FemtioFemPlus Göteborg

Välkommen till FemtioFemPlus i Göteborg! Hos oss finns positiva, erfarna medarbetare som kan hjälpa dig med det mesta som faller inom ramen för RUT – och ROT-tjänster. Vi tillhandahåller både städning av alla de slag och trädgårdsarbete som exempelvis gräsklippning och skötsel av rabatter. Hos oss finns även skickliga hantverkare för de byggprojekt du vill ha hjälp med. Det är viktigt för oss att ha medarbetare som trivs och mår bra. Vi är övertygade om att det leder till kvalitet i kontakten med dig som kund. Vi arbetar också för att begreppen hållbarhet och miljö ska vara en självklar del i vår verksamhet. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan underlätta för dig i vardagen.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för FemtioFemPlus Göteborg.

F

Villarenovering

Kan varmt rekommendera FemFiofemPlus i Kållered då vi anlitat dem för renoveringar (större och mindre) + allmän förbättring inför försäljning av vårt boende i villa. (pimpnings osv..) Arbetena utfördes enligt överenskommelse till 100% + med tips och råd utöver överenskommelse för att följa standarder enligt Boverkets krav osv. FemtioFemPlus är snabba, effektiva och håller vad de lovat gällande priser och slutdatum. De tvekar ej heller att utföra kompletteringar enligt önskemål.

– Fred (2019-07-18)

P

Fönsterrenovering

Femtiofemplus anlitade jag för byte av fönster, fönsterbrädor mm. Behovet var akut och dom var kunniga och snabba. Vi är verkligen nöjda med arbetet och kan starkt rekommendera dom. Vi ger högsta betyg 5p.

– Peter (2019-07-16)

L

Femtiofemplus

Jag ger Femtiofemplus en klockren femma. Betyg 5 Snabba, flexibla, erfarna och priset hölls till sista öre. Fick information under arbetets gång, och när det blev en korrigering i den ursprungliga planen tillfrågades jag direkt. Kan varmt rekommendera dom.

– Lena (2019-07-14)

G

Trädgård samt städning

Jag har haft hjälp med trädgårdsarbete o städning i hemmet av två tjejer som arbetade var för sej inom sitt område. De utförde ett snabbt o välgjort jobb utan att fråga mej, de såg vad som skulle göras. Trädgården blev en oas och hemmet glänste

– Gull-Britt (2019-07-14)

E

Trädgård

Jag kan bara säga att så trevlig personal och så duktiga medarbetare trodde jag ej fanns, dom är mänskliga och omtänksamma, samt att man kan prata med personalen Jag blev änka i januari 2019 och jag bor i ett hus fram till 1 november 2019 och behöver hjälp med gräsklippning o rabatten då jag har en skada i ryggen och tomten är kuperad så jag klarar inte detta själv. Jag är mer än supernöjd och min skala är mer än 5. Jag är supernöjd och resultatet av arbetet som är superbt.

– Elke (2019-07-12)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...