Storstadens Plåtslageri AB

Välkommen till Storstadens Tak! Vi på Storstadens Tak värnar om goda relationer genom att alltid bemöta kunder och medarbetare på ett öppet och personligt sätt. Vi jobbar ständigt efter att hantverket vi utför är för att nå en tätare, hållbarare och snyggare framtid. Storstadens Tak är ett företag med lång erfarenhet av plåtslageri, tegelomläggningar och övriga takarbeten. Vi är utbildade plåtslagare och utför takläggning i hela Stockholm både till företag, BRF och privatpersoner. Kontakta oss idag för en kostnadsfri översyn utav ditt tak! .

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som Storstadens Plåtslageri AB har utfört.

Referensjobb "-" utfört av Storstadens Plåtslageri AB

-

-

Referensjobb "-" utfört av Storstadens Plåtslageri AB

-

-

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Storstadens Plåtslageri AB .

A

Omläggning av tak

Mycket kompetenta, lyhörda för mina önskemål och gav fina förslag på lösningar jag kände direkt passade mitt hus. Ett trevligt, tryggt och lättsamt samarbete vilket gör att jag varmt rekommenderar dessa hantverkare till alla som behöver hjälp med tak.

– Anne-Marie (2021-07-01)

S

Läckade tak

Vi anlitade Storstadens Plåtslageri AB för att åtgärda vårt läckande plåttak som tidigare fått en undermålig renovering av en annan firma som sedan gått i konkurs. Vi fick snabbt offert och Storstadens Plåtslageri kunde hjälpa oss snabbt, vilket var viktigt då det läckte in i huset. I offertläget fick vi två olika förslag och rekommendationer och motivationer till båda förslagen som hjälpte oss mycket att välja rätt alternativ för oss. Själva bytet gick smidigt, kommunikationen var lite bristfällig i början men efter påpekande så flöt det på riktigt bra och de anpassade sig så som vi önskade. Vi fick löpande rapporter och under arbetets gång så kom det fram att delar som offererats kunde hoppas över då vissa delar från gamla taket kunde återvinnas. De hjälpte sedan även till att byta skivor på vår vind där det blivit fuktskadat, sätta in fläktar för att torka upp och mögelsanera. Vi är väldigt nöjda med deras arbete. De är trevliga och proffsiga och offerten hölls perfekt. Betyget blir 4/5, skulle lätt ha blivit en 5:a om kommunikationen funkat bättre.

– Sofi N (2021-02-09)

T

Mycket professionella

'Mycket professionella, trevligt bemötande, allt enligt önskemål. Lätta att samarbeta med, superbra kommunikation, jag är jättenöjd!'

– Tina (2021-01-07)

S

Lägga om taket

Resultatet blev mycket bra. Dem har varit hjälpsamma och kom med förslag för hur man kan göra visa grejer som vi har inte räknad med. Arbetet tog mer tid än uppskattad och dålig väder bidrog antagligen till det. Kommunikationen kunde ha blivit bättre men annars är vi nöjda. Rekommenderar.

– Sorin (2020-04-15)

G

Översyn av tak

De gjorde det jag hade behov av på ett enkelt och rättframt sätt. Motsvarade förväntningarna.

– Gunnar (2019-05-03)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...