gWork AB

Vi gillar ordning och reda, struktur och men också full fart. När du som kund är nöjd är vi nöjda! gwork vänder sig både till privatpersoner, företag och organisationer i Stockholmsregionen. Även om företaget är relativt nystartat har vi många års erfarenhet och kunnande av både renoveringsprojekt, om- och tillbyggnation och nyproduktion. En av våra verkliga styrkor är vårt breda nätverk av kompetenta entreprenörer i vår närhet. Där har vi direkt tillgång till all nödvändig specialkompetens inklusive samtliga nödvändiga certifikat såsom våtrums- och elbehörighet. Vi tar dessutom gärna hand om helheten i Ert projekt för att ta det från start till mål. Detta kan inkludera både förstudier och projektering och vi kan även hjälpa Er med upphandling och kontrakt.

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som gWork AB har utfört.

Referensjobb "Platsbyggd bokhylla" utfört av gWork AB

Platsbyggd bokhylla

Dom har hjälpt oss med att bygga en platsbyggd bokhylla med sekelskifteskaraktär. Riktigt nöjd!

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för gWork AB.

A

Platsbyggd bokhylla

Dom har hjälpt oss med att bygga en platsbyggd bokhylla med sekelskifteskaraktär. Se bifogad bild. Skulle ge dem betyg 5, riktigt nöjd!

– Alexander (2020-03-11)

T

Renovering i lägenhet

Satt in två industrifönster i en lägenheten. Satt upp en vägg plus gjort en köksinstallation. Håkan är jättebra, kan

– Tomas M (2020-03-06)

J

Golvrenovering

Vi fick hjälp med golvlackering och nytt klinkers. Vi är supernöjda, allt har verkligen funkat. Från offert till faktura.

– Joakim L (2020-01-24)

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...