adiHERO AB

Bild av företag adiHERO AB

Vi bygger inte bara strukturer, vi skapar känslor. För oss handlar det om att sammansätta material på ett sätt som berör själen och skapar ett hem. Om du letar efter något mer än bara kakel och murbruk, är vi det rätta valet för dig. Vi förstår det!

innehar Certifikat Instagram ArtikelVillaNytt

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som adiHERO AB har utfört.

Renoverat kök,

Renoverat sovrum,

Renoverad tvättstuga,

Renoverat badrum,

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för adiHERO AB .

P

Renovering,

Vi anlitade Adrian för renovering av en tråkig tvättstuga till ett fint badrum. Ingenting är omöjligt för Adrian. Han är professionell och fixar det mesta, och skulle det uppstå komplikationer under renoveringen ger han bra förslag till lösningar. Han har även en bra känsla för design och detaljer. Arbetsplatsen är aldrig stökig. Fakturan är löpande med en detaljerad materiallista enligt överenskommelse. Kostnaderna är rimliga. Jag kan varmt rekommendera honom.

– Pan (2024-02-28)

D

Tillbyggnad kök samt montering

Renoverat lägenhet. Anlitade Adrian som gjort allt för att jag ska bli nöjd som kund. Förslår bättre lösningar som dessutom är billigare. Väldigt kompetent och proffsig! Kan varmt rekommendera honom. Grymt nöjd med nytt golv, kök!

– Daniel Dubar (2019-11-10)

M

Bredspackling å målning

Adrian är kunnig, seriös och hjälpsam, å vill lösa allt på bästa sätt! Rekommenderas!

– Mikael Hallqvist (2019-10-26)

J

Lägga kakel och klinker på liten toalett

Adrian hjälpte oss att lägga kakel och klinker på en liten gästtoalett. Vi är mycket nöjda med resultat och bemötande. Mycket noggrant utfört arbete och faktura enligt offert.

– Johan (2019-03-28)

Hantverkarens svar

Tack! Hedrad av eran förtroende.

E

Måla + tapet övervåning i privathus

Tre sovrum: Riva innertak, sätta nytt, måla 2 rum, tapetsera 1 rum, sätta listor. Vi är väldigt nöjda med resultatet! Adi är en kunnig, noggrann och flexibel hantverkare! Han kom med flera förslag till ändringar som vi inte tänkt på själv (rivning av en nisch, att byta innertak i stället för att måla om på något som hade behövd skrapas först), och som blev väldigt vällyckade. Adi är noga med underarbetet så att resultatet blir bra. Han har haft fokus på att vi ska bli nöjda med arbetet. Sedan första kontakten har vi haft en bra dialog med Adi. Han är en trevlig person vilket såklart är ett plus när han ska arbete i vårt hem. Adi är lätt att hålla kontakten med även efter han gått för dagen (t.ex. e-mail). Vi rekommenderar starkt Adi för jobb som detta!

– Elsebeth (2019-02-03)

Hantverkarens svar

Tack! Det varit ett nöje att jobba för er!

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt