Slottsstadens Bygg AB

Välkommen till Slottsstadensbygg

Ditt Projekt börjar här

Vi är ett mångsidigt företag som erbjuder ett gott hantverk och en god personlig service. Vår målsättning är nöjda kunder. Att utföra och slutföra projekt med kvalite är en självklarhet för oss. Utöver tjänster inom montering och renovering kan vi även göra finsnickeri. I vårt egna snickeri har vi möjlighet att ta fram högkvalitativa inredningskombinationer. Vår styrka sitter i att producera unika lösningar både vad gäller konstruktion och design där vi tillsammans med våra kunder hittar rätt lösning.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Slottsstadens Bygg AB.

M

lägga klinkers, reparera bäggar samt måla en sadelkammare

Daniel och Mattias kom ut och tittade på uppdraget ( lägga klinkers, reparera bäggar samt måla en sadelkammare) ett par dagar efter första kontakten. De gav offert ett par dar senare, började m jobbet på avtalad tid en vecka senare, höll alla tider minutiöst, rapporterade hela tiden till mig. Jobbet var klart 5 dagar senare och jag är mycket nöjd. De absolut bästa hantverkare som jag någonsin haft att göra med! Trevliga dessutom. Och kunniga!

– Maria (2019-05-24)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...