Firma: Mattsson, Christoffer

Bild av företag Firma: Mattsson, Christoffer

Jag hjälper dig med din trädgård, mark eller grävnings projekt! Ex: Mark och anläggning, dränering, schakt, enskilt avlopp, vägarbete Trädgårds projekt Pool, spa eller jacuzzi Trägårdsdesign, planera eller anlägga Trädfällning samt stubbfräsning Stensättning, plattsättning eller marksten Står för kvalité och även god service, jag ser till att du blir nöjd. Mycket erfarenhet och är noggrann. Välkommen att kontakta mig!

Mattsson

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för Firma: Mattsson, Christoffer.

M

Maskinist/arbetsledare

Christoffer har tidigare varit anställd hos oss och jag har haft honom som maskinist/arbetsledare på mina projekt. Han har hög arbetsmoral och är mycket populär i sociala sammanhang. Kommer bra överens med alla och är väldigt förtroendeingivande. Han är mycket kunnig inom det mesta vad det gäller bygg- och markbranschen. Kan läsa och tyda ritningar samt hitta fel och brister i dom. Senaste nu har jag hyrt in Christoffer som maskinförare på ett stort markjobb i Norrköping där han agerar maskinist samt arbetsledare där han lämnar både mig och min beställare med tillfredsställda resultat. Han lämnar alltid goda resultat, sköter sina arbetstider, ärlig och otroligt kunnig. Ger Christoffer en klar 5/5 i betyg då allt med honom bara funkar.

– Marcus (2022-02-23)

E

Engagerad och pålitlig

Varit arbetsledare för Christoffer Mattsson, kan bara svara för att han är en engagerad och pålitlig kille som är noggrann och har bra social kompetens.

– Erik (2022-01-12)

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt