Ohan och Thagesson Bygg AB

Vi är ett bolag med många års erfarenheter av renoveringar, utbyggnad, nybyggnation, fönster/dörr byten, kök, dräneringar, stenläggning, murar. Totalentreprenad är en självklarhet om ni som kunder önskar detta då vi har ett djupt samarbete med såväl el-firmor som VVS-firmor. Hör gärna av er om ni önskar offert på just ert projekt. Referenser på @otbyggab på instagram Mvh OT Bygg AB

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Ohan och Thagesson Bygg AB.

R

Altan

Mycket kunnig och seriös firma . Hela processen från kundmöte till avstämning efter avslutat jobb var utmärkt. Jag uppskattade att man tog tid att diskutera olika alternativ på design. Projektet slutfördes inom avtalat pris och tid. Snickarna var mycket skickliga och noggranna. Jag kände att man la ner extra tid och energi på att ge mig en riktigt snygg och välbyggd altan. Jag kommer att anlita firman när jag behöver byggare igen. Rekommenderas!

– Rose-Marie (2020-08-19)

M

Installering av Ikeakök

Vi blev både proffsigt och trevligt bemötta. De kom med förslag och var snabba på att följa våra extra önskemål t ex isolerade de i väggar och tak som var behövdes öppnas upp för att dra el. De hade kontakt med snabb elektriker och vvs:are och kunde vara på plats och utföra jobbet inom rimlig tid. Vi valde att skruva ihop stommarna själva och OT Bygg hjälpte till med installering. De satte bland annat upp täckskivor och sågade ut för spishällen. De montera inbyggd micro och ugn, även inbyggd diskmaskin. Överlag var vi väldigt nöjda.

– Malin (2020-03-11)

H

byte av bänkskiva/köksbänk

Jag fick snabbt kontakt med Michael på Ohan och Tagesson Bygg AB. Ett mycket professionellt bemötande och lätt att prata med kring olika förslag och tankar för min köksrenovering. Michael kom snabbt och måttade för att göra en offert och arbetet kunde påbörjas efter några veckor när bänkskivan var på plats i Göteborg. Jag är så nöjd med resultatet också, snyggt och bra utfört. Även extra-grejer som var lite kluriga att få till löste de galant! Kan varmt rekommendera dem till andra!

– Hanna (2020-02-29)

S

Nedsänkt jacuzzi

De hjälpte oss att sänka ned vårt Spabad i altan. Trevliga och lösningsorienterade (kom med nya förslag då det inte gick att göra som vi ville pga garantier).

– Shanna (2020-02-25)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...