Dryft Sverige AB

Bild av företag Dryft Sverige AB
Företagsrekonstruktion inledd 2023-11-13 Välkommen till Dryft! På Dryft hittar du alla hantverkstjänster under ett och samma tak. Vi hjälper dig med alltifrån mindre servicejobb till större renoveringar och totalentreprenader. Vår vision är att skapa framtidens hantverksbolag - och att vägen dit är genom samarbete mellan människor från olika bakgrunder och erfarenheter. Vi består idag av snickare, målare, plattsättare, elektriker och rörmokare - som stöttas av projektledare, ingenjörer, affärsutvecklare, programmerare, designers, ekonomer och HR-experter för att hjälpa våra duktiga hantverkare att vara superhjältar. Genom att välja Dryft så får du inte bara en bra kundupplevelse, du kan också vara bekväm i att du valt en entreprenör som tar ansvar för både miljö och människor. Vill du du anlita oss för hantverkstjänster eller vill du vara med och skapa en positiv förändring av branschen? Oavsett så ser vi fram emot att höra från dig. Läs gärna våra omdömen från tidigare nöjda kunder!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Dryft Sverige AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Dryft Sverige AB.

C

Byte varmvattenberedare

Tydlig och bra offert, snygg och prydlig montering. trevligt bemötande, Kan varmt rekommenderas.

– Claes (2022-02-28)

T

Husrenovering

Har anlitat Dryft till vår husrenovering. Vi fick en mycket tydlig offert, och projektet planerades bra. Upplevde kommunikationen enkel och det var aldrig några frågetecken. Tid och priser hölls enligt plan och slutresultatet blev grymt! Helt klart en 5 i betyg!

– Therese (2021-01-05)

K

Ny yttertrapp

Snabba, duktiga och trevliga. Rekommenderas!

– Kerstin (2020-09-23)

C

Ommålning av kontoret

Anlitade DryftMåleri i samband med ommålning av kontoret. Otroligt nöjd med resultatet och kommunikationen från bolaget! Proffsiga, trevliga och tydliga i kommunikationen kring prissättning. Kommer definitivt att anlita Dryft igen! Rekommenderas starkt!

– Caroline (2020-08-27)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt