Bignest AB

BIGNEST AB är ett innovativt byggföretag bestående av ett team med olika kompetenser, vi är utbildade på svenska skolor/högskolor och har flera års erfarenhet inom varsitt arbetsområde. Våra tjänster omfattar alltifrån renovering av badrum, kök, tak, golv och fönster till måleri, 3D ritning samt design & inredning. Som kund står du och dina behov i centrum hos oss. Vi använder oss av olika vetenskapliga metoder för att förstå dina behov och förväntningar kring bygget mer konkret. I nästa steget ligger fokuset på att överträffa dem. För att du ska känna dig trygg hos oss har vi tagit några åtgärder som bl.a. ✓ BIGNEST AB är medlem i PER (plattsättarnas riksförbund) och BKR (Byggkeramikrådet). Detta innebär att vi har genomgått kurser, lärt oss standrader samt följer dem senaste reglerna som gäller i branschen. När jobbet är klart och du är nöjd med slutresultatet så får du ett kvalitetsdokument som intygar att ditt våtrum är byggt på ett fackmannamässigt sätt, och bara godkända material och konstruktioner har använts. ✓ Vi har ansvarsförsäkring ✓ Vi arbetar systematiskt ✓ Ger dig service & garanti ✓ Tar fram lösningar efter just dina behov ✓ Kostnadsfria offerter och hembesök ✓ Vi tar hand om ditt ROT-avdrag Vi ses!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bignest AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bignest AB.

R

Måla stort vardagsrum i Upplands Väsby

Snabb, proffsig, trevlig. Har kontaktat honom sedan dess med andra projekt.

– Ramon (2021-05-06)

J

Kakling, kök och vardagsrum

Är lite kluven. Å ena sidan ett oslagbart grundpris men sen blev det fel längs vägen (asymmetri i köket) + att murbrukskaklet kom delvis trasigt och tydligen var väldigt svårt att sätta upp. Det gjorde att ett antal timmar tillkom, trots att det per se inte är mitt fel. Upplevde även att det hetsades en hel del på slutet. Schyssta killar dock, vi dealade lite så att vi båda hyfsat blev nöjda till slut.

– Jocke (2021-05-04)

U

Installation av bänkskiva, diskho och blandare

Genomförde jobbet proffsigt, i tid och kommunicerade väl

– Ub (2021-03-02)

S

Renovering av badum

Bra initial dialog med tydlig offert gällande vad som ingick och inte. Arbetet gjordes grundligt och enligt uppsatt tidplan med hantverkare (Sadiq) som kom enligt utlovade tider och dagar. Önskade justeringar och tillägg kommunicerades tydligt gällande vad som tillkom i kostnad. Slutfakturan var därför enligt förväntan.

– Stefan (2020-07-02)

B

Badrum

Renovering av badrum+bygga ut gäst toa till dusch rum. Tydlig offert som höll. Trevliga och bra hantverkare. Kommer med bra lösningar på Kniviga problem. Väldigt nöjd med resultatet. Kan varmt rekommendera dom.

– Bengt (2020-04-23)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...