T.C.G Bygg AB

TCG Bygg är ett företag med visionen att återuppbygga yrkeshedern till detta hantverksyrke. Allt för länge har yrket fått sämre och sämre rykte där endast kvantitet har varit i fokus. Med TCG Bygg får kunden en annan erfarenhet av vad en riktig hantverkare är där fokus är kvalitet och att förverkliga kundens alla önskemål. Vi har en gedigen erfarenhet trots vår ringa ålder där vi tillsammans har över 30års erfarenhet inom bygg branschen både med små som stora projekt. Vi innehar alla kvalitetsdokument som behövs samt ansvarsförsäkringar. Ni är välkomna att kontakta oss för en förfrågan av offert.

 

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som T.C.G Bygg AB har utfört.

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av T.C.G Bygg AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Badrumsrenovering" utfört av T.C.G Bygg AB

Badrumsrenovering

Referensjobb "Kakling" utfört av T.C.G Bygg AB

Kakling

Referensjobb "Poolbygge före" utfört av T.C.G Bygg AB

Poolbygge före

Referensjobb "Poolbygge efter" utfört av T.C.G Bygg AB

Poolbygge efter

Referensjobb "Altan" utfört av T.C.G Bygg AB

Altan

Referensjobb "Tillbyggnad" utfört av T.C.G Bygg AB

Tillbyggnad

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för T.C.G Bygg AB.

A

Riva vägg/sätta upp ny vägg

Vi fick hjälp av Tamas att riva två väggar och sätta upp nya för att göra ett sovrum till två mindre sovrum. Vi är väldigt nöjda med arbetet och resultatet! Tamas har varit väldigt trevlig och tillmötesgående! Han har även tagit sig tid att besvara de frågor vi haft om annat som varit hantverksrelaterat. Han lämnade även förslag på idéer på hur man kunde utforma de nya rummen, där vi t.ex. landade i att bygga en inbyggd hylla i en av de nya väggarna och vi är väldigt nöjda med resultatet även där. Vi kan varmt rekommendera T.C.G. bygg och Tamas som hantverkare!

– Anton (2021-09-08)

R

Bygga altan, nytt material och ritning finns

T.c.g Bygg Ab hanterade vårt projekt. De justerade våra skisser så att trädäcket skulle klara vikten från ett spa-bad, schaktade marken, reglade och slutförde. Allt gjordes inom den tidsram vi satt som krav. Tamas var lätt att få en bra kontakt med. Han var väldigt lyhörd och tålmodig gällande våra önskemål. Kommer alltid vara min första kontakt.

– Robert (2021-07-03)

S

Vi behöver bygga trädäck runt poolen asap

TCG byggde träck för oss från husets fasad till runt poolen. Det är en firma som kan sitt jobb, och agerade professionellt under uppdraget. Jag rekommenderar gärna TCG till alla som behöver hantverkare hemma eller för andra företag.

– Shahrokh (2021-06-15)

I

Dörrkarm + ny dörr

Tamas gjorde ett finfint jobb hos mig med att bygga till en vägg, få upp helt nya dörrkarmar och fixa så att vi kunde anpassa en äldre originaldörr till dessa. Han är noggrann, lätt att ha å göra med och en mycket sympatisk kille som jag hoppas kunna anlita snart igen :)

– Isaac R (2021-04-19)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...