SnickarFranck

SnickarFranck drivs av Jesper Franck som har tjugo års erfarenhet i byggbranchen. Sommaren 2012 startade Jesper firman och har sedan dess inriktat sin verksamhet mot hållbart och ekologiskt byggande samt renovering av äldre hus och skaffat sig specialkunskap inom området. SnickarFranck utför både mindre och större arbeten. För riktigt stora byggprojekt står firman som entreprenör och anlitar välrenommerade samarbetspartners inom alltifrån markarbeten, el och VVS till kakelsättare, murare och trädgårdsanläggare. För dig som vill inreda ett äldre hus, eller vill bygga nytt med ekologiska material samarbetar vårt företag med meriterade hantverkare inom byggnadsvård, möbelsnickeri och ekoisolering. För att titta närmare på utförda och pågående projekt välkommen till Facebook eller Instagram @snickarfranck Delägare i företaget är Jespers hustru Annmarie Brandstädter, konstnär och utbildad designer samt lärare. Annmarie har över tjugo års yrkeserfarenhet inom grafisk formgivning och design, med bl.a. utformning och inredning av privata och offentliga utrymmen. Hon kommer gärna med tips kring planlösning och gör även kompletta ritningar för bygglov. För att titta närmare på Annmaries verksamhet välkommen till: www.amiebrand.com Referenser: I vår skånelänga utan några räta vinklar någonstans fick vi snabbt och snyggt en platsbyggd garderob och ett gavelfönster. Vid nästa byggjobb ringer vi snickare Jesper igen. Kan varmt rekommendera! / Mia Brinck & Björn Owenmark, Ängelholm 076 - 870 64 46 Vi har anlitat Jesper flera gånger för större renoveringsprojekt i vårt gamla hus från slutet på 1800-talet. Det har bland annat handlat om golvläggning, regling, isolering och montering av gipsskivor. Jesper är mycket pålitlig och en av få hantverkare vi träffat som faktiskt håller överenskomna tider! Han är noggrann och gör sitt jobb med hög kvalité. Vi kan därför med glädje rekommendera SnickarFranck! / Ulrika & Johan Ludvigsson, Gånarp 073 - 084 57 24 Vi bor i ett äldre hus med många prång och där inga väggar är raka. Det krävs både uppfinningsrikedom och kreativitet för att få till snygga lösningar, vilket Jesper definitivt har. Vi kan varmt rekommendera honom! / Kerstin & Jon Pedersen, Ängelholm 070 - 456 72 20

 

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för SnickarFranck.

M

Ombyggnad av förråd

Bara positiva saker att säga om Jesper. Han byggde om ett förråd till vinterbonat stuga. Vi har redan rekommenderat honom till våra bästa vänner så han får full score från oss. 5.

– Mike (2019-12-12)

J

Ombyggnad

Han svarar alltid eller återkommer snabbt när man sökt honom, ger rättvisa kostnadsförslag, skickar bra fakturor som är lätta att förstå. De jobb han har utfört har varit av varierande slag. Vi bor på i ett gammalt hus och det krävs flexibilitet, kunskap och att man är en liten idéspruta när det ska göras saker här. Allt utförs till fullaste belåtenhet. Snickarfranck får 5 i betyg, vi kommer att anlita honom igen och vi rekommenderar honom varmt.

– Joan (2019-12-12)

P

Fasadbyte , Fönsterbyte

Vi fick hjälp med renovering av fasad och byte av fönster. Men också allmän rådgivning om materialval som är lämpliga för äldre hus, konstruktionshållbarhet och översyn av husets skick. Väldigt proffsigt och noggrant , Lätt att arbeta med, bra kommunikation och rådgivning.

– Pernilla (2019-12-12)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...