L.BB.X BYGG AB

Bild av företag L.BB.X BYGG AB
Välkommen till L.BB.X Bygg AB Vi har erfarenheten av all typer av mindre byggnationer och reparationer. Vi har ett nära samarbete med kunden och ställer upp med snabba förslag och lösningar som ger de bästa resultaten för kunden. Vi jobbar med alla typer av små reparationer och mindre tillbyggnader. - Rivning - Badrumsrenovering - Köksrenovering - Målning/Tapetsering - Snickeri/Montering - Fönsterrenovering - Slipning av golv (trä, betong) - Murning tegel - Markarbeten m.m. Välkommen! KONTAKT Tele: 070-333 37 69 Mail: info@lbbxbygg.se

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för L.BB.X BYGG AB.

P

Läckande garagetak

Snabbt och bra utfört arbete till ett bra pris

– Peter Jonasson (2023-07-31)

K

70m2 Parketläggning

Trevliga och duktiga men inte tillräckligt noggranna.

– Kri (2021-06-18)

C

Överträffade förväntningarna

LBBX gjorde ett vindsgolv på ca 70 m2 åt oss + installerade vindslucka. Lika (som har företaget och sköter i princip all kommunikation) kom på en bättre idé för att lägga golvet än de andra firmorna, fick allting gjort på överenskommen tid och definitivt bättre än jag tänkt mig. Supersolitt golv, snyggt gjort, till rimligt pris och lämnade en snygg grovrengjord yta efter sig. Medarbetarna var trevliga. Det här är det inte alla firmor som klarar av, det måste man vara klar över. Jag kommer att ringa Lika för nästa arbete också.

– Christian (2021-05-10)

M

Gräva ur grund och renovera husets väggar och tak.

Företaget grävde ut grunden och samarbetade med på plats VVS företag på ett bra sätt. Fanns miss i kommunikation vilket medförde att arbetet lades på paus och skulle tas upp igen till hösten. Tyvärr blev det dyrare med att få personal på plats än ursprunglig offert. Företagets ägare har lagt mycket tid och hjärta i att lösa mycket men tyvärr fanns det ingen lösning. Trevlig och arbetsför personal.

– Marja (2020-09-17)

Kontakt