TevaxBygg Skåne AB

TevaxBygg är en totalentreprenör. Vårt mål är att leverera kvalitet och konkurrenskraftiga priser på samma gång. Vi bygger allt från den lilla trappan till ny- och ombyggnation av fastigheter. Våra kunder är både privatpersoner samt små till större företag. Vad vi värdesätter mest: Ärlighet Professionalism Vi gör allt från mindre snickeriarbeten, isoleringsarbeten, golvläggningar till badrumsrenoveringar, takarbeten, markarbeten och ombyggnationer. Vi har även behörighet och certifiering via BKR- Byggkeramikrådet. Behörighet innebär att: minst en våtrumsansvarig arbetsledare har gått Byggkeramikrådets kurs 1, teoretisk tätskiktskurs samt kurs 2, entreprenadjuridik och byggkeramiska grundkunskaper. Båda kursernas prov ska vara godkända. personal som utför tätskiktsarbeten enligt Branschreglerna har genomgått Byggkeramikrådets kurs 1, teoretisk tätskiktskurs med godkänt prov samt kurs 3, praktisk tillämpning av godkända konstruktioner. företaget ansökt om behörighet och har registrerats. plattsättare anställda i ett behörigt företag får en fotolegitimation utfärdad av Byggkeramikrådet.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för TevaxBygg Skåne AB.

V

Enkelt och litet badrum kolonistuga

Vi är så nöjda med TevaxBygg! Den snabbaste och mest pålitliga firman jag har jobbat med. Badrummet blev jättesnyggt, trots enkla förutsättningar. Det gick väldigt snabbt. Darius är lätt att ha kontakt med, och löser de problem som uppstår innan man ens kommit på att det finns ett problem att lösa. Rekommenderas varmt till den som vill renovera!

– Viktorija (2020-04-03)

J

Köks och badrumsrenovering

Bästa Darius och sina legender till anställda löste min köks och badrumsrenovering till rimlig peng och på rekordtid. Är evigt tacksam för deras insats. Får jag några nya projekt då blir det Tevaxbygg igen.

– Johan Larsson - Lund (2020-03-30)

J

Köksrenovering, bredspackel vardagsrum, hall

Tevax utförde arbetet snabbt, korrekt och inom tidsramen. Rekommenderas!

– Johanna (2019-12-07)

M

Inreda ett Attefallshus samt badrum

Vill lämna de bästa rekommendationer för Tevax Bygg. De har ett trevligt bemötande, är lyhörda för vad man vill ha hjälp med, lösningsorienterade, håller tider och vi fick ett fantastiskt fint Attefallshus. Tack Darius och övrig personal.

– Mia (2019-10-29)

Z

Renovering av sovrum, mm

Tevaxbygg har utfört renovering av 3 x sovrum/kontor: rivit ut allt det gamla, målat, spacklat, tapetserat, lagt golv, etc. Väldigt ärliga, proffsiga och snabba genom hela processen. Såklart dyker det alltid upp frågetecken under en renovering (i synnerhet då detta var vår första), och då är det viktigt att man kan samarbeta för att reda ut dem. Detta har inte varit några som helst problem, och vi känner att vi verkligen fått förtroende för denna firma. Ser fram emot fler projekt tillsammans!

– Zebastian & Martina (2019-09-03)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...