CRED AB

Välkommen till CRED AB VAD GÖR VI? Vår verksamhet omfattar huvudsakligen: – renoveringar, om- och tillbyggnader av privata villor i Stockholm – konvertering av råvindar – hyresgästanpassningar samt renovering och ombyggnad av kommersiella projekt såsom kontor, hotell och flerbostadshus – renovering och ombyggnad av (större) lägenheter innanför tullarna BAKGRUND OCH METOD Vår kunskapsbas sträcker sig från att analysera marknader, köpa, förädla och sälja till att uteslutande arbeta på entreprenad. Mot denna bakgrund ställer vi höga krav på resultat och har under en längre tid kommit att jobba mot en målgrupp som delar våra värderingar. Vi är duktiga på att allokera resurser, har ett sinne för detaljer samt ett genomgående affärsmässigt tänkande. ORGANISATION Normal omsättning i våra projekt brukar vara upp till cirka 30 pers. ÄGARE Delägarna i CREDAB har en gedigen erfarenhet inom byggprojektledning och VVS-projektering samt innehar BAS P / BAS U. FÖRSÄKRING Företaget innehar Kombinerade Företagsförsäkring, Egendomsskydd, Avbrott- och Ansvarsförsäkring. Högsta ersättning är 10.000.000 kr. Försäkringsbolag: IF.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som CRED AB har utfört.

Referensjobb "RENOVERING VINDSVÅNING, REIMERSHOLME" utfört av CRED AB

RENOVERING VINDSVÅNING, REIMERSHOLME

Referensjobb "OMBYGGNAD ARKITEKTKONTOR, STOCKHOLM/CITY" utfört av CRED AB

OMBYGGNAD ARKITEKTKONTOR, STOCKHOLM/CITY

Referensjobb "RENOVERING 60-TALS VILLA, LIDINGÖ" utfört av CRED AB

RENOVERING 60-TALS VILLA, LIDINGÖ

Referensjobb "RENOVERING LÄGENHET, TEGNÉRLUNDEN" utfört av CRED AB

RENOVERING LÄGENHET, TEGNÉRLUNDEN

Referensjobb "RENOVERING/OMBYGGNAD SEKELSKIFTESVILLA, LIDINGÖ" utfört av CRED AB

RENOVERING/OMBYGGNAD SEKELSKIFTESVILLA, LIDINGÖ

Referensjobb "OMBYGGNAD 70-TALS VILLA, LIDINGÖ" utfört av CRED AB

OMBYGGNAD 70-TALS VILLA, LIDINGÖ

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för CRED AB.

C

Tillbyggnad av villa, 26 m2 i enplan

Professionellt bemötande från början till slut. + Seriös offert och erfarenhet från liknande projekt + Vettigt fast pris som hölls + Möjlighet att påbörja projektet relativt snabbt + Bra kommunikation med projektledaren på plats + Byggarna enkla att ha att göra med (trots vissa språkförbistringar) + Tillbyggnad med (vad som verkar) vara kvalité – Kontrollansvarig och jag nöjd! Det enda som missades var att projektet förlängdes 2 veckor mot tidplan på grund av sen fönsterleverans och att det ibland kanske går lite väl fort vid val av material invändigt – var tydlig som beställare!

– Carl Larsson (2020-12-16)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...