Slottsstadens Bygg AB

Bild av företag Slottsstadens Bygg AB

Välkommen till Slottsstadensbygg

Ditt Projekt börjar här

Vi är ett mångsidigt företag som erbjuder ett gott hantverk och en god personlig service. Vår målsättning är nöjda kunder. Att utföra och slutföra projekt med kvalite är en självklarhet för oss. Utöver tjänster inom montering och renovering kan vi även göra finsnickeri. I vårt egna snickeri har vi möjlighet att ta fram högkvalitativa inredningskombinationer. Vår styrka sitter i att producera unika lösningar både vad gäller konstruktion och design där vi tillsammans med våra kunder hittar rätt lösning. Besök gärna vår Facebook

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Slottsstadens Bygg AB har utfört.

uppbyggnad av en färdig byggsats som blev ett förråd/friggebod

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Slottsstadens Bygg AB.

P

Större renoveringsprojekt

Vi anlitade Slottsstadens Bygg AB för ett större renoveringsprojekt som började i februari 2021 och avslutades i oktober 2022. Det hela var tänkt som ett mindre uppdrag att byta takspottar och installation av nya garderober. Det visade sig dock att hela ovanvåningen var ett fuskbygge. När projektet avslutades hösten 2022 hade vi bytt alla takstolar från insidan, lagt nya golv, byggt nya innerväggar, installerat en liten toalett, byggt väggfasta garderober, installerat vattenradiatorer, installerat en ny trappa samt renoverat skorstenen. När vi ändå var igång passade vi också på att renovera en hall och ett rum på första våningen som vi gjorde till bibliotek. Huset är gammalt med anor från tidigt 1800-tal och byggt i lersten. Detta plus projektets omfattning och komplexitet gjorde att det ställdes stora krav på Slottsstadens Bygg AB avseende kunskap och yrkesskicklighet. Skicket på ovanvåningen gjorde att det hela också blev ett försäkringsärende. Jag kan utan tvekan lämna Slottsstadens Bygg AB högsta betyg. Allt arbete utfördes med största hantverksskicklighet och resultatet blev topp. Jag lade mig ofta i detaljer av bygget och ringde till Daniel på Slottsstadens Bygg AB för att stämma av och för att diskutera alternativa lösningar och få hjälp i mitt beslutsfattande. Jag tror därmed att jag kan uppfattas som en besvärlig kund. Men inte en enda gång antydde Daniel eller hans delägarkollega Mattias detta. Tvärtom togs mina samtal emot lika positivt och lösningsorienterat varje gång. Den personliga kontakten jag fick med Daniel under projektet var för mig mycket värdefull och viktig för att slutresultatet blev så bra. Man kan säga att Daniel tog mig i handen och hjälpte mig igenom renoveringsprojektet. Slottsstadens Bygg AB visade också stor förståelse och flexibilitet för vårt försäkringsärende vilket gjorde att våra kontakter med försäkringsbolaget underlättades. För några delar av projektet anlitades extern VVS-firma, el-firma och finsnickare. Slottsstadens Bygg AB samordnade allt på ett mycket bra sätt. Projektet utfördes på löpande räkning. Jag valde de bästa materialet överallt och tog inga genvägar. Slottsstadens Bygg AB matchade min inställning och förstod att kvalitet i både material och utförande var det viktigaste för mig. Jag har därför inga invändningar mot priser och tider.Tvärtom vill jag ge Slottsstadens Bygg AB högsta betyget 5, på en 5-gradig skala, inom alla delområden och även för helhetsintrycket och för hur nöjd jag är som kund. Jag kan absolut rekommendera Slottsstadens Bygg AB till alla som behöver en bra byggare!

– Per (2023-04-11)

F

Totalrenovering av sommarhus

I slutet av 2021 anlitade min fru och jag Slottsstadens Bygg för en totalrenovering av vårt sommarhus. Vi har anlitat Daniel på Slottsstadens Bygg tidigare och var mycket nöjda med det arbete som utfördes varför vi inte tvekade att anlita Daniel och hans medarbetare igen. Renoveringen av huset tog cirka ett år och har genomförts helt i enlighet med det ursprungligen ingångna avtalet. Det arbete som utförts av Slottsstadens Bygg har alltid varit av hög kvalitet och genomförts i enlighet med våra riktlinjer och intentioner. Det vi verkligen uppskattat är det nära samarbete vi har haft med Daniel som varit vår projektledare. Han har alltid varit tillgänglig för att diskutera olika frågor och önskemål vi som kunder har haft Dessutom har han den ovanliga förmågan att alltid hitta bra lösningar på alla problem som kan tänkas uppstå i samband med ett större renoveringsprojekt. Fakturering har alltid skett i enlighet med tidigare offerter och i de fall ytterligare arbeten har krävts har alltid en specifik offert på detta arbete inkommit och stämts av med oss som kunder. Vår erfarenhet av att arbeta tillsammans med Slottsstadens bygg är att man verkligen är lyhörda för kundernas behov och önskemål, samt att det arbete som utförs präglas av stor hantverksskicklighet och känsla för detaljer. Jag kan därför varmt rekommendera Slottsstadens Bygg som entreprenör!

– Frans (2022-11-02)

H

Förråd med färdig byggsats

Jag anlitade Slottsstaden Bygg AB för att bygga upp ett förråd med färdig byggsats. Bra kommunikation med Daniel och Mattias som kom med bra förslag till praktiska lösningar och gav mycket god service. Övriga personal var noggranna och gjorde ett bra jobb.

– Harald (2022-10-13)

A

Köksrenovering

Jag anlitade Slottstaden Bygg AB efter rekommendation från en kollega. De har hjälpt oss att totalrenovera vårt kök med allt från riva ut till bygga upp på nytt. Det var ett komplext arbete med många okända delar vilket gjorde att det drog ut rejält på tiden. Trots detta så hedrade Daniel och Mattias sitt pris och genomförde ett fantastiskt arbete. Vi kunde höra av oss när vi ville, fick alltid snabba svar om än sena kvällar och kände och ständigt trygga i processen. Det var helt klart över förväntad på den service som vi har fått. Vi är väldigt nöjda med Slottstaden Bygg AB och kan varmt rekommendera.

– August (2021-11-24)

Y

Takbyte

Vi är mycket nöjda! En stor eloge till hela gänget som var superbra. Vi rekommenderar verkligen Slottsstadens Bygg och kommer anlita dem igen om vi behöver hjälp med något mer jobb.

– Ylva (2021-10-12)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Kontakt