BRA RENOVERING 76 Sthlm

Välkommen till Bra Renovering 76 Sthlm! Bygga nytt? Renovera? 20 års erfarenhet i branschen. Nybyggnation Vill du bygga till; uterum, tillbyggnad, terass, grillkåta, bastu eller friggebod. Vi håller till i Stockholm men tar uppdrag i hela Sverige. Renovering Vare sig du behöver renovera om hela huset eller om det är dags att se över kök, badrum, måla om barnens rum. Vi hjälper dig med allt. Kontakta oss gärna för en kostnadsfri offert!

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som BRA RENOVERING 76 Sthlm har utfört.

Referensjobb "Nybyggnation" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Nybyggnation

Referensjobb "Kök" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Kök

Referensjobb "Lusthus" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Lusthus

Referensjobb "" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Referensjobb "Kök" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Kök

Referensjobb "" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Referensjobb "Kök" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Kök

Referensjobb "Badrum" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Badrum

Referensjobb "" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Referensjobb "Altan" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Altan

Referensjobb "Kök" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Kök

Referensjobb "Toalett" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Toalett

Referensjobb "" utfört av BRA RENOVERING 76 Sthlm

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för BRA RENOVERING 76 Sthlm.

V

En totalrenovering av badrum.

Tydlig offert och mycket tillmötesgående under projektets gång, är supernöjd med slutresultatet.

– Vera (2020-03-24)

K

Ordna utrymme för diskmaskin

Vi är supernöjda med både Bra Byggares förmedlingstjänst och med Bra Renovering76 Sthlm, Jacek Adaszek Jacek är noggrann och mycket kompetent. Informativ under hela jobbets utförande och kreativa idéer och lösningar vid genomförandet. Lätt att planera med under projektet eftersom vi gjorde inköpen själva. Bra Renovering 76, har också El och Rör samarbetspartners med i byggprojekten. Håller tider och Offert. På skalan 1- 5 fem får Jacek utan tvekan 5. Vi är mycket nöjda med både Bra Byggares förmedling och Jaceks, Bra Renovering76s arbete.

– Kristina (2020-03-23)

D

Renovering av ytskikt

Projektbeskrivning: Renovering av ytskikt väggar ca 17kvm i hall: Grov samt finspackling av vitmålad råbetongvägg som sedan målades vit. Byte av en sida på en platsbyggdgarderob som ansluter och livar med vägg, som sedan också spacklades och målades men även tapetserades med mösteranpassning tot ca 5kvm. Resultat: Mycket tillfredsställd med resultatet! Utförande: Arbetet påbörjades mindre än en vecka efter att Jacek vart på besök för att ge pris/offert. Vi tog en snabb genomgång första dagen för att stämma av jobbet osv. Jacek var mån att komma igång omedelbart. Dock fick han VAB en dag vilket gjorde att arbetet drog över helgen och 1,5 arbetsdagar. Avtalat pris/tid: Pris blev enligt avtalat och material/inköp redovisades vid fakturering mycket transparent och bra! Tiden drog som sagt över ca två dagar, men Jacek kompenserad detta med att erbjuda sig att även måla taket utan extra kostnad, vilket vi uppskattade mycket!

– Daniel (2020-02-11)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...