Bignest AB

BIGNEST AB är ett innovativt byggföretag bestående av ett team med olika kompetenser, vi är utbildade på svenska skolor/högskolor och har flera års erfarenhet inom varsitt arbetsområde. Våra tjänster omfattar alltifrån renovering av badrum, kök, tak, golv och fönster till måleri, 3D ritning samt design & inredning. Som kund står du och dina behov i centrum hos oss. Vi använder oss av olika vetenskapliga metoder för att förstå dina behov och förväntningar kring bygget mer konkret. I nästa steget ligger fokuset på att överträffa dem. För att du ska känna dig trygg hos oss har vi tagit några åtgärder som bl.a. ✓ BIGNEST AB är medlem i PER (plattsättarnas riksförbund) och BKR (Byggkeramikrådet). Detta innebär att vi har genomgått kurser, lärt oss standrader samt följer dem senaste reglerna som gäller i branschen. När jobbet är klart och du är nöjd med slutresultatet så får du ett kvalitetsdokument som intygar att ditt våtrum är byggt på ett fackmannamässigt sätt, och bara godkända material och konstruktioner har använts. ✓ Vi har ansvarsförsäkring ✓ Vi arbetar systematiskt ✓ Ger dig service & garanti ✓ Tar fram lösningar efter just dina behov ✓ Kostnadsfria offerter och hembesök ✓ Vi tar hand om ditt ROT-avdrag Vi ses!

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Bignest AB har utfört.

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Referensjobb "" utfört av Bignest AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Bignest AB.

K

Renovering av en gästtoalett

Renoveringen utfördes bra, tid och pris hölls. Slutresultatet blev bra. I renoveringen ingick även håltagning i golv samt omdragning av avlopps-, värme- och vattenrör. Eftersom golvet i rummet under inte täcktes i samband med gjutningen blev det förstört (medför extra kostnader och jobb för oss) . Bignest ville inte ta ansvar för det eller ersätta våra merkostnader.

– Krister (2021-06-23)

Hantverkarens svar

Hej Krister, Tack så mycket för att du tar dig tid att skriva ett omdöme! Roligt att du är nöjd med själva jobbet. Vår ambition är att utföra ett bra jobb, inom avtalad tid och till ett bra pris. Beklagligt att rummet under gästtoaletten blev förstört. Som jag har berättat i mail så har jag inte tagit med en del av el och VVS kostnader i fakturan som kompensation. Jag förstår om du tycker att det är för lite, men i så fall återställer vi gärna rummet själva. Kontakta oss om du hellre önskar det så löser vi det! Mvh Satar

R

Måla stort vardagsrum i Upplands Väsby

Snabb, proffsig, trevlig. Har kontaktat honom sedan dess med andra projekt.

– Ramon (2021-05-06)

J

Kakling, kök och vardagsrum

Är lite kluven. Å ena sidan ett oslagbart grundpris men sen blev det fel längs vägen (asymmetri i köket) + att murbrukskaklet kom delvis trasigt och tydligen var väldigt svårt att sätta upp. Det gjorde att ett antal timmar tillkom, trots att det per se inte är mitt fel. Upplevde även att det hetsades en hel del på slutet. Schyssta killar dock, vi dealade lite så att vi båda hyfsat blev nöjda till slut.

– Jocke (2021-05-04)

U

Installation av bänkskiva, diskho och blandare

Genomförde jobbet proffsigt, i tid och kommunicerade väl

– Ub (2021-03-02)

S

Renovering av badum

Bra initial dialog med tydlig offert gällande vad som ingick och inte. Arbetet gjordes grundligt och enligt uppsatt tidplan med hantverkare (Sadiq) som kom enligt utlovade tider och dagar. Önskade justeringar och tillägg kommunicerades tydligt gällande vad som tillkom i kostnad. Slutfakturan var därför enligt förväntan.

– Stefan (2020-07-02)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...