ARO Renew AB

Bild av företag ARO Renew AB

ARO Renew AB Förverkliga dina drömmar och ge ditt hus ett nytt liv. Vi utför jobbet åt dig medan du kan göra annat. Vi har mer än 15 års erfarenhet i renoveringar. Vi har jobbat åt olika företag och 2014 etablerade vi oss på marknaden som eget företag ARO Renew AB. Vi är naturligtvis registrerade för F-skatt och moms. Om Ni är berättigade till ROT-avdrag kan kostnaderna bli ännu lägre. Kolla gärna på vår hemsida www.arorenew.se Vi specialiserar oss på : Invändigt arbete - Sätta upp väggar - Ersätta bärande väggar enligt K-rytningar - Spackla - Måla - Tapetsera, - Lägga laminatgolv, parkettgolv - Lägga kakel och klinker, - Byta dörrar och fönster - Montera badrums- eller köksdetaljer Utvändigt arbete - Byta fasadbeklädnad - Måla fasad - Lägga papptak, tegeltak, plåttak - Bygga ny eller bygga om altan - Tillbyggnader enligt K-ritningar

Vi hälsar Er välkomna Alexandra Kwasniewska +46735414356 arorenew@gmail.com

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som ARO Renew AB har utfört.

Köksrenovering

Tralldäck

Tralldäck

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för ARO Renew AB.

E

Renovering hall, vardagsrum

Vi är mycket nöjda med resultatet av renoveringen av hallen och vardagsrummet.

– Eva (2024-02-14)

P

Proffsigt över hela banan!

Anlitar alltid ARO och kommer fortsätta med. Inget krångel. Pålitligt och med enastående kommunikation under resans gång.

– Petter (2023-09-18)

J

måla samtliga tak, väggar, Tapetsering och dörr foder samt uppsättning av nya golvlister.

Vi anlitade ARO Renew AB för att måla samtliga tak, väggar, tapetsering och dörr foder samt uppsättning av nya golvlister. Vi hade ca 3 möten innan vi bestämde oss för att gå igenom allt och dom var mycket noggranna att förklara vad och varför hur vi behövde renovera. Offert kom efter någon och arbetet påbörjades efter någon månad enligt överenskommelse. Arbetet som dom gjort är fantastiskt bra, vi är supernöjda!! Dom var noggranna, förklarade hela tiden vad dom gjorde, höll tidsplanen och utförde jobber excellent! Betyg 1-5, solkar 5:a Kan starkt rekommendera ARO Renew AB

– Johan (2023-09-16)

E

Total köksrenovering 12 kvm i Linköping

Vi har letat efter arbetare för att renovera vårt kök i lägenheten. Vi har tagit kontakt med flera företag. Det var en bra kontakt och en fin känsla från början med denna företag. En noggrant och professionellt utfört arbete. Bra samarbete. Alexandra och hennes team har gjort allt som behövdes och allt som vi önskade i vårt kök.

– Elena (2023-09-15)

D

Måleri

Aro Renew har målat mitt nybyggda hus och carport i traditionellt rött. Alex var vänlig och samarbetsvillig när han planerade. De kom i mål i tid, tog med egna ställningar, skyndade sig inte eller gjorde några misstag. Jag var nöjd med resultatet!

– Dominic (2023-05-16)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt