Utängs Bygg AB

På Utängs Bygg AB gör vi uppdrag från grund till nyckelfärdiga hus. Vi gör stora som små jobb (upp till Villa-byggen). Tack vare god samverkan med andra duktiga, pålitliga lokala småföretag så gör vi även helhetslösningar med snickeri, vvs, el, plåt, våtrum samt plattsättning. Vi försöker jobba snabbt, smart och effektivt utan att tumma på kvaliten. Vi jobbar för att göra kundens drömmar verklighet. Vi startar nu upp med solceller med, i samverkan med JM el AB. Upptagningsområde Västra Götaland. Välkomna till oss med era förfrågningar, vi tar väl hand om er! Mvh Andreas Andersson Utängs Bygg AB

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Utängs Bygg AB har utfört.

Referensjobb "EXAMENSBEVIS" utfört av Utängs Bygg AB

EXAMENSBEVIS

Referensjobb "UTBILDNINGSBEVIS" utfört av Utängs Bygg AB

UTBILDNINGSBEVIS

Referensjobb "" utfört av Utängs Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Utängs Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Utängs Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Utängs Bygg AB

Referensjobb "" utfört av Utängs Bygg AB

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Utängs Bygg AB.

O

Iordningställande av källare

Vi valde att anlita Utängs Bygg AB utifrån de referenser vi läst här på BraByggare.se. Då vi såg att han tidigare gjort en liknande lösning gällande iordningställande av grovkällare till förråd och duschrum så var valet inte svårt. Under byggtiden så tillkom lite andra saker som vi ville ha ordnat och det var aldrig några problem. Om det var några oklarheter eller oförutsedda problem så hörde Andreas alltid av sig och stämde av och hade vi frågor så svarade han snabbt. Det var heller aldrig några problem att få tag på honom. Andreas levde verkligen upp till de förväntningarna som vi hade så vi kan varmt rekommendera honom och hans samarbetspartners.

– Ola Jönsson (2020-03-09)

R

Renovering uterom 16 kvm i Lysekil

Vi hadde et uterom på 16 kvm som vi ønsket å kle inn med fönster og skjuvedörer for å vinterisolere. I utgangspunkt trudde vi at vi skulle anvende eksisterende rammeverk- men Andreas Andersson utfordret oss: Riv hele skiten - og bygg nytt! Det blir bedre og omtrent samme pris. Og gjett om vi er glade for at vi lyttet til hans faglige råd. Materialer ble bestilt via Andreas som tok seg av kontakt med leverandører- og det var veldig bekvemt for oss siden vi ikke bor permanent i Sverige. Selv om material-leveringene ble noe forsinket, gjennomførte Andreas jobben i tråd med oppsatt tidsfrist. Når vi så konturene av hva vi ville få: en ny vinterhave - ble Andreas utfordret av oss til å gjøre visse tilpassinger som vi i utgangspunktet ikke hadde tenkt på. Som f.eks. å legge varme-matte i gulv og parkett over. Samt nye tak-renner for resten av hus-fasaden. Vi fikk en fornuftig pris av Andreas og alt ble holdt innenfor offerter som ble gitt. Til og med når vi selv fant ut at vi skulle kjøpe entre-tak over inngang - monterte Andreas dette for oss. Vi er veldig takknemlig for hans faglige råd og ikke minst gode fag-kunnskaper. Når vi hadde behov for elektriker, fixet også Andreas dette. Og elektriker-jobb ble gjort i tid og til offert-pris. Vi mener vi har fått veldig mye for de penger vi investerte i vårt prosjekt og det takket være Andreas sin innsats og stå-på-humør. Alt ble gjennomført på den tilmålte tid - ca 8 veckar. Og da var vinterhave til å ta i bruk. Vi vil absolutt anbefale Andreas og Utängs Bygg ab for andre oppdragsgivere.

– Roger og Grzegorz Kvendseth (2020-01-09)

K

Renovation of certain areas of fd sommarstuga now åretrunt bosatd

Very happy with the work and the service. Andreas was very helpful, flexible and got the job done effeciently , on time (even though we changed some things and within budjet. What more can you want from a builder?

– Karl (2019-10-30)

H

Nytt badrum

Projektet var att bygga ett nytt badrum i ett källarutrymme. Bra resultat och bra samarbete och kommunikation under byggtiden!

– Helena (2019-05-04)

C

Attefallshus

Utängs bygg fick uppdraget att bygga en gäststuga på 25 kvm. Bygget skedde från en ritning och gjordes i lösvirke. Uppdraget innefattade allt från röjning och gjutning av platta till installation av el, vatten och avlopp. Vi gjorde en del förändringar efter förslag från Utängs bygg. Uppdraget var till ett fastpris och det utlovades en byggstart någon gång under februari eller mars 2016 och skulle ta 3 månader. En del extraarbete hanns också med. Bygget startades i tid och blev färdigt på utlovade tre månader och till avtalat pris. De frågetecken och problem, som uppstod under arbetets gång, löstes smidigt. Elintyg samt intyg från leverantörer av VA och våtrum kom också i tid. Sammantaget är jag mycket nöjd med Utängs bygg som byggare.

– Christer Wehrnlund (2016-06-30)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...