TevaxBygg Skåne AB

TevaxBygg är en totalentreprenör. Vårt mål är att leverera kvalitet och konkurrenskraftiga priser på samma gång. Vi bygger allt från den lilla trappan till ny- och ombyggnation av fastigheter. Våra kunder är både privatpersoner samt små till större företag. Vad vi värdesätter mest: Ärlighet Professionalism Vi gör allt från mindre snickeriarbeten, isoleringsarbeten, golvläggningar till badrumsrenoveringar, takarbeten, markarbeten och ombyggnationer. Vi har även behörighet och certifiering via BKR- Byggkeramikrådet. Behörighet innebär att: minst en våtrumsansvarig arbetsledare har gått Byggkeramikrådets kurs 1, teoretisk tätskiktskurs samt kurs 2, entreprenadjuridik och byggkeramiska grundkunskaper. Båda kursernas prov ska vara godkända. personal som utför tätskiktsarbeten enligt Branschreglerna har genomgått Byggkeramikrådets kurs 1, teoretisk tätskiktskurs med godkänt prov samt kurs 3, praktisk tillämpning av godkända konstruktioner. företaget ansökt om behörighet och har registrerats. plattsättare anställda i ett behörigt företag får en fotolegitimation utfärdad av Byggkeramikrådet.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för TevaxBygg Skåne AB.

R

Badrumsrenovering

Snabb respons, byggstart och färdigställning. Alltid i en trevlig dialog och med kundens bästa i centrum.

– Roger (2020-12-14)

W

Badrumsrenovering

Tack Tevax för ett fantastiskt arbete som utförts av mycket professionella hantverkare. Vi är mycket nöjda med det nyrenoverade badrummet. Hittat äntligen ett pålitligt företag som vi tänker anlita vid ev. nya projekt. Rekommenderas varmt!

– Wojtek (2020-11-15)

K

Totalrenovering av badrum efter vattenskada

Vårt badrum behövde totalrenoveras efter en vattenskada. Tevax gjorde ett utmärkt arbete. Hantverksmässigt och professionellt. De kom alltid på tid och kommunicerade löpande med oss om hur arbetet framskred. De är lätta att ha att göra med och vi är mycket nöjda med slutresultatet.

– Kristina och Carl (2020-11-14)

A

Komplettering av kök och golvläggning

Vi behövde akut hjälp i samband med flytt till ny bostad, med att riva ut och lägga nytt golv och komplettera kök med nya skåp. Tevaxbygg ställde upp med kort varsel, gjorde ett mycket bra jobb, bra kommunikation under hela byggtiden. Vi är väldigt nöjda och kommer att använda Tevaxbygg igen. Rekommenderas varmt!

– Anna & Anders (2020-09-11)

R

Sätta upp innerväggar i radhus

Snabbt, snyggt och välgjort. Kan varmt rekommendera TevaxBygg.

– Robert (2020-09-10)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...