Storstadens Plåtslageri AB

Bild av företag Storstadens Plåtslageri AB

Välkommen till Storstadens Plåtslageri AB! Vi på Storstadens Plåtslageri AB värnar om goda relationer genom att alltid bemöta kunder och medarbetare på ett öppet och personligt sätt. Vi jobbar ständigt efter att hantverket vi utför är för att nå en tätare, hållbarare och vackrare framtid. Storstadens Plåtslageri är ett företag med lång erfarenhet av plåtslageri, tegelomläggningar och övriga takarbeten. Vi är utbildade plåtslagare och utför takläggning i hela Stockholm både till företag, BRF och privatpersoner. Kontakta oss idag för en kostnadsfri översyn utav ditt tak! .

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Storstadens Plåtslageri AB har utfört.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Storstadens Plåtslageri AB .

M

Falsad bandplåt

Vackert handfalsat bandplåtstak lade denna firma till mig. Är det något jag fått komplimanger för på mitt nybyggda hus så är det just taket. Väldigt nöjd och har redan rekommenderat dom vidare.

– Marcus (2022-09-12)

Y

Takomläggning, tegel till plåt

Bra bemötande. Allt utfört perfekt enligt offerten även hållit tidsplanen tills arbetet var slutfört. Kan rekommenderas.

– Yvonne (2021-12-16)

K

Takomläggning

Bra utfört, trevliga, höll tiden, städade efter varje dag. Inget jag var missnöjd med

– Kjell (2021-12-14)

A

Omläggning av tak

Mycket kompetenta, lyhörda för mina önskemål och gav fina förslag på lösningar jag kände direkt passade mitt hus. Ett trevligt, tryggt och lättsamt samarbete vilket gör att jag varmt rekommenderar dessa hantverkare till alla som behöver hjälp med tak.

– Anne-Marie (2021-07-01)

S

Läckade tak

Vi anlitade Storstadens Plåtslageri AB för att åtgärda vårt läckande plåttak som tidigare fått en undermålig renovering av en annan firma som sedan gått i konkurs. Vi fick snabbt offert och Storstadens Plåtslageri kunde hjälpa oss snabbt, vilket var viktigt då det läckte in i huset. I offertläget fick vi två olika förslag och rekommendationer och motivationer till båda förslagen som hjälpte oss mycket att välja rätt alternativ för oss. Själva bytet gick smidigt, kommunikationen var lite bristfällig i början men efter påpekande så flöt det på riktigt bra och de anpassade sig så som vi önskade. Vi fick löpande rapporter och under arbetets gång så kom det fram att delar som offererats kunde hoppas över då vissa delar från gamla taket kunde återvinnas. De hjälpte sedan även till att byta skivor på vår vind där det blivit fuktskadat, sätta in fläktar för att torka upp och mögelsanera. Vi är väldigt nöjda med deras arbete. De är trevliga och proffsiga och offerten hölls perfekt. Betyget blir 4/5, skulle lätt ha blivit en 5:a om kommunikationen funkat bättre.

– Sofi N (2021-02-09)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • Nästa

Kontakt