TevaxBygg Skåne AB

TevaxBygg är en totalentreprenör. Vårt mål är att leverera kvalitet och konkurrenskraftiga priser på samma gång. Vi bygger allt från den lilla trappan till ny- och ombyggnation av fastigheter. Våra kunder är både privatpersoner samt små till större företag. Vad vi värdesätter mest: Ärlighet Professionalism Vi gör allt från mindre snickeriarbeten, isoleringsarbeten, golvläggningar till badrumsrenoveringar, takarbeten, markarbeten och ombyggnationer. Vi har även behörighet och certifiering via BKR- Byggkeramikrådet. Behörighet innebär att: minst en våtrumsansvarig arbetsledare har gått Byggkeramikrådets kurs 1, teoretisk tätskiktskurs samt kurs 2, entreprenadjuridik och byggkeramiska grundkunskaper. Båda kursernas prov ska vara godkända. personal som utför tätskiktsarbeten enligt Branschreglerna har genomgått Byggkeramikrådets kurs 1, teoretisk tätskiktskurs med godkänt prov samt kurs 3, praktisk tillämpning av godkända konstruktioner. företaget ansökt om behörighet och har registrerats. plattsättare anställda i ett behörigt företag får en fotolegitimation utfärdad av Byggkeramikrådet.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för TevaxBygg Skåne AB.

E

Byte av ytskikt duschkabin

Hade lite av en speciallösning i lägenheten med ett väldigt litet duschrum som kanske inte var det lättaste att arbete med men det löste dem bra endå! De var väldigt hjälpsamma om jag hade frågor eller något sådant och var alltid snabba på att svara. Mycket bra resultat och väll utfört arbete, en firma som jag kan rekommenderar!

– Erik (2022-08-25)

M

Renovera badrum

De jobbade effektivt och gjorde ett bra jobb. De kom med goda råd och förslag. De var trevliga och lätta att ha att göra med. Nu har jag fått ett badrum som heter duga. Jag är mycket nöjd, och rekommenderar dem gärna till andra.

– Marianne (2022-04-07)

K

kakla golv och fixa en tvättstuga i källaren

Över all förväntan! Perfekt utfört arbete och så trevliga och smidiga i kontakten. Rekommenderas!!!

– Kristina Jonasson (2022-03-27)

C

Byta köksbänkar och diskbänk till laminat

Mycket nöjd. Lätta att samarbeta med. Resultatet mycket fint.

– Camilla (2022-02-19)

J

Renovering av badrum

Jättefint resultat, bra kommunikation, snabba och effektiva. Vi är jättenöjda!

– Jens (2021-09-22)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...