Rörbussen Akutservice Stockholm AB

Välkommen till Rörbussen Akutservice AB Vår rörjour har öppet dygnet runt för dig som behöver en rörmokare akut i Stockholm. Våra rörmokare med välutrustade servicebussar är snabbt på plats i hela Storstockholm. Hos oss arbetar certifierade rörmokare med lång erfarenhet av att lösa stora som små vvs-problem snabbt och effektivt. Duktiga på värmepumpar Rörbussen Akutservice AB erbjuder installationer, service och reparationer av värmepumpar i Stockholm. Vi är specialister på akutservice och felsökning av värmesystem och värmepumpar. När du anlitar oss kan du känna dig trygg i att en utbildad rörmokare med lång erfarenhet hjälper dig. Rörjour i Stockholm dygnet runt Våra rörmokare är med välutrustade servicebussar redo för akuta problem med rör och avlopp i Stockholm / Storstockholm dygnet runt. När vi arbetar med vår rörjour och avloppsjour är det naturligtvis en fördel att våra rörmokare har mångårig erfarenhet i vvs-branschen. Rörbussen Akutservice AB är ett auktoriserat VVS-företag och hos oss arbetar endast utbildade rörmokare. Allt inom VVS i Stockholm Rörbussen Akutservice AB utför allt inom VVS i Stockholm. Vi är ett auktoriserat VVS-företag och arbetar enligt gällande branschregler för säker vatteninstallation. Rörmokare Stockholm Auktoriserat VVS-Företag RÖRMOKARE STOCKHOLM 08-747 77 10 info@rorbussen.se RÖRJOUREN HAR ÖPPET ALLA DAGAR, DYGNET RUNT. Omdömen från Reco.se! Besök gärna vår Facebook sida!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Rörbussen Akutservice Stockholm AB har utfört.

Referensjobb "Välkommen att kontakta oss!" utfört av Rörbussen Akutservice Stockholm AB

Välkommen att kontakta oss!

Referensjobb "Jour dygnet runt!" utfört av Rörbussen Akutservice Stockholm AB

Jour dygnet runt!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Rörbussen Akutservice Stockholm AB.

R

Installera bänkdiskmaskin

Hantverkaren gjorde ett bra jobb och gav ett bra förtroende för möjliga framtida uppdrag! Enda jag kan påpeka då jag själv är i branschen som elektriker är att möjligen återkoppla till kund när det uppkommer material som man inte tänkt på/räknat med som kund så man hela tiden vet vad som händer under tiden jobbet utförs. Utöver det så var allt kanon!

– Rickard (2021-01-18)

Kluckande/gurglande ljud i avloppet i köket

Hjälpsam och kunnig

A

Byte packning toalett, montering badrumsskåp

– Ann-Katrin (2019-10-04)

Installation av diskmaskin

A

Laga läckande kopplingar, dra nya ledningar mm

Toppservice och mycket väl utfört arbete.

– Anders (2019-07-25)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...