Slottsstadens Bygg AB

Välkommen till Slottsstadensbygg

Ditt Projekt börjar här

Vi är ett mångsidigt företag som erbjuder ett gott hantverk och en god personlig service. Vår målsättning är nöjda kunder. Att utföra och slutföra projekt med kvalite är en självklarhet för oss. Utöver tjänster inom montering och renovering kan vi även göra finsnickeri. I vårt egna snickeri har vi möjlighet att ta fram högkvalitativa inredningskombinationer. Vår styrka sitter i att producera unika lösningar både vad gäller konstruktion och design där vi tillsammans med våra kunder hittar rätt lösning.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Slottsstadens Bygg AB.

A

Totalrenovering garage

Seriös firma som var bra att ha att göra med genom hela processen. Bra dialog under renoveringen, kom själva med lösningsförslag som var värdefullt för slutresultatet. Höll avtalade tider och arbetade hårt oavsett väder och vind. Kan absolut tänka oss att anlita dem för fler projekt i framtiden.

– Andreas (2020-12-21)

J

Fönster, dörr och panelbyte

Jag är väldigt nöjd. De är bra på att kommunicera och följa upp samt informera om hur arbetet går. De är lätta att ha med att göra. Väldigt prisvärda och gjorde ett riktigt bra jobb och jag kommer att anlita dom igen. Jag kan varmt rekommendera Slottsstadens bygg. De får en femma i betyg.

– Josefina (2020-12-01)

U

Nytt tak på kedjehus och förrådsdel + litet bygge

Jag är så nöjd! Utmärkt utfört arbete, mycket snabba killar och dessutom väldigt trevliga. Snyggt och funktionellt! Vill varmt rekommendera Slottsstadens Bygg AB och kommer framöver att anlita dem igen till nästa projekt.

– Ulrika (2020-11-23)

M

Fritidshus

Slottstadens bygg AB utförde arbete på vårt fritidshus utanför Malmö. De tvättade och målade fasaden, bytte fönster och lagade en del av taket. De var mycket trevliga och professionella, svarade snabbt på mail och höll tider och pris enligt överenskommelse. Jag kan varmt rekommendera dem.

– Miriam (2020-08-11)

T

Byte panel på 2 gavlar inkl. färdigmålning + byte takfönster

Proffsiga, kunniga hantverkare. Höll rent och snyggt under hela arbetets gång. Daniel och Mattias är mycket lätta att ha att göra med. Mycket väl utfört arbete. Stort hänsynstagande till familjen. Kan rekommenderas.

– ThomasH -- (2020-07-31)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...