REDONA BYGG

Redona Bygg är ett nystartat företag som grundas på mångårig erfarenhet av hembyggande. Jag, Daniel Redona, har byggt hus och hem i över tio år och efter en tid som ingenjörsstudent har jag beslutat mig för att återgå till byggbranschen, den här gången som egen företagare. Småskaligt företagande innebär nära kontakt och detaljkontroll för er som beställare och stort ansvarstagande från mig som uppdragstagare. Det innebär också mycket kreativ frihet där byggdrömmar kan förverkligas. Att hushålla med resurser är viktigt och särskilt fokus ligger på åldersbeständigt konstruerande, miljömässig hållbarhet och bevarandet av kulturella arv. Går ni i byggtankar, hör gärna av er så ser vi till att komma till bästa möjliga lösning för dig och ditt byggprojekt.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som REDONA BYGG har utfört.

Referensjobb "Intyg," utfört av REDONA BYGG

Intyg,

Certifikat Bas P/U

Referensjobb "" utfört av REDONA BYGG

Referensjobb "" utfört av REDONA BYGG

Referensjobb "" utfört av REDONA BYGG

Referensjobb "" utfört av REDONA BYGG

Referensjobb "" utfört av REDONA BYGG

Referensjobb "" utfört av REDONA BYGG

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för REDONA BYGG.

A

Elementskydd i ek,

Det mesta var mycket bra. Positivt och trevligt bemötande, Fick ett väldigt fint elementskydd i ek, i stort sätt så som vi ville ha det. Så en 4 blir det. Kommer troligtvis att ta kontakt Redona Bygg/ Daniel nästa gång vi har behov av en snickare.

– Anna-Karin & Roger (2019-11-18)

L

Bygge av loftsäng inomhus,

Servicen var väldigt bra, slutresultatet blev mycket tillfredsställande. Jag skulle absolut anlita honom igen, Bästa betyg,

– Lina (2019-11-13)

R

Byggnation av träningsanläggning,

Jag är väldigt nöjd med resultatet och jag fick en träningsanläggning som kommer stå i många år. Daniel är noggrann och metodisk i sitt arbetssätt och lägger högt värde på resultat. Han är mycket kompetent och jag skulle definitivt anlita honom igen. Han får 5/5, och jag har ingen tvekan att nästa person som anlitar honom skulle bli lika nöjd.

– Richard (2019-07-04)

P

Takomläggning,

Daniel Redona hjälpte oss med takomläggning. Redona Bygg lade om vårat tak som var i akut behov av renovering, byte av råspont och två takstolar visade sig vara en nödvändighet när vi rivit av det gamla taket. Arbetet löpte på mycket smidigt och det märktes tydligt att Daniel har mycket erfarenhet. Daniel var också väldigt lyhörd för våra önskemål och mån om att vi skulle bli nöjda, dock utan att tumma på sin yrkesstolthet. Slutresultatet och sista finishen var viktig för Daniel, vilket ledde till att det verkligen blev snyggt och bra! Skulle utan tvekan använda Redona bygg igen och rekommenderar honom till vänner och bekanta. 5 stjärnor av 5 möjliga!

– Petter & Joanna (2019-07-04)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...