T.C.G Bygg AB

TCG Bygg är ett företag med visionen att återuppbygga yrkeshedern till detta hantverksyrke. Allt för länge har yrket fått sämre och sämre rykte där endast kvantitet har varit i fokus. Med TCG Bygg får kunden en annan erfarenhet av vad en riktig hantverkare är där fokus är kvalitet och att förverkliga kundens alla önskemål. Vi har en gedigen erfarenhet trots vår ringa ålder där vi tillsammans har över 30års erfarenhet inom bygg branschen både med små som stora projekt. Vi innehar alla kvalitetsdokument som behövs samt ansvarsförsäkringar. Ni är välkomna att kontakta oss för en förfrågan av offert.

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för T.C.G Bygg AB.

I

Dörrkarm + ny dörr

Tamas gjorde ett finfint jobb hos mig med att bygga till en vägg, få upp helt nya dörrkarmar och fixa så att vi kunde anpassa en äldre originaldörr till dessa. Han är noggrann, lätt att ha å göra med och en mycket sympatisk kille som jag hoppas kunna anlita snart igen :)

– Isaac R (2021-04-19)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...