TevaxBygg Skåne AB

TevaxBygg är en totalentreprenör. Vårt mål är att leverera kvalitet och konkurrenskraftiga priser på samma gång. Vi bygger allt från den lilla trappan till ny- och ombyggnation av fastigheter. Våra kunder är både privatpersoner samt små till större företag. Vad vi värdesätter mest: Ärlighet Professionalism Vi gör allt från mindre snickeriarbeten, isoleringsarbeten, golvläggningar till badrumsrenoveringar, takarbeten, markarbeten och ombyggnationer. Vi har även behörighet och certifiering via BKR- Byggkeramikrådet. Behörighet innebär att: minst en våtrumsansvarig arbetsledare har gått Byggkeramikrådets kurs 1, teoretisk tätskiktskurs samt kurs 2, entreprenadjuridik och byggkeramiska grundkunskaper. Båda kursernas prov ska vara godkända. personal som utför tätskiktsarbeten enligt Branschreglerna har genomgått Byggkeramikrådets kurs 1, teoretisk tätskiktskurs med godkänt prov samt kurs 3, praktisk tillämpning av godkända konstruktioner. företaget ansökt om behörighet och har registrerats. plattsättare anställda i ett behörigt företag får en fotolegitimation utfärdad av Byggkeramikrådet.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för TevaxBygg Skåne AB.

J

Köksrenovering, bredspackel vardagsrum, hall

Tevax utförde arbetet snabbt, korrekt och inom tidsramen. Rekommenderas!

– Johanna (2019-12-07)

M

Inreda ett Attefallshus samt badrum

Vill lämna de bästa rekommendationer för Tevax Bygg. De har ett trevligt bemötande, är lyhörda för vad man vill ha hjälp med, lösningsorienterade, håller tider och vi fick ett fantastiskt fint Attefallshus. Tack Darius och övrig personal.

– Mia (2019-10-29)

Z

Renovering av sovrum, mm

Tevaxbygg har utfört renovering av 3 x sovrum/kontor: rivit ut allt det gamla, målat, spacklat, tapetserat, lagt golv, etc. Väldigt ärliga, proffsiga och snabba genom hela processen. Såklart dyker det alltid upp frågetecken under en renovering (i synnerhet då detta var vår första), och då är det viktigt att man kan samarbeta för att reda ut dem. Detta har inte varit några som helst problem, och vi känner att vi verkligen fått förtroende för denna firma. Ser fram emot fler projekt tillsammans!

– Zebastian & Martina (2019-09-03)

M

Nyt badeværelse, inder plader, klinker, toilet mm.

Hantverkarna är väldig trevliga. Dem möter till tiden varje dag och följde alla avtalet. Det var väldig snabbt jobbat. Vi hade få veta av någon annan företag, det kommer att ta 3-4 vecka att fixe vår badrum. TevaxBygg klarade badrummet på under 2 vecka. Vi är mycke nöjd och kann på det varmaste rekommendera TevaxBygg. Desutom var de snälla att förklara oss allting, även om vi hade lite svårt att förstå svenska.

– Mette (2019-06-07)

B

Öppna upp dörr i bärande vägg + bygga igen valv

Vi är supernöjda med Tevax. Darius är mycket proffsig och killarna gjorde ett utmärkt jobb. Vi hade en del ändringar under arbetets gång som vi fick hjälp med, så det uppskattas extra mycket eftersom detta ofta sker när man renoverar större utrymmen.

– Björn Callenfors (2019-05-28)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...