Entreprenad i kvadrat AB

Entreprenad i kvadrats ledning har ca 20 års erfarenhet från att projektera byggprojekt och renovera badrum samt fastigheter för större bolag. Vi känner att ett starkt personligt engagemang och bred kompetens är vad många kunder söker men många byggföretag saknar - Där kommer vi in. Vi lägger stor vikt vid kommunikation och återkoppling genom hela projektet och vi inleder alltid med ett platsbesök utan förpliktelser för att fastställa vad du vill ha utfört och på vilket sätt. Sedan återkommer vi med en tydlig och överskådlig offert med ett fast pris för att du ska slippa obehagliga överraskningar.

null

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Entreprenad i kvadrat AB har utfört.

Referensjobb "Johanskyttes v 313" utfört av Entreprenad i kvadrat AB

Johanskyttes v 313

Utbyggnation av villa

Referensjobb "Badhusgatan 9" utfört av Entreprenad i kvadrat AB

Badhusgatan 9

Totalrenovering av villa

Referensjobb "Centralgatan 50" utfört av Entreprenad i kvadrat AB

Centralgatan 50

Ombyggnation av lokal

Referensjobb "Bungenäs" utfört av Entreprenad i kvadrat AB

Bungenäs

60 kvm sommarhus på Gotland

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Entreprenad i kvadrat AB.

T

Fuktsanering golv inkl rivning o återuppbyggnad

Trevliga och otroligt lätta att ha att göra med, tydliga offerter, höll vad de lovade, kom när de sagt att de skulle komma, mkt bra resultat på arbetet, städade upp efter sig varje dag så vi slapp dra runt byggdamm och sågspån i hela huset. De fixade det som blev missförstånd snabbt och utan problem (stort projekt - ofrånkomligt att ngt litet missförstånd uppstår). Vi hade blandat in ytterligare tre företag i projektet (för att vi ville ha en viss elektriker, en viss rörmokare etc) och Entreprenad i kvadrat fixade kommunikationen med dem galant och såg till att allt flöt. Rekommenderas! För den intresserade med liknande problem som vi hade kan nämnas att vi även anlitade Amalin AB för att lägga in deras mekaniskt ventilerade golv. (Entreprenad i kvadrat gjorde rivning, återuppbyggnad och golvläggning.) Amalin var också mkt bra och rekommenderas också.

– Tove (2019-10-30)

M

Bygg ut samt renovera garage och även viss fasadbyte

Vårt resultat nåddes fram till 110%, mycket lyhörd byggherre som var bra att ha att göra med, höll tider och infrmerade om byggets gång. Hantverkarna som var på plats var mycket noggranna med hålla ordning och reda och snyggt under byggets hela tid vilket även grannar och omgivning kommenterade och uppskattade. Vi är väldigt nöjda och imponerade av entreprenaden och varmt rekommendera Kakel I Kvadrat som entreprenör !!

– Mattias B (2019-02-25)

Offert för att göra om ett fall som inte finns idag

Blev endast en offert men väldigt proffsig i sitt bemötande, skulle inte tveka att anlita dem.

A

Renovering av badrum m dusch - offert

Mycket trevligt bemötande! Slutresultatet blev mycket fint. Justeringar åtgärdades snabbt.

– Annika (2017-10-23)

Nytt badrum i oanvänt rum

Bra att ha att göra med, särskilt VD Eric. Flexibla och måna om kunden. De problem som dök upp avhjälptes snabbt.

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...