört (medför extra kostnader och jobb för oss) . Bignest ville inte ta ansvar för det eller ersätta våra merkostnader.

– Krister (2021-06-23)

Hantverkarens svar

Hej Krister, Tack så mycket för att du tar dig tid att skriva ett omdöme! Roligt att du är nöjd med själva jobbet. Vår ambition är att utföra ett bra jobb, inom avtalad tid och till ett bra pris. Beklagligt att rummet under gästtoaletten blev förstört. Som jag har berättat i mail så har jag inte tagit med en del av el och VVS kostnader i fakturan som kompensation. Jag förstår om du tycker att det är för lite, men i så fall återställer vi gärna rummet själva. Kontakta oss om du hellre önskar det så löser vi det! Mvh Satar

R

Måla stort vardagsrum i Upplands Väsby

Snabb, proffsig, trevlig. Har kontaktat honom sedan dess med andra projekt.

– Ramon (2021-05-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...