JUBO Construction AB

Bild av företag JUBO Construction AB

JUBO Construction AB är en byggpartner som hanterar hela spektrumet av ny, till- och ombyggnation. Alltid fackmannamässigt, punktligt och byggtekniskt korrekt. Aldrig med slarv, kortsiktiga lösningar eller otydlighet i kommunikation och process. Vi sätter vår yrkesheder i att alltid presentera och producera metoder som ger säkra, trygga och långsiktiga resultat - vare sig det gäller tidplan, materialval eller byggtekniska beslut. Hos JUBO Construction finner du ett erfaret och principfast bolag med ett team som alltid strävar efter bästa möjliga lösning för dig som kund, utan att tumma på kvalitet och finish. Vi kan bygg och hantverk ner till minsta beståndsdel och räds aldrig oväntade utmaningar i projekten, då vi sällan stöter på problem eller behov vi inte kan lösa. Med branschens hårdast arbetande personal kan vi dessutom alltid erbjuda konkurrenskraftiga avtal utan att prispressa materialval eller föreslå kortsiktiga lösningar. Våra arbetare låter mobilen ligga kvar i fickan och jobbar hellre över en tar en extra fikarast - vilket återspeglas både i effektivitet och slutresultat. Plikttrogenhet och arbetsvilja är bärande ledord hos oss på JUBO Construction! Vi förverkligar din vision! Vare sig det handlar om att renovera ditt hus till en drömvilla, bygga ett sommarparadis ute i skärgården eller om du ansvarar för en större entreprenad och söker högsta kvalitet och struktur så tar vi oss an din förfrågan med ambition och intresse. I samma stund som du överlämnat en beskrivning av dina behov tar vi över ansvaret för rapp återkoppling mot en transparent och lösningsorienterad dialog. JUBO Construction AB har säte på Bryggavägen 96B, Ekerö, med aktiva projekt över hela Storstockholm. Kontakt oss redan idag så stöttar vi dig hela vägen från idéstadiet till utarbetad uppdragsbeskrivning!

Byggfirma med specialitet inom villa- och husbyggnation. Tydlig kommunikation, fackmannamässig kvalitet och branschens hårdast arbetande personal! Text visas om bilden är trasig Besök gärna vår Instagram!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som JUBO Construction AB har utfört.

Fritidshus på Mefjärd 2022

Påbörjan av nytt fritidshus på Mefjärd i den härliga vårsolen.

Takterass

En takterass i tryckimpregnerat furu, med en helt fantastisk utsikt!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för JUBO Construction AB.

E

Tillbyggnad av fritidshus

Höll tidsplan. Höll offerten. Bra slutfinish. Lyhörda och smidiga gällande ändringar. Vi är mycket nöjda med Jubo Construction och vill varmt rekommendera detta byggbolag! Skulle gärna anlita dem igen!

– Erik & Inger (2022-01-07)

K

Bygga högre plank runt altan med belysning

Det blev så fint, helt enligt önskemål. Snabba, trevliga i kontakten, bara positivt från oss. Anlitar er gärna igen!

– Katarina J Älvsjö (2020-08-02)

T

Ett stort + ett mindre altandäck

Mycket snabb och bra start av projektet med tydlig kommunikation och överenskommelser om vad som utföras och hur. Mycket bra genomförande, yrkesskickligt och snabbt, och med noggrann uppföljning av alla detaljer under tiden. Lyhört för frågor och synpunkter. Genomfört på tid och enligt kostnad. Bara positiva erfarenheter från detta jobb!

– Torbjörn (2020-06-04)

K

Byggnation renovering enbostadshus

JUBO Construction har anlitats utav mig Klaus Toth privatperson i byggnation renovering enbostadshus. Ett stort och omfattande arbete som planerades och startade sommaren 2019, JUBO utsågs till totalentreprenör. Arbetet omfattade både rivning samt uppbyggnad där JUBO ombesörjde såväl UL som EL Målning. JUBO har utan anmärkning utfört arbetet säkert och på utsatt tid. Utmärkt korrespondens mellan entreprenör och byggherre. Kan inget annat än att rekommendera JUBO vidare vilket jag gjort. Betyg 4,8 utav 5

– Klaus (2019-06-01)

Kontakt