S Metod AB

Välkomna till Swiss Metod. ETT KOMPLETT MÅLERIFÖRETAG Vårt uppdrag är att erbjuda tjänster av högsta kvalitet för både privata och kommersiella kunder inom målning och sprutlackering. Vi tillhandahåller dessa tjänster genom noggrannhet och med kvalitetskontroll för att ge högre kundnöjdhet än konkurrenterna. I vår verkstad utför vi sprutmålning av köksluckor, garderobsdörrar och golvlister. Med vår erfarenhet kan vi vara behjälpliga med allt, från val av kulör med professionell rådgivning via vår leverantör, till att lösa komplicerade projekt som till exempel limfärg eller reparation av fasad inför målning. Kontrakt ses som överenskommelse mellan parterna som kommer att få långsiktiga fördelar från samarbetet. Våra målare har flera års erfarenhet och vana vid de flesta situationer. Stor fokus läggs på att lösa problem som uppkommer under projektens gång. Allt för att våra kunder ska känna sig nöjda med vår insats. Vi utför arbete inom både nybyggnation och renovering. Allt som har med: • Målning utvändigt • Målning invändigt • Sprutlackering Vi har F-skatt och ansvarsförsäkring. Kvalitet framför allt, utmana oss! Vi ser fram emot att ha ett möte där vi kan ge dig mer information om fördelarna med vårt samarbete. Vänligen kontakta oss för att boka tid. Omdöme Reco

Referensjobb

Här kan du se tidigare jobb som S Metod AB har utfört.

Referensjobb "Bygglov" utfört av S Metod AB

Bygglov

Vi hade nöjet att få arbeta på ett projekt tillsammans med Bygglov-teamet. Fantastiska fyra dagar på ett utmanande projekt.

Referensjobb "Hotel MJ`S" utfört av S Metod AB

Hotel MJ`S

Komplett transformering av alla ytor med nya kulörer.

Referensjobb "Trappmålning" utfört av S Metod AB

Trappmålning

Ge nytt liv åt din gamla trappa.

Referensjobb "Utomhusmålning " utfört av S Metod AB

Utomhusmålning

Kulörbyte av paneler.

Referensjobb "Utomhusmålning" utfört av S Metod AB

Utomhusmålning

Underhållsmålning av gammal fasad.

Referensjobb "Sprutlackering" utfört av S Metod AB

Sprutlackering

Fräscha upp köket, prisvärt och miljövänligt.

Kundomdömen

Här kan du se de senaste omdömen för S Metod AB.

A

Målning av fasad och lite till

Jag är mycket nöjd! Mycket trevliga, proffsiga, snabba, lösningsorienterade och kommunikativa. Jag kommer absolut anlita dem igen vid behov.

– Anna (2022-05-15)

C

målning

Mycket skickliga, då jag förutom målning behövde byta lite panel, samt jobbade oavbrutet från morgon till kväll. även min granne fick en offert och de målade även där till full belåtenhet.

– christer (2021-09-13)

Målning av 4 rum och kök

I

Fasadmålning

Gjorde från början ett gott intryck med bra information om hur man arbetade och vilken färg man tänkte använda. Jag är mycket nöjd med arbetet, huset är nymålat och fint, rabatterna klarade sej förvånansvärt bra och man städade ordentligt efter sej. Anlitar gärna det här företaget för andra projekt, om det skulle bli aktuellt.

– Ingvar (2019-10-31)

S

Måla fasad och fönster i Svedala

Bra utfört arbete på avsatt tid. Liten kommunikationsmiss mellan målaren och kontoret men jag uppmärksammade det som kund och arbetet kunde slutföras enligt ursprunglig överenskommelse.

– Stefan (2019-09-26)

  • Föregående
  • Sida 1
  • Nästa
  • Föregående
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Nästa

Certifieringar & branschorganisationer

Kontakt

På brabyggare.se använder vi kakor (cookies) för att förbättra användarupplevelsen för dig. Läs mer om hur vi använder cookies här...