Huldén Bygg AB

Bild av företag Huldén Bygg AB

Välkommen till Huldén Bygg AB Vi är ett byggföretag i Norrort som främst arbetar i Stockholmsområdet. Vi har och har även haft en del projekt i skärgården. Vi utför stora som små uppdrag både inom som utomhus från några timmar till månader långa projekt. Vi jobbar alltid för att kunderna ska vara nöjda och vi har haft flera återkommande kunder. Vi samarbetar sedan flera år tillbaka med flera yrkesgrupper som elektriker, rörmokare, målare, golvslipare mm så att du som kund inte behöver ringa nån mer än oss så sköter vi resten. Så tveka inte att höra av dig. Kontakt: Stefan Huldén 070-230 73 17 huldenbygg@gmail.com

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Huldén Bygg AB har utfört.

Köksrenovering

Altanbygge

Ny Trall/Altan

En ny tillbyggd entré

Tillbyggnad och renovering Vi fick hjälp med golvläggning, köksbygge, utbyggnad av hall/entré/farstu, panelbyte på utsidan av huset. Vid flera av projekten har han även hjälpt oss med målning och elarbeten. Vi är Supernöjda med jobbet som är utfört! Det blev Jättebra! Företaget var hela tiden tillgängliga och serviceminded plus en tydlig offert. • JACOB •

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Huldén Bygg AB.

J

Tillbyggnad och renovering

Vi fick hjälp med golvläggning, köksbygge, utbyggnad av hall/entré/farstu, panelbyte på utsidan av huset. Vid flera av projekten har han även hjälpt oss med målning och elarbeten. Vi är Supernöjda med jobbet som är utfört! Det blev Jättebra! Företaget var hela tiden tillgängliga och serviceminded plus en tydlig offert.

– Jacob (2023-01-05)

J

Bygga om och bygga ut en altan

Vi fick hjälp med med att bygga om och bygga ut en altan/trädäck. Jobbet utfördes mycket bra, företaget kom med egna idéer och förslag om utformning och detaljer på arbetet som genomfördes. Företaget skötte sig utmärkt och höll vad de lovade.

– Johan Å (2022-11-04)

J

Fasadrenovering, panelbyte

De har satt ny panel på en hel gavel (med allt vad det innebär). Även målat ett fönster, dörr, samt hanterat vindskivor och dylikt. Jag är nöjd med jobbet, bra kvalitet, dialog och offert som stämde med utfallet.

– JANE S (2022-08-30)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt