TevaxBygg Skåne AB

TevaxBygg är en totalentreprenör. Vårt mål är att leverera kvalitet och konkurrenskraftiga priser på samma gång. Vi bygger allt från den lilla trappan till ny- och ombyggnation av fastigheter. Våra kunder är både privatpersoner samt små till större företag. Vad vi värdesätter mest: Ärlighet Professionalism Vi gör allt från mindre snickeriarbeten, isoleringsarbeten, golvläggningar till badrumsrenoveringar, takarbeten, markarbeten och ombyggnationer. Vi har även behörighet och certifiering via BKR- Byggkeramikrådet. Behörighet innebär att: minst en våtrumsansvarig arbetsledare har gått Byggkeramikrådets kurs 1, teoretisk tätskiktskurs samt kurs 2, entreprenadjuridik och byggkeramiska grundkunskaper. Båda kursernas prov ska vara godkända. personal som utför tätskiktsarbeten enligt Branschreglerna har genomgått Byggkeramikrådets kurs 1, teoretisk tätskiktskurs med godkänt prov samt kurs 3, praktisk tillämpning av godkända konstruktioner. företaget ansökt om behörighet och har registrerats. plattsättare anställda i ett behörigt företag får en fotolegitimation utfärdad av Byggkeramikrådet.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för TevaxBygg Skåne AB.

J

Renovering av badrum

Jättefint resultat, bra kommunikation, snabba och effektiva. Vi är jättenöjda!

– Jens (2021-09-22)

J

installera dusch i ett toalettutrymme

Av en liten skrubb lyckades dessa duktiga hantverkare trolla fram ett otroligt vackert, rymligt, välgjort och lyxigt duschrum. Ingenting är omöjligt för dessa professionella hantverkare ! Vi är överväldigade! Jag rekommenderar dem verkligen. Dessutom är de trevliga och lätta att ha att göra med.

– Jenny (2021-05-16)

J

Göra om förrådsdel till tvättstuga med våtrumsgolv

Mycket väl utfört arbete inom utsatt tid och inom offererat pris! Vänliga och trevliga och kom alltid på utsatt tid. Kommer gärna anlita dem fler gånger. Är mycket nöjd!

– Jeanette (2021-03-18)

J

Nytt badrum

Arbete Vi gjorde en väldigt omfattande renovering/ombyggnation där vi rev tre av fyra väggar, installerade takfönster, monterade infällda duschar och så vidare. Slutprodukten blev oerhört bra och hela arbetet från start till mål har präglats av professionalism, yrkesstolthet och en god dialog. Tidplan I offerten angavs 4-5 veckor och det tog 5 veckor. Budget Jag missat att meddela jag inte vill ha lister, utan alla hörn (tre) ska vara jollade. Men slutnotan hamnade Inom intervallet på +-10% som angavs i offerten. Besiktning Tevax lämnar kvalitetsdokument men jag ville ändå använda mig av en extern besiktningsman. De gjorde två besiktningar, en när tätskiktet var på plats och en slutbesiktning. Vid slutbesiktningen sa besiktningsmannen ”Det här badrummet är helt utan anmärkning vilket inte är helt vanligt i min bransch”

– Jack (2021-03-01)

R

Badrumsrenovering

Snabb respons, byggstart och färdigställning. Alltid i en trevlig dialog och med kundens bästa i centrum.

– Roger (2020-12-14)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...