55Plus Göteborg

Bild av företag 55Plus Göteborg

Välkommen till 55Plus Göteborg! Hos oss finns positiva, erfarna medarbetare som kan hjälpa dig med det mesta som faller inom ramen för RUT – och ROT-tjänster. Vi tillhandahåller både städning av alla de slag och trädgårdsarbete som exempelvis gräsklippning och skötsel av rabatter. Hos oss finns även skickliga hantverkare för de byggprojekt du vill ha hjälp med. Det är viktigt för oss att ha medarbetare som trivs och mår bra. Vi är övertygade om att det leder till kvalitet i kontakten med dig som kund. Vi arbetar också för att begreppen hållbarhet och miljö ska vara en självklar del i vår verksamhet. Kontakta oss redan idag så berättar vi mer om hur vi kan underlätta för dig i vardagen.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som 55Plus Göteborg har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för 55Plus Göteborg.

J

Delning av rum/Innervägg samt ny dörr

Noggranna, effektiva och trevliga! Rekommenderar starkt.

– Jenny (2023-09-11)

K

Flytta vägg

Väldigt snabba, dels på att komma ut göra bedömning och lämna offerten. Tydlig offert, priset stämde i slutändan. Jobbet utfördes snabbt och nogrannt. Kommer anlitas igen för framtida projekt!

– Karolina (2021-02-18)

A

Byta ytterdörr

Gjorde ett väldigt bra jobb! Utförde jobbet på överenskommen tid och till överenskommet pris

– Anders Rahm-Nilzon (2020-01-26)

F

Villarenovering

Kan varmt rekommendera FemFiofemPlus i Kållered då vi anlitat dem för renoveringar (större och mindre) + allmän förbättring inför försäljning av vårt boende i villa. (pimpnings osv..) Arbetena utfördes enligt överenskommelse till 100% + med tips och råd utöver överenskommelse för att följa standarder enligt Boverkets krav osv. FemtioFemPlus är snabba, effektiva och håller vad de lovat gällande priser och slutdatum. De tvekar ej heller att utföra kompletteringar enligt önskemål.

– Fred (2019-07-18)

P

Fönsterrenovering

Femtiofemplus anlitade jag för byte av fönster, fönsterbrädor mm. Behovet var akut och dom var kunniga och snabba. Vi är verkligen nöjda med arbetet och kan starkt rekommendera dom. Vi ger högsta betyg 5p.

– Peter (2019-07-16)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt