Slottsstadens Bygg AB

Välkommen till Slottsstadensbygg

Ditt Projekt börjar här

Vi är ett mångsidigt företag som erbjuder ett gott hantverk och en god personlig service. Vår målsättning är nöjda kunder. Att utföra och slutföra projekt med kvalite är en självklarhet för oss. Utöver tjänster inom montering och renovering kan vi även göra finsnickeri. I vårt egna snickeri har vi möjlighet att ta fram högkvalitativa inredningskombinationer. Vår styrka sitter i att producera unika lösningar både vad gäller konstruktion och design där vi tillsammans med våra kunder hittar rätt lösning.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Slottsstadens Bygg AB.

A

Köksrenovering

Jag anlitade Slottstaden Bygg AB efter rekommendation från en kollega. De har hjälpt oss att totalrenovera vårt kök med allt från riva ut till bygga upp på nytt. Det var ett komplext arbete med många okända delar vilket gjorde att det drog ut rejält på tiden. Trots detta så hedrade Daniel och Mattias sitt pris och genomförde ett fantastiskt arbete. Vi kunde höra av oss när vi ville, fick alltid snabba svar om än sena kvällar och kände och ständigt trygga i processen. Det var helt klart över förväntad på den service som vi har fått. Vi är väldigt nöjda med Slottstaden Bygg AB och kan varmt rekommendera. Helhetsintryck 5/5

– August (2021-11-24)

Y

Takbyte

Vi är mycket nöjda! En stor eloge till hela gänget som var superbra. Vi rekommenderar verkligen Slottsstadens Bygg och kommer anlita dem igen om vi behöver hjälp med något mer jobb.

– Ylva (2021-10-12)

J

Trädäck

Ett mycket väl utfört arbete, bra kommunikation, tillmötesgående och serviceinriktade. Vi är supernöjda

– Johan och Jenny (2021-05-20)

B

Totalrenovering

Rivning av sovrum, byte av golv samt målat om hela lägenheten (tak+väggar): Daniel och hans team är alla väldigt duktiga, trevliga och lätta att ha göra med. Har ingenting att anmärka på arbetet, allt gjordes så som jag önskat. Priser och tider hölls och jag hade en kontinuerlig dialog med Daniel under hela projektets gång. Kan varmt rekommendera Slottsstadens bygg, och de får 5 av 5 i betyg av mig. De är verkligen proffs!

– Babak (2021-05-07)

K

Takomläggning

Vi anlitade Slottstadens Bygg AB för att lägga om taket (underlagspapp, schingel + plåtarbete) då vi upptäckt vattenläcka, samt byta till en tät vindslucka. De va mycket snabba med att komma hit och titta, lämna offert och påbörja arbetet! Jag är mycket nöjd, med både kvaliteten på utfört arbete och den öppna och fortlöpande kommunikationen genom hela arbetet. 5 av 5 guldstjärnor!

– Karl (2021-04-06)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...